Sari la conținut

💙 Andreea BbY 💙

Postări Recomandate

• Telefon: 0755199370
  • Oras:Bucuresti
Postat

â™¥ï¸ Noapte buna , băieți ♥ï¸

â—ï¸ Revin maine cu ora la care voi fi Disponibila. â—ï¸ Pussiiiiiii 💋💋💋

post-306314-0-86979200-1605312364_thumb.jpeg

• Like 2
Postat

â™¥ï¸ Disponibila pana la 00:00♥ï¸

🧡 Pana luni la 11:00 , va invit in cuibusorul meu pentru a va oferii clipe de neuitat care cu siguranta va vor face sa reveniti,cu mare placere!Cei care ma cunosc dar si cei care inca nu au avut ocazia,faceti-va curaj si timp “in special pentru voiâ€si veniti sa va relaxati In compania mea care cu siguranta va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale voastre!! 🧡 Imi voi da toata silința sa fiu pe placul tau si sa ne simțim amandoi bine â—ï¸â—ï¸ Va pup dulce 💋

post-306314-0-46327600-1605346379_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

💖 Disponibila doar azi si maine 💖

post-306314-0-49612500-1605378250_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

Salutare Baieți,

Vin si eu cu o recenzie la Domnișoara Andreea, desi nu prea activez pe forum, am zis ca o sa îi las o recenzie. Era necajita ca toata lumea promite recenzii si nimeni nu se tine de cuvant.

Andreea, o fătucă la vre-o 26 ani ( dupa spusele ei), bruneta, nu foarte inalta dar bine proportionată. Foarte frumoasă la chip +++, pierce micut la buza, brunetă cu paruul lung, cateva tatuaje discrete si o piele catifelata. SANII sunt bestiali, foarte frumosi, rotunzi, sfarcuri frumoase, fermi si naturali ( nu mi-a venit sa cred) .

- Locatie: 10 , Prima Oneștilor, apartament curat, prosoape curate, uscate,

- Aspect: 10 +, foarte draguta, sani bestiali, mie imi plac sanii mai mari,dar fermi. Ingrijita, epilata, fara nici un fel de mirosuri.

-GFE - 10 +, cel putin cu mine. Putin timida, poate e mai la inceput. Zambareata, si foarte amabila.

-ON - 9, dar e loc de mai bine. Eu sunt fan oral.

-NP - 10, are o piersica frumoasa, fund super, ea deasupra , apoi cowgirl pt priveliste. Finalizat in balonas fara graba dupa finalizare.

-Tarife 150/250 pretul corect

DE REVENIT, DA, cu siguranta, si poate resim sa stam mai mult data ce vine Andreea. Te pup. :*

Din pacate nu o sa stea foarte mult pe la noi, nu imi pare rau ca am trecut pe la ea. O sa revin. Si sper sa revina si ea pe la oradea.

PS. Mai are o colega, cand am iesit din camera, curata baia si m-a intampinat cu un posetrior foarte apetisant. Poate reusesc sa o bifez si pe ea.

Fetele merita vizitate.

Succese!!!

• Like 2
Postat

Salutare Baieți,

Vin si eu cu o recenzie la Domnișoara Andreea, desi nu prea activez pe forum, am zis ca o sa îi las o recenzie. Era necajita ca toata lumea promite recenzii si nimeni nu se tine de cuvant.

Andreea, o fătucă la vre-o 26 ani ( dupa spusele ei), bruneta, nu foarte inalta dar bine proportionată. Foarte frumoasă la chip +++, pierce micut la buza, brunetă cu paruul lung, cateva tatuaje discrete si o piele catifelata. SANII sunt bestiali, foarte frumosi, rotunzi, sfarcuri frumoase, fermi si naturali ( nu mi-a venit sa cred) .

- Locatie: 10 , Prima Oneștilor, apartament curat, prosoape curate, uscate,

- Aspect: 10 +, foarte draguta, sani bestiali, mie imi plac sanii mai mari,dar fermi. Ingrijita, epilata, fara nici un fel de mirosuri.

-GFE - 10 +, cel putin cu mine. Putin timida, poate e mai la inceput. Zambareata, si foarte amabila.

-ON - 9, dar e loc de mai bine. Eu sunt fan oral.

-NP - 10, are o piersica frumoasa, fund super, ea deasupra , apoi cowgirl pt priveliste. Finalizat in balonas fara graba dupa finalizare.

-Tarife 150/250 pretul corect

DE REVENIT, DA, cu siguranta, si poate resim sa stam mai mult data ce vine Andreea. Te pup. :*

Din pacate nu o sa stea foarte mult pe la noi, nu imi pare rau ca am trecut pe la ea. O sa revin. Si sper sa revina si ea pe la oradea.

PS. Mai are o colega, cand am iesit din camera, curata baia si m-a intampinat cu un posetrior foarte apetisant. Poate reusesc sa o bifez si pe ea.

Fetele merita vizitate.

Succese!!!

Heeei , tu 💪ðŸ»ðŸ’‹ te pup si iti Multumesc pentru ca ai spart gheata 😂💖 m-am simtit bine in prezenta ta ! Sper sa ne mai vedem 💋💋

• Oras:word
  • Oras:word
Postat

Sentimentul e reciproc Andreea :* :))

Ne revedem cu siguranța, si poate mai revii la noi.

dar nu pleci cu ea vis urat

Postat

â™¥ï¸ Dragilor , ne vom mai vedea cu alta ocazie â™¥ï¸ Vizita mea a luat sfarsit in orașul vostru minunat ! â™¥ï¸ Voi anunta aici cand ma voi intoarce â—ï¸Daca va este dor de mine , dati un mesaj si mai stam la vorba 💋💋💋

⌠âŒâŒâŒINDISPONIBILÄ‚ âŒâŒâŒâŒ

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Sper ca te intorci repede, eu din pacate doar azi dupa masa ajung la oradea 🥺 diseara planuiam sa te vizitezðŸ˜.. Dar se pare CA ramane pe data viitoare, drum bun si aj grija de tine 😉😘

• Like 1
Postat

Asta-i treaba? Stai trei zile si alea in weekend, cand unii dintre noi suntem arestati la domiciliu, si apoi pleci? Sper ca vei reveni si vei sta ceva mai mult....

• Like 1
Postat

Andreea, te asteptam cu drag înapoi. Era bine daca ramaneai si în cursul săptămânii, pentru cei care sunt arestati la domiciliu in weekenduri. :*

• Like 1
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat

Buna mai sunteti in Oradea si cam pana cand? Eu as dori un trio cu amandoua si as dori sa stiu si pretul la un trio cu amandoua cu tine si cu colega ta va pup pasarica

Sunt la Cluj amandoua

Vizitator noel_dwane
Postat

Au plecat la Cluj fetele parca

Au venit vreo 15 fete într-o perioadă foarte scurtă de timp și probabil nu la toate le-a mers bine.

• Like 1

Vizitator silviudulce
Postat

Au venit vreo 15 fete într-o perioadă foarte scurtă de timp și probabil nu la toate le-a mers bine.

Asa e acum la Cluj, gasesti dimineata multe postari cu fete disponibile.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...