Sari la conținut

Larysa33 Noua in oras 0735991669


larysa33

Postări Recomandate

  • Oras:Peste tot, si aici, si pe afara
  • Oras:Peste tot, si aici, si pe afara

Scriu si eu o recenzie la doamna Larisa...cu intarziere ce-i drept, pentru ca nu e proaspat calda cum o fac de obicei. Din 2 motive. Primul, ca e oarecum o experienta negativa si nu prea imi place sa scriu recenzii de acest fel, si al doilea, ca speram  sa ma las de acest hobby dar viata inca ma vrea sa fut curve si sa scriu recenzii. So here I am.

Am fost incantat sa o vizitez pe Larisa pentru ca MILF pentru ca sani mari, pentru ca pornstar experience si cof. Da de unde...

Intampinarea si povestea de inceput a fost super ok. M-a rugat sa ii spun daca ceva nu e ok pe parcurs, dar din pacate acele,,ne ok-uri nu mai meritau dezbatute''. Odats intrati in dormitor a inceput cu oralul. Un oral...un oral...cum sa ma exprim...parca avea sarma ghimpata in gura. O tot rugam, mai usor, mai asa, dar o tinea pe a ei. Nu stiu ce se gandea, ca ii cer mai usor ca ma termin sau altceva, dar in realitate imi faceam griji ca raman cu pula ca un cocean. Anyway, am zis ca compesam cu un titfuck de toata frumusetea. Din pacate a fost o mega stangacie din partea ei si mi-a cam taiat cheful. Degeaba ai cu ce daca nu le stii folosi. In timp ce ne jucam noi ii zic,,faci finalizare faciala, asa-i'' in dorinta de a fi politicos si cere o confirmare. Raspunsul m-a taiat,,aaa nu nu, doar in gura daca vrei''. Deja mi se taiase complet. Am trecut la normal, unde am simtit-o foarte rigida, si apoi am zis sa termin CIM. Cand i-am bagat-o gura a luat, fapul in gura si apoi nu stiu cum naiba mi-a infasurat mana in jurul pulii si mi-a strans-o intr-o menghina chiar cand terminam. A fost asa de neplacut. Ce sa mai zic?

Am zis sa scriu recenzia asta nu pentru a-i face rau sau ceva, ci sa precizez ca cuvinte precum MILF, PORNSTAR EXPERIENCE,etc  trebuiesc folosite cu discernamant. Doar pentru ca ai 40 nu esti MILF, iar pornstar...oh come on, ma ia rasul.

Note nu mai dau si mult nu o mai lungesc. Dau si calde, dau si reci. Cand e sa va laud asa va laud cum nu o face nimeni. Dar si cand ma ard, zic sa stie tot neamu. 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

din pacate majoritatea MILF-urilor experienta acumulata o transforma in rutina, daca la 90% a mers atunci asa trebuie sa faca... si inca ceva, decat sa se joace, sa provoace, sa fie cum ne-am dori noi ca si o iubita, ele o freaca de zor sa termine ca doar asta este scopul, de parca noi nu am putea face asta

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...