Sari la conținut

Transsexuala Andreea Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Bună dragilor ptr 2 zile în Buzău sunt de găsit pe str Broșteni la blocul P2 lângă peny market 😘😘😘sau la nr de tel  0727681813 T.s Andreea 😘

Postat
Acum 2 ore, gabivali536 a spus:

La galati cand mai ajungi?pupi

Bună gabibali536 sâmbătă ajung la galați  👍😘

Postat
La 08.11.2020 la 16:54, transandreea a spus:

Bună  dragilor ptr 2 zile in Galați 😘😘

post-342493-0-80100000-1604847247_thumb.jpgs

• Inimioara 1
Postat

Bună dragilor din nou în Oradea  ptr 3 zile sunt de gasit pe str moldovei nr 10 zona rogerius 🤗😘

Postat

Bună dragilor sunt in București doar ptr câteva zile sunt de gasit Bulevardul decebal sector 3 str Voroneți nr 9 sau la nr de tel 0727681813  😘

Vizitator Titutitu
Reputație: 0
Postat

Super ok multumesc frumos

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost acum vreo doua  saptamani , am avut parte de o experienta foarte misto. Comunicarea pentru intalnire a avut loc la telefon , foarte simplu. Ajuns acolo mi-a deschis usa Andreea. Apartamentul super ok , are si un catel mic.. am fost invitat la dus apoi am stat de vorba la o tigara. O persoana foarte placuta, m-a facut sa ma simt confortabil, fiind relativ incepator la acest capitol era un aspect important pentru mine.. apoi am trecut in dormitor, unde Andreea a fost super implicata , atenta la mine si la ce i-am spus ca mi doresc. nu dau mai multe detalii legat de cele intamplate,dar cat timp comunicati ce va doriti ,cu siguranta  va fi ce trebuie . Cred ca i-a placut si ei , actiunea s-a incheiat cu amandoi am finalizand aproape in acelasi timp. Dupa igienizare am mai stat putin de vorba , ea fiind o persoana foarte placuta linistita si deschisa fara fite si pretentii ceea ce am apreciat . Nu m-am simtit grabit nicio secunda , mi-a oferit si un suc  . Multumesc Andreea !
De revenit , voi reveni cu siguranta cu prima ocazie cand se intoarce in Bucuresti . Din partea mea nota 10 

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat
Acum 58 minute, dirt32015 a spus:

Am fost acum vreo doua  saptamani , am avut parte de o experienta foarte misto. Comunicarea pentru intalnire a avut loc la telefon , foarte simplu. Ajuns acolo mi-a deschis usa Andreea. Apartamentul super ok , are si un catel mic.. am fost invitat la dus apoi am stat de vorba la o tigara. O persoana foarte placuta, m-a facut sa ma simt confortabil, fiind relativ incepator la acest capitol era un aspect important pentru mine.. apoi am trecut in dormitor, unde Andreea a fost super implicata , atenta la mine si la ce i-am spus ca mi doresc. nu dau mai multe detalii legat de cele intamplate,dar cat timp comunicati ce va doriti ,cu siguranta  va fi ce trebuie . Cred ca i-a placut si ei , actiunea s-a incheiat cu amandoi am finalizand aproape in acelasi timp. Dupa igienizare am mai stat putin de vorba , ea fiind o persoana foarte placuta linistita si deschisa fara fite si pretentii ceea ce am apreciat . Nu m-am simtit grabit nicio secunda , mi-a oferit si un suc  . Multumesc Andreea !
De revenit , voi reveni cu siguranta cu prima ocazie cand se intoarce in Bucuresti . Din partea mea nota 10 

Mulțumesc frumos ptr vizita și te m-ai astept șialtă dată cu drag te pup 😘😘😘

Vizitator andreipluto
Postat

no motan, no follow!

• Oras:...............
  • Oras:...............
Postat

Am vizitato și eu pe Andreea fiind din Timișoara .

Atitudine super ok! Pro client.Arată foarte bine sexi ,jucărie funcțională. Oral foarte bun!Strâmtă la anal! 

Vizitat de mai multe ori si o să o mai vizitez !!

Ce sa întâmplat în dormitor rămâne acolo!! 🌹😘

Vizitator radu04400
Postat
On 2/12/2021 at 11:06 AM, transandreea said:

Disponibilă în Deva până luni !😘

IMG-20210212-WA0001.jpg

IMG-20210212-WA0002.jpg

IMG-20210212-WA0003.jpg

Buna ! Mai ajungi prin Suceava ?:*

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna seara!

