Sari la conținut

Hot Baby ! Call Me! :D

scrot

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
Domnisoara delicata si intelegatoare 1.60 , bruneta , ochii verzi , 45kg astept telefonul domnilor foarte discreti si seriosi care sunt in cautare de placeri ascunse! Sunati cu incredere , anuntul este valabil si eu nerabdatoare sa ne intalnim! Nu raspund la numar privat si sms si nu ma deplasez la domiciliu doar la hotel din motive de siguranta personala! Domnii Interesati pot suna la numarul de telefon -> 0727071802
Localitatea: BUZAU
Pret: 100 RON
0727071802
Email: [email protected]

Mesaj preluat de pe anuntul buzoian.nu am sunat la acest nr.
  • Oras:BUZÄ‚U
  • Oras:BUZÄ‚U
Postat

salutare. Incerc sa dau de aceasta domnisoara de 2 - 3 zile. In aceste zile am sunat-o zi, noapte insa fara nici un rezultat. Imi intra mereu casuta vocata. Prima oara cand am sunat-o, telefonul suna insa nu mi-a raspuns, asta se intampla in jurul orei 23 insa a 2 - a zi cand am incercat din noi si pana in ziua de azi mereu imi intra casuta vocala. Poate voi aveti mai mult noroc sa va raspunda intr-un final, insa eu tind sa cred ca iar e o gluma proastra. O seara placuta tuturor :-p. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu are cum sa aiba cineva din Romania emailul [email protected]. Un astfel de id "preferential" s-a luat cu siguranta din primele zile ale infiintarii yahoo de catre cineva din SUA.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Anuntul respectiv e cam acelasi ca si cel de pe topicul asta:

https://nimfomane.com/forum/topic/7412-vanzatoare-de-placeri-0769857866/

Hot baby! Call Me!

Domnisoara delicata si intelegatoare 1.60 , bruneta , ochii verzi , 45kg astept telefonul domnilor foarte discreti si seriosi care sunt in cautare de placeri ascunse! Sunati cu incredere , anuntul este valabil si eu nerabdatoare sa ne intalnim! Nu raspund la numar privat si sms si nu ma deplasez la domiciliu doar la hotel din motive de siguranta personala! Domnii Interesati pot suna la numarul de telefon -> Zero Sapte Sase Noua Opt Cinci Sapte Opt Sase Sase
Localitatea: BUZAU
Pret: 100 RON

Email: [email protected]

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...