Sari la conținut

New New 0767061553

rechinu00

Postări Recomandate

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat

Ai de plm.

Asta masina de tocat bani🤣

• Like 2
Vizitator fytgl1
Reputație: 0
Postat

Asta traieste pe banii fraierilor…FAST FUCK pur! Vine la pachet si cu diferite texte ca sa nu onoreze ora…gen: trebuie sa imi iau purcelusa Peppa de la lectiile de pian…mi se rupe mie de lamentarile ei…stai la karici 60 de minute ca de aia te-am platit panarama siliconata cu arfe de diva 🤧

Postat
Acum 16 minute, Miorlau87 a spus:

Urat sa.i publici viața privată.Ai ceva cu ea spunei direct cu frumosul.

Nu o cunosc doar din întâmplare mi-a apărut pe tiktok..Am zis poate vrea să-și facă cineva o părere înainte de a se duce la ea. Care viață privată? are videoclipurile publice, dacă consideră cineva că nu e ok, poate să-l șteargă.

• Oras:Galați
Postat
Acum 5 minute, adi101 a spus:

Nu o cunosc doar din întâmplare mi-a apărut pe tiktok..Am zis poate vrea să-și facă cineva o părere înainte de a se duce la ea. Care viață privată? are videoclipurile publice, dacă consideră cineva că nu e ok, poate să-l șteargă.

Adica Noname19 tot tu ești ai 2 conturi?:))))

Postat
Acum 9 minute, Miorlau87 a spus:

Adica Noname19 tot tu ești ai 2 conturi?:))))

Da. Dc, e interzis? Repet dacă nu e ok, moral sau etc, să șteargă tiktok-ul.

Postat
Acum 6 minute, adi101 a spus:

Da. Dc, e interzis? Repet dacă nu e ok, moral sau etc, să șteargă tiktok-ul.

Ție ți-ar conveni daca ea ți-ar posta un cont de socializare din viața ta privată?E vb că are și un copil și ai postat fara să gândești.E strict problema ta cate conturi ai și ceea ce ai postat te privește strict pe tine și ea.Si uite așa din dorința de a brava unii din noi ne facem da cacao.

Postat

Arată bine, dacă face și clientul sa se simtă bine e de apreciat, acuma rămâne sa o testez și eu🤭🙂 

• Oras:::::::::::::::
  • Oras:::::::::::::::
Postat

Aprob ce spune fyt, si multi altii, sigur a avut un topic mai maricel cu recezii de la mediocru in jos, iar legat de faza cu  tykytaka... plm... ea pune in anunturi poze cu fata atat pe galati cat si braila deci... Recenzii nu mai fac ca e clara treaba.

pas

• Like 2
  • Oras:romania
Postat

Vorbit cu ia cu câteva ore înainte și nu am mai întrebat de preturi am urcat sus! 150/300h mia mai cerut 50 extra pentru ON parcă la telefon nu mii sa spus dar nu am obiectat nimic! Este frumoasă arata bine mai bine că în poze chiar are niște sâni frumoși sfârcuri micuțe are un corp frumos și îngrijit (atâta nu ii place sa o tragi tare de ie spune că o doare) in rest te lasă să atingi nu a comentat la poziții (oralul nu e nimic wow un oral normal fara nimic special fara atenție la oute ) normal are o păsărică foarte frumoasa nu incredebil de strâmtă dar pe acolo .. te lasă să te joci cu ia nu obiectează doar sa fii puțin mai finit cu ia! La normal te lasă să dai tare in ia...te lasă să o săruți pe corp...nu se implica ia prea mult !pare puțin pe fuga asa dar e ok... Nu îți spune nimic dar ții se pare că te grăbește! după primul Nr (m am dus m am spălat am ajuns înapoi m am intins in pat"hai incepem" dar a mai așteptat nu a spus nimic la al doilea Nr am renunțat eu după o încercare care sa chinuit puțin nu a fost mare interesul iei mia spus că nu se scoală! dar nu a spus nimic și a încercat ! Note corp 10/oral 7/normal 8/comunicare 6/igiena 9!nu se chinuie sa vb ceva frumos zice mai pe șleau așa ! Concluzia mea daca s-ar implica mai mult ar fii coada la A8.posibil că am prinșo și eu răcită e pff de asta are și starea asta.....

nu cred că mă mai duc dar își merită bani(fara extra posibil doar că a incercato cu mine și nu am comentat prea mult) pentru că e cine spune în poze chiar mai ok ... Sport 

la o ședință scurta mas mai duce de 150!

achitat 350h ON 

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Ia sunat de doua ori telefonul nu a răspuns dar nici nu la pus pe silent! o concluzie Simpla dai bani pe frumusețe fata de altele la 150! ca servici așa și așa acceptabilă nu vă așteptați la ceva wow

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat
Acum 3 ore, dodut222 a spus:

a avut un topic mai maricel cu recezii de la mediocru in jos

Are vreo 10 topice la o simpla cautare , rasfirate prin toata tara ....   :lol:  da un search dupa 0728579608  si gasesti topice de te saturi ... :lol:

• Like 3

Postat
La 29.01.2022 la 1:11, Noname19 a spus:

Ștergeți unul tiktoku de aici nu mii se pare corect fata are familia pe tiktok date personale din cate vad orcum ar fii și orce servici oferă bune sau mai puțin bune nu mii se pare corect! Nici noua nu ne-ar veni bine sa aparem pe aici cu viața privată sa fim vedete!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Esti avocatul ei sau care e faza? Femeia nu se ascunde,e asumata.Nu cred ca vreo cineva din anturajul sau familia ei nu stie ca lustruieste maciuci.

Pe mine ma amuza tik-tok-urile alea ale ei in care le face pe altele ieftine...cred ca se refera la alea care se fut pe 100,nu? 😅

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
On 4/13/2022 at 9:11 PM, alexxx_123 said:

Esti avocatul ei sau care e faza? Femeia nu se ascunde,e asumata.Nu cred ca vreo cineva din anturajul sau familia ei nu stie ca lustruieste maciuci.

Pe mine ma amuza tik-tok-urile alea ale ei in care le face pe altele ieftine...cred ca se refera la alea care se fut pe 100,nu? 😅

CURVA PROASTA ,se vede cocalarimsul din ea in tik-tokuri...:))

Postat

Hai noroc la baieti

Am fost la domnisoara acum vreo 2-3 ani,avea locatia la P uri,avea si o colega atunci.Foarte amabila la telefon,dar la fata locului,direct ca la vitrine,banu jos,chilotii jos si hai repede ca ziua e scurta si trebuie bani.Ajuns la locatie am fost intampinat de cumatra in chiloti si pepenii la vedere.Totul a fost protejat,oralul bun,dar pe graba,la normal teatru ieftin.Am star doar un numar ca si asa taca era luata.Pacat de aspect si de faptul ca stie meserie,dar e pe graba tare de tot.Nu merita nici de curiozitate,de 150 mai bine jucati la pacanele,aveti sanse de satisfactie mai mari decat cu ea.

oral 9 ca tehnica,5 ca prestatie

normal 9 ca tehnica,nu comenteaza la pozitii sau marimi,dar 5 ca prestatie

locatie 7,un apartament modest

aspect 8,e pe gustul meu

halat 150 finalizare totul protejat

Nu recomand

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:wonderland
  • Disponibila
  • Oras:wonderland
  • Disponibila
Postat
On 4/11/2022 at 4:20 PM, FilmeInCap said:

Arată bine, dacă face și clientul sa se simtă bine e de apreciat, acuma rămâne sa o testez și eu🤭🙂 

Vezi ce recenzii are inainte sa cheltui bani aiurea, si asta e tot o curva doar ca e tunata si apropo siliconul numai e demult o avere asa cum era cand si-a pus Pamela Anderson, acum orice taranca isi pune silicon ieftin niste acid in buze si face 20 sedinte la solar care-s 8 lei/sedinta :)

dupa aia percep tarif de lux

Vedeti frate ca o poza face cat 1000 de cuvinte, uite ce atitudine are cioara asta in poze ,de infecta increzuta

La toate care am vazut poze de astea ca stau asa parca in ciuda pulii,sfidatoare toate au prestatie de cacat

La toate la care am fost in oras si nu coincidea poza cu realitatea am plecat

Dar ce sa-i faci sunt multi fraieri in tara asta care nu primesc pizda decat daca platesc, aia raman oricum

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, niku_b890 a spus:

Vezi ce recenzii are inainte sa cheltui bani aiurea, si asta e tot o curva doar ca e tunata si apropo siliconul numai e demult o avere asa cum era cand si-a pus Pamela Anderson, acum orice taranca isi pune silicon ieftin niste acid in buze si face 20 sedinte la solar care-s 8 lei/sedinta :)

dupa aia percep tarif de lux

Vedeti frate ca o poza face cat 1000 de cuvinte, uite ce atitudine are cioara asta in poze ,de infecta increzuta

La toate care am vazut poze de astea ca stau asa parca in ciuda pulii,sfidatoare toate au prestatie de cacat

La toate la care am fost in oras si nu coincidea poza cu realitatea am plecat

Dar ce sa-i faci sunt multi fraieri in tara asta care nu primesc pizda decat daca platesc, aia raman oricum

Îmi retrag cuvintele🤔 Banii aruncați aiurea...Numai bine!✌

• Membru Premium
Postat
Acum 49 minute, FilmeInCap a spus:

Banii aruncați aiurea...Numai bine!✌

Deci pana la urma te-ai riscat sau nu ? 

• Like 3

Postat
Acum 12 minute, rechinu00 a spus:

Deci pana la urma te-ai riscat sau nu ? 

Nu, mi sa acrit de ele😅

• Like 1

Postat

Vizitata si de mine acum ceva timp....cu toate ca nu aveam așteptări mari...ce sa zic ? A fost mai rău decât ma așteptăm...

1. Nu arata ca în poze,  o avantajează mult...

2.  Silicoanele sunt nereușite....inestetice.

3. Serviciile de tot rahatul ...nu face aia, nu pune mana acolo, nu îmi place asa ...deci l-a luat pe "NU" în brate...

4. Lista poate continua dar nu merita efortul de a scrie atâta timp, pierdere de timp pentru mine ...

Concluzie: nici plătit sa fiu eu ..și nu as mai merge la ea ...👎

• Like 3
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...