Din nefericire si din motive independente de vointa mea (am uitat) aceasta recenzie vine cu multa intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Pe scurt Andreea a fost pentru mine un fel de cunoastere si descoperire personala. A fost prima femeie de genul ei la care am fost si a fost o experienta inedita. A fost foarte atenta in tot ce am facut impreuna, foarte finuta si rabdatoare, extrem de implicata si mi s-a parut ca a si fost satisfacuta de toata experienta, dat fiind rezultatul. Are o abilitate excelenta de a intui exact ce vreau sau mai exact mi-a dat ce aveam nevoie chiar daca habar nu aveam ca am nevoie 😅. In acelasi timp avand grija sa-si ia si ea exact ce avea nevoie marind si placerea mea in acelasi timp.

Am avut prezenta de spirit sa nu petrec doar o ora , m-am angajat la mai mult si nu am regretat decat momentul cand a trebuit sa plec! Trebuia sa revin la realitate dupa o experienta de neuitat.

Vazusem undeva aici pe forum o intrebare mai veche de prin 2020 despre ea daca accepta si incepatori. Ca si incepator ce am fost pot sa zic ca o recomand din toata inima. Ii spui ce doresti si las-o sa preia fraiele, nu vei regreta nici o clipa 😉

Andreea, iti multumesc de experienta de neuitat si ai un fan pe viata!

O seara frumoasa la toti!

• Like 2
Postat
Acum 13 ore, ValentineP a spus:

Buna seara!

Din nefericire si din motive independente de vointa mea (am uitat) aceasta recenzie vine cu multa intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Pe scurt Andreea a fost pentru mine un fel de cunoastere si descoperire personala. A fost prima femeie de genul ei la care am fost si a fost o experienta inedita. A fost foarte atenta in tot ce am facut impreuna, foarte finuta si rabdatoare, extrem de implicata si mi s-a parut ca a si fost satisfacuta de toata experienta, dat fiind rezultatul. Are o abilitate excelenta de a intui exact ce vreau sau mai exact mi-a dat ce aveam nevoie chiar daca habar nu aveam ca am nevoie 😅. In acelasi timp avand grija sa-si ia si ea exact ce avea nevoie marind si placerea mea in acelasi timp.

Am avut prezenta de spirit sa nu petrec doar o ora , m-am angajat la mai mult si nu am regretat decat momentul cand a trebuit sa plec! Trebuia sa revin la realitate dupa o experienta de neuitat.

Vazusem undeva aici pe forum o intrebare mai veche de prin 2020 despre ea daca accepta si incepatori. Ca si incepator ce am fost pot sa zic ca o recomand din toata inima. Ii spui ce doresti si las-o sa preia fraiele, nu vei regreta nici o clipa 😉

Andreea, iti multumesc de experienta de neuitat si ai un fan pe viata!

O seara frumoasa la toti!

Multumesc frumos ValentineP și mă bucur că te-ai simțit bine în prezența mea te astept și altă dată cu mare drag 😘😘😘👍

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

NU RECOMAND!!!! Iti ia banii degeaba si dupa 5min te da afara neterminat, nici macar un oral nu iti face. De gadela putin si afara. Plus cand ajungi la ea, desi ai Programare, te tine pe la usa ca este înainte 

• Oras:Moon
  • Oras:Moon
Postat
Acum 6 ore, marioricci69 a spus:

NU RECOMAND!!!! Iti ia banii degeaba si dupa 5min te da afara neterminat, nici macar un oral nu iti face. De gadela putin si afara. Plus cand ajungi la ea, desi ai Programare, te tine pe la usa ca este înainte 

Dacă ai plătit puțin atât ai si primit nu crezi?no ofence

Vreți calitate scoateți banu,cardu plm ce mai aveți ca nu prea aveti aia e...pup Andreea1😜le trebe silicon si ieftinel

• Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat

Bună Andreea!

Te aștept cu nerăbdare cu o revenire la Turnu Severin.Data trecută am ratat vizita ,sper cu o ocazie viitoare sa te pot întâlni.

Postat

Bună Dragilor sunt in Bucuresti ptr câteva zile sunt de gasit pe str Voroneț nr 9 😘😘😘

• Like 1

Vizitator law51
Postat

pitesti mai ajungi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...