Sari la conținut

JOE BIDEN PRESEDINTE

Postări Recomandate

Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat

Trump se jura cu mana pa pula ca votul prin corespondenta a fost fraudat, si va merge pana la curtea suprema a stetelor unite, pentru a isi face dreptate singur, o sa fie o luna interesanta :X

Oricum pana la o decizie finala a curtii supreme, si nu una cu recurs, una finala, o sa treaca vreo 2 luni pana se va rezolva totul...

In 1991 (daca tin bine minte, eram inca copil pe atunci) a mai fost o situatie asemanatoare intre Al Gore si Bill Clinton, un fel de limbo care a durat o luna (tot Curtea Suprema a US a rezolvat diferendele, fiind in final ales Clinton).

Acum, si la Curtea Suprema e o situatie stranie, din (nu mai stiu cati judecatori are si la ora asta nu mai deschid Google) toti judecatorii, majoritatea sunt pro Trump (yes-man, cum le zic americanii), ultima fiind madamme Conney Barret, pe care Trump parca a stiut de ce se grabeste sa o puna acolo.

Deci toate astea denota o mare harababura politico-juridica, pentru ca daca Biden ar dori sa o schimbe nu o poate face atata timp cat inca nu e presedinte, iar judecatorii de acolo, majoritari pro-republicani, s-ar putea sa decida ca votul a fost fraudat, ca s-au facut nereguli, blah, blah si iaca Trump e considerat votat. 

Daca (asa cum spun unii, un scenariu foarte probabil) s-ar intampla asa ceva, nu-mi doresc sa ma gandesc la ce s-ar ajunge, in niciun caz la ceva bun !

Noapte buna !

Vizitator puloiu
Postat

hamburgeri

Ma tem ca s-ar putea s-aduca Coliva (pentru unii de p'acolo)....

• Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat

In 1991 (daca tin bine minte, eram inca copil pe atunci) a mai fost o situatie asemanatoare intre Al Gore si Bill Clinton, un fel de limbo care a durat o luna (tot Curtea Suprema a US a rezolvat diferendele, fiind in final ales Clinton).

Acum, si la Curtea Suprema e o situatie stranie, din (nu mai stiu cati judecatori are si la ora asta nu mai deschid Google) toti judecatorii, majoritatea sunt pro Trump (yes-man, cum le zic americanii), ultima fiind madamme Conney Barret, pe care Trump parca a stiut de ce se grabeste sa o puna acolo.

Deci toate astea denota o mare harababura politico-juridica, pentru ca daca Biden ar dori sa o schimbe nu o poate face atata timp cat inca nu e presedinte, iar judecatorii de acolo, majoritari pro-republicani, s-ar putea sa decida ca votul a fost fraudat, ca s-au facut nereguli, blah, blah si iaca Trump e considerat votat.

Daca (asa cum spun unii, un scenariu foarte probabil) s-ar intampla asa ceva, nu-mi doresc sa ma gandesc la ce s-ar ajunge, in niciun caz la ceva bun !

Noapte buna !

Al Gore cu George W. Bush....Gore cel cu strămoși români, a fost vicele lui Clinton, eu așa știu... și cre'că a fost mai târziu de 1991... că atunci parcă a fost Bush tatăl

• Minus 1

Vizitator puloiu
Postat

Al Gore cu George W. Bush....Gore cel cu strămoși români, a fost vicele lui Clinton, eu așa știu... și cre'că a fost mai târziu de 1991... că atunci parcă a fost Bush tatăl

Bush-Gore in 2000, le-am incurcat aseara, la ora aia imi cadeau ochii-n gura. Atunci rezultatul a fost anuntat dupa 35 de zile. In 1992 a fost Bush vs Clinton, Gore a fost pe atunci propus pentru vice-presedinte. A iesit Clinton. A mai fost unul care a iesit pe locul 3, un independent, Henry Perot sau ceva de genul, care chiar daca nu a fost ales avea niste idei inovatoare in programul lui prezidential. Gore vs Bush a fost in 2000, castigand Bush dupa un mic scandal, rezultatul fiind transat de catre Curtea Suprema.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.