olaso123321 Reputație: 16 Postat Noiembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2013 !!ADOR SEXUL TOTAL ! Doresti sa iti petreci clipe frumoase alaturi de o bruneta cu forme apetisante, stilata si innebunita de sexul pasional? Doar un apel telefonic te desparte de cineva cu adevarat pasionata de amor. Pozele sunt reale, a vizitat-o cineva? Mersi!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2013 Sigur ca pozele sunt reale, e Mandy si traieste in tari straine.
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 10, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 10, 2013 Pozele sunt reale, a vizitat-o cineva? Mersi!Este o afirmatie sau o intrebare daca pozele sunt reale?, ?
olaso123321 Reputație: 16 Postat Noiembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2013 intrebare, daca nu eram in ceata. nu mai intrebam
luigipetre Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2013 MACAR EU SUNT CRESTIN ADEVARAT,MERGEM PERMANENT LA BISERICA,CUNOSTEAM FEMEI,NE-AM INTELES DE MINUNE,AM FACUT SEX CA ASA AM DORIT AMANDOI,CURAT FARA TEAMA DE BOLI VENERICE.CAND AM SIMTIT CA NE AJUNGE NE-AM DESPARTIT FARA CEARTA CU BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU.AM RAMAS CU TOATE PRIETENI MAJORITATEA SAU CASATORIT SI AU FAMILIE,EU,ATATA TIMP CAT EXISTA BISERICA NU MA INSOR.TIN SA AMINTESC CA NU AM FOST ESCROC,NU LE-AM PROMIS CASNICIE,ASA CA FEMEILE NU AU FOST DECEPTIONATE.POPA MA CUNOASTE SI-MI FACE SEMN LA SLUJBA CAND APARE VRE-O GAGICUTA MAI DRAGUTA.SA STITI CA MA SIMT BINE,NICI PRIN CAP NU-MI TRECE SA MA CASATORESC.SCHIMB FEMEILE LA DOUA SAPTAMANI,SAU DE LA CAZ LA CAZ DACA FEMEIA SA PLICTISIT,CHIAR SAPTAMANAL.
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 18, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 18, 2013 Pai luigi...o intrebare de om curios , te rog.La frecventa de una la doua saptamani( cand te plictisesti tu ) sau la una pe saptamana ( daca se pliciseste ea ) ,cand se vor termina femeile...ce planuri ai ?
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 19, 2013 Eu vin si il intreb asa, pe amicul @luigipetre, ce legatura are sula cu prefectura si coada vacii cu stampila primariei? Ce legatura are postarea lui cu acest topic?
marian175 Reputație: 912 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2013 Eu vin si il intreb asa, pe amicul @luigipetre, ce legatura are sula cu prefectura si coada vacii cu stampila primariei? Ce legatura are postarea lui cu acest topic?Ce nu intelegi dino? baiatul asta chiar fute , ce mai conteza unde posteza , important este ca impartaseste cu noi
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 19, 2013 Ce nu intelegi dino? baiatul asta chiar fute , ce mai conteza unde posteza , important este ca impartaseste cu noi Bai, fute, fute, sai ii fie de bine, da sa stim si noi pe cine, fute asa de unul singur? Sa ne zica si noua un numar de telefon ceva.Eu cred ca e din secta aia care stinge lumina in biserica si se fut ca orbii pe intuneric, de nu se stie cine pe care fute. :laugh2 Adica schimba femeile in functie de cum se duce la biserica, o data pe saptamana sau la doua saptamani, dupa cum zice el. :laugh2
marian175 Reputație: 912 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2013 Bai, fute, fute, sai ii fie de bine, da sa stim si noi pe cine, fute asa de unul singur? Sa ne zica si noua un numar de telefon ceva.Eu cred ca e din secta aia care stinge lumina in biserica si se fut ca orbii pe intuneric, de nu se stie cine pe care fute. :laugh2 Adica schimba femeile in functie de cum se duce la biserica, o data pe saptamana sau la doua saptamani, dupa cum zice el. :laugh2 Pai tu nu ai vazut ca popa ii face semn cand apare ceva nou in parohie? Si cred ca popa nu il lasa sa ne spuna telefoanele , le pastreza numai pentru ei
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 19, 2013 Pai tu nu ai vazut ca popa ii face semn cand apare ceva nou in parohie? Si cred ca popa nu il lasa sa ne spuna telefoanele , le pastreza numai pentru ei Am vazut bre treaba cu popa, tocmai de aceea am tras concluzia ca este din secta futaciosilor in biserica pe intuneric. :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum