prius87 Reputație: 2 Postat Ianuarie 2, 2021 Postat Ianuarie 2, 2021 Neata V.ati inceput activarea tu si colega ta?
asdqwerty Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2021 Postat Ianuarie 2, 2021 Scuzati intrebarea oarecum aiurea.... Cine e colega ei? As fi curios de niste poze sa vad pe cine sa aleg, daca se poate
larysam Reputație: 56 Postat Ianuarie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2021 An Nou Fericit dragilor si La Multi Ani. Programarile le fac de maine🤗 va pup si va astept cu drag😘 1
Vizitator AladinMS Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Am fost la Larysa , pare intr-adevar sa se apropie de 40 de ani dar nu arata deloc rau si compenseaza mult cu experienta. I-am cerut sa stea in genunchi la OP , m-a lasat sa dau din fund cat am vrut eu , ma mir cum i-au rezistat amigdalele. Nu comenteaza la pozitii , stie ca esti acolo sa te simti bine si se straduieste sa te fac sa te simti bine. Locatie 9 Aspect fizic 8 OP 10 NP 9 GFE 10 De revenit da. Am cerut sa o vad si pe colega ei , draguta lanfata dar prea plinuta , departe de pozele de la anunturi.
Membru Premium masterblaster Reputație: 943 Postat Ianuarie 28, 2021 Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2021 On 1/27/2021 at 10:45 PM, AladinMS said: Am cerut sa o vad si pe colega ei , draguta lanfata dar prea plinuta , departe de pozele de la anunturi. Ai un link cu anuntul colegei ei? 1
larysam Reputație: 56 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2021 AladinMS multumesc de recomandare si astept cu drag sa revi pe la mine. Da din pacate noptile nedormite isi pun amprenta pe fata dar te asigur ca am decat 31 desi imi este groaza ca ma duc spre 40😂 Cred ca tu ai fost la mine pe Bistrita🤔 deoare ce pe Mures nu am mai fost de aproape doua luni😁 te pup si te astept sa revii🥰😘😘
mango_beat Reputație: 28 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Ianuarie 29, 2021 Da. Am aflat astăzi că ești la Bistrița. Abia așteptăm să revii. Apropo. Mi-a răspuns din prima. :))
alfon0000 Reputație: 222 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 29, 2021 Buna in Targu Mures cand si dori sa vi ?... te astept sa ai grija de tine 🌺🌷💐🌹😃🙂😉😘
larysam Reputație: 56 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2021 Inca nu stiu cand revin la Mures dar am sa anunt aici. Pupici multi😘😘😘
alfon0000 Reputație: 222 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 4 ore, larysam a spus: Inca nu stiu cand revin la Mures dar am sa anunt aici. Pupici multi😘😘😘 ok mersi pupici 😘😘😘
Vizitator AladinMS Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 8 ore, larysam a spus: AladinMS multumesc de recomandare si astept cu drag sa revi pe la mine. Da din pacate noptile nedormite isi pun amprenta pe fata dar te asigur ca am decat 31 desi imi este groaza ca ma duc spre 40😂 Cred ca tu ai fost la mine pe Bistrita🤔 deoare ce pe Mures nu am mai fost de aproape doua luni😁 te pup si te astept sa revii🥰😘😘 am fost in 27 Decembrie , deci nu au trecut chiar 2 luni...
Vizitator AladinMS Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 8 ore, larysam a spus: AladinMS multumesc de recomandare si astept cu drag sa revi pe la mine. Da din pacate noptile nedormite isi pun amprenta pe fata dar te asigur ca am decat 31 desi imi este groaza ca ma duc spre 40😂 Cred ca tu ai fost la mine pe Bistrita🤔 deoare ce pe Mures nu am mai fost de aproape doua luni😁 te pup si te astept sa revii🥰😘😘 Cat despre varsta e interesant cum ai implinit 2 ani in cateva luni , in 7 Septembrie scriai pe topicul de Bistrita ca ai 29 de ani inca neimpliniti... din pacate nu resusesc sa incarc poza cu captura acelui comentariu.
Vizitator AladinMS Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2021 Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 19 ore, masterblaster a spus: Ai un link cu anuntul colegei ei? doar cel de Bistrita. Avea si pe Mures , cu alt numar si avea recenzii negative legate de faptul ca era diferenta mare intre pozele postate la anunt si realitate. Iar ea se scuza ca nu stie sa isi puna pozele ei dar ca va apela la cineva...
larysam Reputație: 56 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 4 ore, AladinMS a spus: doar cel de Bistrita. Avea si pe Mures , cu alt numar si avea recenzii negative legate de faptul ca era diferenta mare intre pozele postate la anunt si realitate. Iar ea se scuza ca nu stie sa isi puna pozele ei dar ca va apela la cineva... Colega a incercat sa isi puna poze reale dar nu i-au fost acceptate pe publi. Recent cand a fost in Bistrita a muncit cu poze reale. Doar pentru ca nu a muncit cu poze reale nu inseamna ca are recenzii negative legate de serviciile ei ceea ce nu are dupa cum se vede. Cat despre varsta mea daca erai atent in unul din topic am spus clar ca am scris gresit si nu se mai poate sterge. 🤷♀️ Da cam in data respectiva am fost pe la voi. Inca o data mersi de recomandare si astept cu drag sa revi🤗😘😘
larysam Reputație: 56 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2021 La 27.01.2021 la 22:45, AladinMS a spus: Am fost la Larysa , pare intr-adevar sa se apropie de 40 de ani dar nu arata deloc rau si compenseaza mult cu experienta. I-am cerut sa stea in genunchi la OP , m-a lasat sa dau din fund cat am vrut eu , ma mir cum i-au rezistat amigdalele. Nu comenteaza la pozitii , stie ca esti acolo sa te simti bine si se straduieste sa te fac sa te simti bine. Locatie 9 Aspect fizic 8 OP 10 NP 9 GFE 10 De revenit da. Am cerut sa o vad si pe colega ei , draguta lanfata dar prea plinuta , departe de pozele de la anunturi. Apropo🙈amigdalele mele sunt antrenate special pentru asa ceva😂 te pup si ma bucur sa aud ca te-ai simtit bine in compania mea. Este o placere sa aud asta🤗😘😘😘
Vizitator AladinMS Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2021 Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 12 ore, larysam a spus: Apropo🙈amigdalele mele sunt antrenate special pentru asa ceva😂 te pup si ma bucur sa aud ca te-ai simtit bine in compania mea. Este o placere sa aud asta🤗😘😘😘 Acum m-ai fauct curios , vreau ca data viitoare sa le fortez la maxim , fara nicio jena , sa vad cat de antrenate sunt...
larysam Reputație: 56 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 1 oră, AladinMS a spus: Acum m-ai fauct curios , vreau ca data viitoare sa le fortez la maxim , fara nicio jena , sa vad cat de antrenate sunt... Ok 😎asa o sa facem😂😘😘😘
larysam Reputație: 56 Postat Martie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10, 2021 Buna dragilor🤗 ma gasiti la voi in oras din data de 14.03.(Duminica) pana in data de 16.03(Luni) nr la care ma gasiti 0749670762. Pentru cine doreste va astept cu drag🤗😘
Vizitator newmit Reputație: 0 Postat Martie 13, 2021 Postat Martie 13, 2021 data de 16 e marti , inclusiv marti sau doar pana luni seara ?
larysam Reputație: 56 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2021 Buna dragilor, sunt disponibila la voi in Oras pentru doua zile😘
larysam Reputație: 56 Postat Iunie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2021 Locatia mea se afla pe bulevardul 1 Decembrie 1918 orarul de munca este de la ora 07.00 la 22.00.😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum