transandreea Reputație: 17 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 21, 2021 Bună dragilor ptr 2 zile în Buzău sunt de găsit pe str Broșteni la blocul P2 lângă peny market 😘😘😘sau la nr de tel 0727681813 T.s Andreea 😘
gabivali536 Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 22, 2021 La galati cand mai ajungi?pupi
transandreea Reputație: 17 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 22, 2021 Acum 2 ore, gabivali536 a spus: La galati cand mai ajungi?pupi Bună gabibali536 sâmbătă ajung la galați 👍😘
transandreea Reputație: 17 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Aprilie 24, 2021 La 08.11.2020 la 16:54, transandreea a spus: Bună dragilor ptr 2 zile in Galați 😘😘 s 1
cristipe Reputație: 27 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 27, 2021 Iasi ai in plan?
pandispan85 Reputație: 85 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2021 Braila ai in plan? E foarte aproape de Galați
transandreea Reputație: 17 Postat Mai 12, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Mai 12, 2021 Bună dragilor din nou în Oradea ptr 3 zile sunt de gasit pe str moldovei nr 10 zona rogerius 🤗😘
mosu 45 Reputație: 7 Postat Mai 12, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 12, 2021 Buna seara ai in plan sibiul?
transandreea Reputație: 17 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Iunie 17, 2021 Bună dragilor sunt in București doar ptr câteva zile sunt de gasit Bulevardul decebal sector 3 str Voroneți nr 9 sau la nr de tel 0727681813 😘
Vizitator Titutitu Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2021 Postat Iunie 21, 2021 Super ok multumesc frumos
dirt32015 Reputație: 4 Postat Iulie 5, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2021 Am fost acum vreo doua saptamani , am avut parte de o experienta foarte misto. Comunicarea pentru intalnire a avut loc la telefon , foarte simplu. Ajuns acolo mi-a deschis usa Andreea. Apartamentul super ok , are si un catel mic.. am fost invitat la dus apoi am stat de vorba la o tigara. O persoana foarte placuta, m-a facut sa ma simt confortabil, fiind relativ incepator la acest capitol era un aspect important pentru mine.. apoi am trecut in dormitor, unde Andreea a fost super implicata , atenta la mine si la ce i-am spus ca mi doresc. nu dau mai multe detalii legat de cele intamplate,dar cat timp comunicati ce va doriti ,cu siguranta va fi ce trebuie . Cred ca i-a placut si ei , actiunea s-a incheiat cu amandoi am finalizand aproape in acelasi timp. Dupa igienizare am mai stat putin de vorba , ea fiind o persoana foarte placuta linistita si deschisa fara fite si pretentii ceea ce am apreciat . Nu m-am simtit grabit nicio secunda , mi-a oferit si un suc . Multumesc Andreea ! De revenit , voi reveni cu siguranta cu prima ocazie cand se intoarce in Bucuresti . Din partea mea nota 10 1 3
transandreea Reputație: 17 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Iulie 5, 2021 Acum 58 minute, dirt32015 a spus: Am fost acum vreo doua saptamani , am avut parte de o experienta foarte misto. Comunicarea pentru intalnire a avut loc la telefon , foarte simplu. Ajuns acolo mi-a deschis usa Andreea. Apartamentul super ok , are si un catel mic.. am fost invitat la dus apoi am stat de vorba la o tigara. O persoana foarte placuta, m-a facut sa ma simt confortabil, fiind relativ incepator la acest capitol era un aspect important pentru mine.. apoi am trecut in dormitor, unde Andreea a fost super implicata , atenta la mine si la ce i-am spus ca mi doresc. nu dau mai multe detalii legat de cele intamplate,dar cat timp comunicati ce va doriti ,cu siguranta va fi ce trebuie . Cred ca i-a placut si ei , actiunea s-a incheiat cu amandoi am finalizand aproape in acelasi timp. Dupa igienizare am mai stat putin de vorba , ea fiind o persoana foarte placuta linistita si deschisa fara fite si pretentii ceea ce am apreciat . Nu m-am simtit grabit nicio secunda , mi-a oferit si un suc . Multumesc Andreea ! De revenit , voi reveni cu siguranta cu prima ocazie cand se intoarce in Bucuresti . Din partea mea nota 10 Mulțumesc frumos ptr vizita și te m-ai astept șialtă dată cu drag te pup 😘😘😘
purisa Reputație: 26 Postat Iulie 7, 2021 Postat Iulie 7, 2021 Andreea la Timișoaracând te întorci,,,😛😛😛😛😘😘
puff93 Reputație: 2 Postat Iulie 16, 2021 Oras:............... Oras:............... Postat Iulie 16, 2021 Am vizitato și eu pe Andreea fiind din Timișoara . Atitudine super ok! Pro client.Arată foarte bine sexi ,jucărie funcțională. Oral foarte bun!Strâmtă la anal! Vizitat de mai multe ori si o să o mai vizitez !! Ce sa întâmplat în dormitor rămâne acolo!! 🌹😘
Vizitator radu04400 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 On 2/12/2021 at 11:06 AM, transandreea said: Disponibilă în Deva până luni !😘 Buna ! Mai ajungi prin Suceava ?:*
ValentineP Reputație: 6 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 16, 2021 Buna seara! Din nefericire si din motive independente de vointa mea (am uitat) aceasta recenzie vine cu multa intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Pe scurt Andreea a fost pentru mine un fel de cunoastere si descoperire personala. A fost prima femeie de genul ei la care am fost si a fost o experienta inedita. A fost foarte atenta in tot ce am facut impreuna, foarte finuta si rabdatoare, extrem de implicata si mi s-a parut ca a si fost satisfacuta de toata experienta, dat fiind rezultatul. Are o abilitate excelenta de a intui exact ce vreau sau mai exact mi-a dat ce aveam nevoie chiar daca habar nu aveam ca am nevoie 😅. In acelasi timp avand grija sa-si ia si ea exact ce avea nevoie marind si placerea mea in acelasi timp. Am avut prezenta de spirit sa nu petrec doar o ora , m-am angajat la mai mult si nu am regretat decat momentul cand a trebuit sa plec! Trebuia sa revin la realitate dupa o experienta de neuitat. Vazusem undeva aici pe forum o intrebare mai veche de prin 2020 despre ea daca accepta si incepatori. Ca si incepator ce am fost pot sa zic ca o recomand din toata inima. Ii spui ce doresti si las-o sa preia fraiele, nu vei regreta nici o clipa 😉 Andreea, iti multumesc de experienta de neuitat si ai un fan pe viata! O seara frumoasa la toti! 2
transandreea Reputație: 17 Postat Iulie 17, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Iulie 17, 2021 Acum 13 ore, ValentineP a spus: Buna seara! Din nefericire si din motive independente de vointa mea (am uitat) aceasta recenzie vine cu multa intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Pe scurt Andreea a fost pentru mine un fel de cunoastere si descoperire personala. A fost prima femeie de genul ei la care am fost si a fost o experienta inedita. A fost foarte atenta in tot ce am facut impreuna, foarte finuta si rabdatoare, extrem de implicata si mi s-a parut ca a si fost satisfacuta de toata experienta, dat fiind rezultatul. Are o abilitate excelenta de a intui exact ce vreau sau mai exact mi-a dat ce aveam nevoie chiar daca habar nu aveam ca am nevoie 😅. In acelasi timp avand grija sa-si ia si ea exact ce avea nevoie marind si placerea mea in acelasi timp. Am avut prezenta de spirit sa nu petrec doar o ora , m-am angajat la mai mult si nu am regretat decat momentul cand a trebuit sa plec! Trebuia sa revin la realitate dupa o experienta de neuitat. Vazusem undeva aici pe forum o intrebare mai veche de prin 2020 despre ea daca accepta si incepatori. Ca si incepator ce am fost pot sa zic ca o recomand din toata inima. Ii spui ce doresti si las-o sa preia fraiele, nu vei regreta nici o clipa 😉 Andreea, iti multumesc de experienta de neuitat si ai un fan pe viata! O seara frumoasa la toti! Multumesc frumos ValentineP și mă bucur că te-ai simțit bine în prezența mea te astept și altă dată cu mare drag 😘😘😘👍
marioricci69 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Tm Oras:Tm Postat Iulie 19, 2021 NU RECOMAND!!!! Iti ia banii degeaba si dupa 5min te da afara neterminat, nici macar un oral nu iti face. De gadela putin si afara. Plus cand ajungi la ea, desi ai Programare, te tine pe la usa ca este înainte
Bigd31 Reputație: -223 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Postat Iulie 19, 2021 Acum 6 ore, marioricci69 a spus: NU RECOMAND!!!! Iti ia banii degeaba si dupa 5min te da afara neterminat, nici macar un oral nu iti face. De gadela putin si afara. Plus cand ajungi la ea, desi ai Programare, te tine pe la usa ca este înainte Dacă ai plătit puțin atât ai si primit nu crezi?no ofence Vreți calitate scoateți banu,cardu plm ce mai aveți ca nu prea aveti aia e...pup Andreea1😜le trebe silicon si ieftinel
micargi Reputație: 4 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iulie 23, 2021 Bună Andreea! Te aștept cu nerăbdare cu o revenire la Turnu Severin.Data trecută am ratat vizita ,sper cu o ocazie viitoare sa te pot întâlni.
transandreea Reputație: 17 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Iulie 25, 2021 Buna ultima zi în cluj sunt de gasit in zona Grigorescu pe str tecuci nr 2
transandreea Reputație: 17 Postat August 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat August 16, 2021 Bună Dragilor sunt in Bucuresti ptr câteva zile sunt de gasit pe str Voroneț nr 9 😘😘😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum