Mihail25 Reputație: -57 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 1 oră în urmă, ioda69 a spus: M-a rupt prostia ta 🤣🤣🤣 Esti in lumea ta de basme si fantezii ... Măi labă tristă eu zic să-ți vezi de prostia ta și să ne lași in pace pe mine și Sonya,ok. 1
ioda69 Reputație: 836 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Februarie 25, 2021 Acum 20 minute, Mihail25 a spus: Măi labă tristă eu zic să-ți vezi de prostia ta și să ne lași in pace pe mine și Sonya,ok. Moooor de raaaaas. 🤣🤣🤣🤣 Bah prostie mai mare nu am intalnit in viata mea !!!! Si culmea, chiar lucrez cu multi oameni. Auzi la el " sa ne lasi in pace " 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Si chiar iti multumesc. Mi-ai demostrat ca prostia si paranoia chiar nu are limite in cazul tau. Asa ca o sa te mai alimentez. Ca cea mai mare distractie este sa futi psihic un om distrus mental. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Apropo, esti sigur pe covrigu tau ? ....
Mihail25 Reputație: -57 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Acum 56 minute, ioda69 a spus: Moooor de raaaaas. 🤣🤣🤣🤣 Bah prostie mai mare nu am intalnit in viata mea !!!! Si culmea, chiar lucrez cu multi oameni. Auzi la el " sa ne lasi in pace " 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Si chiar iti multumesc. Mi-ai demostrat ca prostia si paranoia chiar nu are limite in cazul tau. Asa ca o sa te mai alimentez. Ca cea mai mare distractie este sa futi psihic un om distrus mental. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Apropo, esti sigur pe covrigu tau ? .... SUGI ciorapii 😝😝😝😝😝😂😂😂😂
Mihail25 Reputație: -57 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 1 oră în urmă, ioda69 a spus: Moooor de raaaaas. 🤣🤣🤣🤣 Bah prostie mai mare nu am intalnit in viata mea !!!! Si culmea, chiar lucrez cu multi oameni. Auzi la el " sa ne lasi in pace " 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Si chiar iti multumesc. Mi-ai demostrat ca prostia si paranoia chiar nu are limite in cazul tau. Asa ca o sa te mai alimentez. Ca cea mai mare distractie este sa futi psihic un om distrus mental. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Apropo, esti sigur pe covrigu tau ? .... Măi peștișorule PROST eu știam că pești sunt mai șmecheri dar văd ca tu ești prost grămadă sau nu ești pește și m-ai zici că lucrezi cu oameni ,au ce să minuna ăia de calitatea ta.😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ioda69 Reputație: 836 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Februarie 25, 2021 Acum 59 minute, Mihail25 a spus: Măi peștișorule PROST eu știam că pești sunt mai șmecheri dar văd ca tu ești prost grămadă sau nu ești pește și m-ai zici că lucrezi cu oameni ,au ce să minuna ăia de calitatea ta.😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sunt chiar bine apreciat in ceea ce fac. Sa imi spui te rog cand vi din cursa daca ai avut vre-un control ... 😁
Mihail25 Reputație: -57 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Acum 10 minute, ioda69 a spus: Sunt chiar bine apreciat in ceea ce fac. Sa imi spui te rog cand vi din cursa daca ai avut vre-un control ... 😁 Ești bine apreciat că probabil principala condiție când te-au angajat a fost să fi cât de prost😂😂😂😂😂 Măi ce mă bucur când văd că este unul mai prost ca mine😂😂😂😂😂😂
ioda69 Reputație: 836 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Februarie 25, 2021 Tu sa-mi spui de control .... 😉 Apropo, nu sunt angajat ca si tine.
Mihail25 Reputație: -57 Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Chiar acum, ioda69 a spus: Tu sa-mi spui de control .... 😉 Hai m-ai încercă! Măi băiatule m-ai invață😂😂😂😂😂
ioda69 Reputație: 836 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Februarie 25, 2021 Cum spui tu ....
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61372 Postat Februarie 28, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Februarie 28, 2021 😁 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum