Tatiana Reputație: 465 Postat Iulie 1, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat Iulie 1, 2014 e plecata in spania la treaba ...e fisa Tatianei..dar ea nu se daImi pare rau sa te dezamagesc , dar nu e plecata in spania
Tatiana Reputație: 465 Postat Iulie 1, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat Iulie 1, 2014 Rog din nou adminu sau un moderator sa mute acest topic la inactive ca fata nu mai e de mult in tara
adrian_1988 Reputație: 189 Postat Iulie 1, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iulie 1, 2014 Nu cred ca are vreo importanta daca este fata Tatianei, nu mai activeaza in oras, trecuta la inactive.
deepsoul Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 1, 2014 Imi pare rau sa te dezamagesc , dar nu e plecata in spania nu prea are importanta unde ce si cum e plecata in mod normal....probabil o pescareste...... tatiana deasta se aprinde asa
Tatiana Reputație: 465 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat Iulie 2, 2014 nu prea are importanta unde ce si cum e plecata in mod normal....probabil o pescareste...... tatiana deasta se aprinde asa Daca doar ptr faptul ca am cerut sa fie trecuta la inactive, ptr ca fata nu mai e de mult in tara, ti s-a parut ca m-am aprins, inseamna ca esti dus bas rau. Nici macar nu stii ce inseamna termenul "a pescari". Impreuna cu ea am lucrat doar o singura luna anu trecut pana a pleca ea. Daca avand colega doar o luna tu zici ca asta e pescareala, pune mana si citeste tot forumul asta si atunci ai sa intelegi ce inseamna pescareala. Pana atunci te pup din mers.
adrian_1988 Reputație: 189 Postat Iulie 3, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iulie 3, 2014 Nu inteleg ceva, este fisa Tatianei sau nu?Sau acel membru a vorbit aiurea.
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 4, 2014 Chiar are vreo importanta pentru tine?Nu inteleg ceva, este fisa Tatianei sau nu?Sau acel membru a vorbit aiurea. 4 2
adrian_1988 Reputație: 189 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iulie 4, 2014 Bineinteles ca nuu, am vazut ce a mentionat acel membru, sunt neutru. Acest forum este pentru a scrie recenzii, a pune intrebari, a raspunde la unele intrebari. Repet intrebarea mea a venit pe fondul a ceea ce a scris membrul mai sus. Sa auzim de lucruri bune.A
Tatiana Reputație: 465 Postat August 7, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat August 7, 2014 MT inainte de a anunta tu ca fata sa intors puteai sa-mi dai intai un pm sa ma intrebi daca e disponibila si ptr braileni. Daca era disponibila si ptr braila cu siguranta anuntam eu. Nu mai duceti lumea in eroare. Fata e activa dar momentan DOAR PTR GALATI. NU E ACTIVA PTR BRAILA.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 7, 2014 MT inainte de a anunta tu ca fata sa intors puteai sa-mi dai intai un pm sa ma intrebi daca e disponibila si ptr braileni. Daca era disponibila si ptr braila cu siguranta anuntam eu. Nu mai duceti lumea in eroare. Fata e activa dar momentan DOAR PTR GALATI. NU E ACTIVA PTR BRAILA.Scuze , dar nu trebuie sa te inervezi asa . Omul e supus greselilor .Hai smile for me now .Suntem ok Si pana la urma nu am zis ca e activa pe Braila , am zis doar ca s-a intors
Tatiana Reputație: 465 Postat August 7, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat August 7, 2014 Acum cine sa suparat, eu sau tu?
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 7, 2014 Acum cine sa suparat, eu sau tu?
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat August 7, 2014 Postat August 7, 2014 Deci e valabil pentru Galati? Eventual niste tarife si servicii?
Tatiana Reputație: 465 Postat August 7, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat August 7, 2014 Valabil DOAR ptr GL si alte orase. NU si ptr Braila. Detalii am pus pe topicul de pe gl.
roberto Reputație: 4138 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 MT inainte de a anunta tu ca fata sa intors puteai sa-mi dai intai un pm sa ma intrebi daca e disponibila si ptr braileni. Daca era disponibila si ptr braila cu siguranta anuntam eu. Nu mai duceti lumea in eroare. Fata e activa dar momentan DOAR PTR GALATI. NU E ACTIVA PTR BRAILA.Gura neavizatilor! Ce-i in capul vostru de scrieti asa de nebuni pe topice?!? Eeeee Scuze de indiscretie, dar in calitate de ce anuntai tu disponibilitatea respectivei?
Tatiana Reputație: 465 Postat August 7, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Autor Postat August 7, 2014 In calitate de fosta ei colega. Ea nu intra pe internet si ma rugat pe mine sa anunt eu. Si tot eu voi anunta incontinuare orice schimbare o va face ea, ptr ca ea nu are timp sa stea pe internet si nici nu doreste sa isi faca prezenta prea mult pe aici.
roberto Reputație: 4138 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Cat altruism, "fosta ei colega"!N-are timp sa intre pe internet?! Sa-mi fut una! Las-o asa...am prins ideea 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 7, 2014 Cat altruism, "fosta ei colega"!N-are timp sa intre pe internet?! Sa-mi fut una! Las-o asa...am prins ideea Vulturu' vighiaza
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat August 7, 2014 Postat August 7, 2014 Nu mai conteaza, insa imi permit sa fac o remarca daca imi permiti Tatiana. Ar fi bine sa ii dai cateva ponturi pentru viitor, pentru ca sincer nu cred ca o sa aiba o "cariera" reusita in domeniu daca o sa continue asa, si nu de alta dar mai tarziu e posibil sa regrete si sa fie prea tarziu. LE: parerea mea, proprie si personala .
adrian_1988 Reputație: 189 Postat August 7, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 7, 2014 Dar brailenii ce au?
futerica Reputație: -1 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Aprilie 28, 2015 Da sunt adevărate.Merita tot.respectul..Numai să nu puna țigani laba pe ele
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 22, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 22, 2015 Atata timp cat e inactiva pe braila si nu mai presteaza in braila de f mult timp,nu vad rostul sa isi actualizeze topicul cu informatii si poze noi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum