Sari la conținut

⭐⭐⭐⭐⭐Paula 0741707377⭐⭐⭐⭐⭐

Postări Recomandate

Postat
2 hours ago, KristianSins said:

Salut, nu sunt nou pe forum dar aprob si eu cele spuse mai sus de cei ce au fost la ea... Sigur e o neînțelegere sau o zi mai proastă si zic eu sa insiști sau sa  insistați sa o vizitati si pentru cei ce nu au reusit, poate cu i alta abordare ai mai multe sanse mai ales ca are foarte mare cautare, si colega ei Lidia la fel, greu prinzi o programare. Succes in toate. 

Asta ar fi injosirea suprema, după ce își bate joc de tine sa te mai duci la ea? 

Ai coloana vertebrala, te duci la altele. Nu contesta nimeni serviciile Paulei, dar dacă iti face o schema de asta, iti cam vine sa - ti bagi pula, si nu in Paula 😁🤣😂

• Minus 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Am reușit să o prind disonibila pe Paula , am optat pentru o finalizare, ce pot sa spun totul la superlativ Data viitoare când o să mai prind, cu siguranță o voi mai vizita. Cadou 200 lei.

• Inimioara 1
Postat

Salutare. 

Recent am reușit să o vizitez pe Paula pentru a nu știu câtă oară. Că recenzie ce sa mai las că nu mai am ce. La ea când merg mereu este că și când aș merge in paradis. Cu ăsta zise o recomdan să o vizitații și îi mulțumesc că mă primește de fiecare dată. Și să nu uite Brașovul.

Mulțumesc Paula 

• Inimioara 1
Postat
Acum 17 ore, sexyninja a spus:

Am reușit să o prind disonibila pe Paula , am optat pentru o finalizare, ce pot sa spun totul la superlativ Data viitoare când o să mai prind, cu siguranță o voi mai vizita. Cadou 200 lei.

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie😘

Postat
Acum 19 ore, Someone200 a spus:

Salutare. 

Recent am reușit să o vizitez pe Paula pentru a nu știu câtă oară. Că recenzie ce sa mai las că nu mai am ce. La ea când merg mereu este că și când aș merge in paradis. Cu ăsta zise o recomdan să o vizitații și îi mulțumesc că mă primește de fiecare dată. Și să nu uite Brașovul.

Mulțumesc Paula 

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie😘

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salutare,

I-am facut si eu in weekend o vizita Paulei, este o fata faina, m-a asteptat in lenjerie si pe tocuri, dusul dotat cu tot ce trebuie:

-comunicare 10

-oral 9

-normal 9

-igiena 10

De revenit: DA

De recomandat: DA

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...