Sari la conținut

Alina 0750731007

Postări Recomandate

Postat

Buna, Alina mă numesc și am venit in Brașov pentru clipe de neuitat cu voi dragilor, vreau sa satisfac toate plăcerile și toate fanteziile unor domni manierați și generoși!â¤ï¸

Și aici va las o lista cu ce fac:

Cof-(finalizare faciala )

Com- (finalizare corp)

GFE-( girlfriend expermince -sărutări îmbrățișări sau echivalează și ca atitudine )

Accept oral

150 numărul

250 ora

Va aștept dragii mei cu nerăbdare 🤪

https://postimg.cc/gallery/QHfhk1X

PRIVIÈšI cu atenție pozele 🥰

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

cum adică “ești disponibila și in orașul Brașov”? ,mai poți vi disponibila și in alt oraș in același timp?

Vizitator fardugol
Postat

post-252750-0-45558000-1600563933.jpg

post-252750-0-20504400-1600563946.jpg

post-252750-0-45976900-1600563955.jpg

post-252750-0-21781800-1600563963.jpg

post-252750-0-54963000-1600563969.jpg

Vizitator florinflo7
Postat

Am mai fost disponibilă și in Iași de asta am spus ca sunt și in orașul Brașov 💋💋

hmmm, un nr de tel. unde te putem contacta ne lasi? sau e tot ăla de la Iași unde era închis tot timpul?
Postat

0750731007. Acesta este numarul pe care puteti sa ma sunati pentru programări , maine va voi spune care este locatia unde ma ve-ti găsi , va pup dulce si va astept 💋💋

Postat

Hello dragilor de azi voi fi in complexul Avantgarden Bartolomeu , programul meu fiind de la ora 9-21:00 , va astept cu drag si va pup 💋💋â¤ï¸

Vizitator florinflo7
Postat

azi ești disponibila?

Vizitator florinflo7
Postat

de rasp la tel văd ca nu rasp , aici la fel , însemna ca au dreptate colegii din Iași

Vizitator florinflo7
Postat

Cred ca ești singurul care crezi lucrul asta chiar aștept sa ma suni ☺️

in jur de de ora 13 te-am sunat și nu ai rasp , și te-am sunat din nou in jur de 14:30 și intra căsuța , așa ca nu mai vb prostii pe aici
Postat

O problema e dar la mine sigur nu , deoarece azi am avut clienti si nici unul nu mi a reclamat nimic dar in continuare o sa astept apelul tau te pup 💋😊🤗

Postat

Buna dimineata dragii mei este o noua zi frumoasa iar eu astept cu nerăbdare apelurile voastre , va puup dulce si va astept â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

Locatia Complex Avantgarden Bartolomeu Brasov

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A ajuns cineva la ea? Macar sa confirme ca exista si ca seamana cu pozele. Pe topicul de Iasi sunt numai tentative esuate de contact.

Vizitator florinflo7
Postat

exact ce am spus și eu ( sun și tel închis , sau nu rasp) dar fata îmi da replica ca e (foarte ocupată) , de aici tragi singur concluzii

Postat

Hei buna dimineata , desigur ca au ajuns persoane si care au fost rog sa confirme â¤ï¸

Nu stiu cum de la tine nu suna telefonul sau zici ca e inchis , toata ziua primesc apeluri de la clienti , cred ca e o problema la tine dar cum am spus sunt disponibila in Brasov si astept apelul tau si al tuturor !â¤ï¸â¤ï¸ðŸ¤—

Va pup 💋💋

Postat

Hei hei hei dragii mei mi am schimbat locatia acum sunt pe Strada Zaharia Stancu vis-a-vis de Mall coresi , astept sa ma sunati si sa va satisfac plăcerile , va pup si va astept 💋💋💋🤗

0750731007

Postat

Buna dimineata domnii mei ,este o noua si frumoasa zi iar eu va astept sa ma contactați pentru a va satisface plăcerile , va pup 💋💋💋💋💋

0750731007

Postat

Buna dimineata dragii mei , imi pare rau dar astazi nu voi fi disponibila , va pup 💋💋🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...