danielabuna Reputație: 2 Postat Noiembrie 11, 2020 Autor Postat Noiembrie 11, 2020 Disponibilă pana la ora 00:30
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Noiembrie 11, 2020 Nicu_tmm , te rog sa ne dai locatia exacta ca sa nu patim ce ai patit si tu! Zona, adresa, etaj si apartament !In recenziile mele vei gasi astfel de informatii unde am patit si eu ca tine! Nu ne lasa sa ne irosim banii,daca tot te ai inscris pe acest forum te rugam sa ai coloana vertebrala!Te rog nu veni cu scuze!!!Multumesc!Scrie mai sus adresa, si e un singur apartament pt asa ceva in acel bloc de ani de zile, nu exista altul !Dar nu vad rostul eu am fost de cel putzin 10 ori acolo, si nu se stie cine va veni peste cateva zile, nu sta nimeni pe termen lung.O singura experientza negativa am avut cu una cu poze false,daca dadeam block la acea adresa pierdeam cateva bunaciuni ce s-au perindat pe acolo ! Deci ar fi bine sa te axezi in primul rand pe numar si apoi pe adresa.Daca totusi o vrei, e cum cobori scarile unde a fost o banca austriaca ce s-a relocat,prima scara pe stanga,este si o bancutza unde se poate astepta 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum