Sari la conținut

Maya 0750745390

Postări Recomandate

• Oras:Târgu jiu
Postat

Picasso69 chiar aceeași Duduie, da! 😂😂 am revenit pentru o scurtă perioadă pe la voi! ÃŽmi sunteți dragi și am zis sa vă vizitez! Pupici băieți!😘😘😘

Postat

Undeva la o săptămână probabil...nu știu sa iti spun sigur simpaticule. Dar ținem legătura aici!😘😘😘😘

Postat

Picasso69 te pup și eu simpaticule!sa ai o seara frumoasa! Si când vrei te aștept cu mare drag!😘😘😘

Postat

Fuck1234, mergi pe încredere, o să ne cauți cu o bere după ce pleci de la ea. O recomand cu mare drag, știe să se facă plăcută în compania clientului. Iar serviciile sunt demențiale, are un corp superb, aseară am petrecut și eu 30 de minute cu ea.

La mine e pe primul loc în favorite și reveniri de câte ori pot.

Postat

Colericul daca te-as ruga frumos sa ștergi poza unde apare fața? Adica am pus o doar asa pt voi sa stiti ca sunt eu,dar este vb ca nu vreau sa apară poza asta! Te rog frumos! O seara frumoasa!😘😘😘

Postat

Colericul nu ma lasă simpaticule sa dau raport...nu știu de ce.nu poți tu sau un alt simpatic de al nostru să facă asta? 😊😘 va mulțumesc pentru înțelegere băieți! Sunteți minunați! Să tot vi la Târgu Jiu!💪💪💪

Postat

Mulțumesc frumos băieți! Anonim TM undeva la o săptămână.program super incarcat...cu toate ca este destul de dificil sa mulțumești pe toată lumea,încercam sa facem sa fie bine🤦â€â™€ï¸ðŸ˜‚

Postat

Guys, cum spuneam nu ma prea pricep la forumuri si recenzi, dar pot sa ma rezum la a spune ca fata e top si ar trebui sa aveti grija de ea ca nu cred ca va intalniti prea des cu asa cevaðŸ˜

Like someone up said, highly recommended.

Thk Maya!

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Si imi poti raspunde si la intrebarea cu oralul ? Poate fi si neprotejat ? Sau sa pui o lista cu serviciile tale. Mersi, te pup ! 😘

Postat

Pentru mai multe detalii despre servicii și tarife vă rog frumos sa îmi scrieți pe WhatsApp sau sa ma sunați.😘😘😘😘

• Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat

Am vizitat azi domnișoara si ce pot sa spun ca este super tare fata. Am petrecut cu ea o ora. Arata chiar mai bine in realitate decat in poze si cond o vezi in fata ochilor înnebunești. Chiar merita vizitată ori de câte ori este posibil

Postat

Am vizitat azi domnișoara si ce pot sa spun ca este super tare fata. Am petrecut cu ea o ora. Arata chiar mai bine in realitate decat in poze si cond o vezi in fata ochilor înnebunești. Chiar merita vizitată ori de câte ori este posibil

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...