tudor_on Reputație: 184 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 13, 2013 Dragilor, iaca a venit vremea de o noua recenzie. In ultima vreme am vizitat mai mult "foste" dezamagite in dragoste, una inca e casatorita si o bate sotul, deh... asa e viata, curva. Ca tot veni vorba de dame de companie, doresc sa va ridic la fileu o bruneta proportionata, simpatica si implicata, 1,65 - 58 kg as zice cu ochiul meu de vultur cu ochelari. Daca gresesc ... sa imi fie cu iertare, eu asa am vazut-o la momentul respectiv... Presteaza pe Calea Calarasi, restul detaliilor le aflati la telefon. Vizita a fost cam asa: sunat la ora X si facut programare peste 45 minute. Ajuns in locatie am vazut-o si am zis ca raman. E un apartament cu 3-4 camere destul de curat. Mai are o colega scunda, uratica si cred ca de etnie. Au fost ceva probleme organizatorice dar a compensat in actiune asa ca trecem cu vederea. Oricum, graba strica treaba... Vizita a constat in 1 h/2 fin, care au insemnat la final 2 fin si 50 minute. Acceptabil. Tot ce pot sa va spun este ca fata a fost de nota 9-10, pasarica curata numai buna de degustat, am incercat orice am dorit, in limitele de bun simt fata de ceea ce s-a discutat initial. Doua finalizari de nota 9-9,5, cu schimbari de pozitii, trecut de la oral la normal si inapoi la oral NP, apreciez ca 2 prezervative in plus nu au constituit o problema. Ca si moment neplacut, s-a cam aglomerat prin hol si s-a creat presiune, ar trebui sa rezolve problema asta... Halatul 100 lei o ora de 50 minute cu 2 fin. Note, ponderat cu pretul, asa cum am obisnuit:- Oral 9- Normal 9- Anal nu m a interesat- Locatie 9- Aspect fizic corp/fata 9 - repet ca notele sunt ponderate cu pretul- Atitudine 9, nu ii dau 10 dar nu e din cauza ei- Comunicare 9-10- GFE - pentru mine 9 Merita incercata, are o pasarica delicioasa si daca faci clic cu ea te fute de iti sar capacele! Anutul suna asa: POZE facute acum, sexi, pasionale si ascultatoare, ofera timp de o ora, senzatii si momente de neuitat domnilor generosi care vor sa uite de stresul si problemele cotidiene, fotografii facute acum o ora, te asteptam 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum