paula26 Reputație: 7928 Postat Aprilie 27 Autor Postat Aprilie 27 La 07.11.2023 la 12:22, lineker54 a spus: Wow superbă😘😘 🙃
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Nu știu cum a dat norocul peste mine dar am prins din scurt o vizită la Paula. Nu cred ca mai e nevoie de spus ceva. Totul la superlativ. Și chiar mai mult. Sper sa ne viziteze cât mai des
paula26 Reputație: 7928 Postat Aprilie 28 Autor Postat Aprilie 28 La 27.04.2024 la 18:55, JamesHunt a spus: Nu știu cum a dat norocul peste mine dar am prins din scurt o vizită la Paula. Nu cred ca mai e nevoie de spus ceva. Totul la superlativ. Și chiar mai mult. Sper sa ne viziteze cât mai des
Someone200 Reputație: 64 Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Salutare. Recent am reușit să o vizitez pe domnișoara Paula și pot să zic că că de fiecare dată întâlnirea a fost plăcută. Contact prin WhatsApp și locația a fost la Coresi. Am ajuns la Paula mă primit într-o ținută sexy. După ce am vorbit un pic, m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Acțiunea în cameră a început cu niște pupici peste corpul ei super și sexy mai ales pe sâni. După aceea am trecut la un OP adânc și cu multă saliva ea mereu știind cum trebuie să o facă. După aceea am trecut la un NP începând cu un lady on top venind ea peste mine călărind pe mine extraordinar de bine după care am trecut la misionar și legenda căpriță. La căpriță i-am dat în ea până când am finalizat, finalizare fiind orală. Că de fiecare dată Paula a fost extraordinar și îi mulțumesc că mă primește. Toate tax 350 pentru o oră și finalizare orală. 2
paula26 Reputație: 7928 Postat Aprilie 28 Autor Postat Aprilie 28 1 oră în urmă, Someone200 a spus: Salutare. Recent am reușit să o vizitez pe domnișoara Paula și pot să zic că că de fiecare dată întâlnirea a fost plăcută. Contact prin WhatsApp și locația a fost la Coresi. Am ajuns la Paula mă primit într-o ținută sexy. După ce am vorbit un pic, m-am cerut la baie pentru a mă reîmprospăta. Acțiunea în cameră a început cu niște pupici peste corpul ei super și sexy mai ales pe sâni. După aceea am trecut la un OP adânc și cu multă saliva ea mereu știind cum trebuie să o facă. După aceea am trecut la un NP începând cu un lady on top venind ea peste mine călărind pe mine extraordinar de bine după care am trecut la misionar și legenda căpriță. La căpriță i-am dat în ea până când am finalizat, finalizare fiind orală. Că de fiecare dată Paula a fost extraordinar și îi mulțumesc că mă primește. Toate tax 350 pentru o oră și finalizare orală. Multumesc frumos pentru vizita😘😘😘
paula26 Reputație: 7928 Postat Aprilie 29 Autor Postat Aprilie 29 Multumesc tuturor pentru vizite😘😘😘 va pup si va doresc sarbatori cu bine😇 Indisponibila 1
paula26 Reputație: 7928 Postat Iulie 5 Autor Postat Iulie 5 Buna tuturor💋 Incepand de luni voi fi disponibila pentru cateva zile,pupici💋💋💋 1 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9 Postat Iulie 9 Bună ziua! Din cauza opțiunilor limitate la Brașov, am apelat la Paula: Contact ușor, locație decentă, curată (și ea de altfel). Am optat pentru jumătate de oră unde am avut parte de un ON bun, FK ok și misionar ușor grăbit (așa mi-sa părut). Achitat cât are scris în anunț. Per total nu a fost rău, părea plictisită majoritatea timpului. Merge pentru o încercare.
paula26 Reputație: 7928 Postat Iulie 9 Autor Postat Iulie 9 1 oră în urmă, Max011 a spus: Bună ziua! Din cauza opțiunilor limitate la Brașov, am apelat la Paula: Contact ușor, locație decentă, curată (și ea de altfel). Am optat pentru jumătate de oră unde am avut parte de un ON bun, FK ok și misionar ușor grăbit (așa mi-sa părut). Achitat cât are scris în anunț. Per total nu a fost rău, părea plictisită majoritatea timpului. Merge pentru o încercare. Multumesc frumos pentru recenzie
maxibogger89 Reputație: 76 Postat Iulie 9 Postat Iulie 9 6 hours ago, paula26 said: 😘😘😘 Astept sa ne revedem si data urmatoare, frumusete mica 😘 1
paula26 Reputație: 7928 Postat Iulie 10 Autor Postat Iulie 10 La 09.07.2024 la 16:18, maxibogger89 a spus: Astept sa ne revedem si data urmatoare, frumusete mica 😘
paula26 Reputație: 7928 Postat Iulie 10 Autor Postat Iulie 10 La 14.03.2024 la 12:59, bogobv22 a spus: Impecabilă! 🍬😘
paula26 Reputație: 7928 Postat Iulie 12 Autor Postat Iulie 12 Buna dimineata🤗 Ultimele zile in orasul vostru😘😘😘 6
paula26 Reputație: 7928 Postat Iulie 13 Autor Postat Iulie 13 La 09.07.2024 la 16:18, maxibogger89 a spus: Astept sa ne revedem si data urmatoare, frumusete mica 😘 💋❤️
Ionut767676 Reputație: -1 Postat Iulie 13 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 13 Salutare. La Paula nu este nevoie de nici o descriere ,ca de fiecare data este deschisa la orice. În schimb am rugămintea sa posteze analizele la zi (papanicolau +test de Hpv)ca să fie toata lumea ok.Multumesc anticipat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum