niku_b890 Reputație: 361 Postat Iulie 18 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Postat Iulie 18 Draga @roxanabrunet dar atat de tare te-au speriat proxenetii "dha" Braila si Galati ce sa le faci... aia care au burta plina de pe urma iubitei doar cu shaorma de la parterul "A"-urilor 1
roxanabrunet Reputație: 4465 Postat Iulie 18 Telefon: 0754806420 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0754806420 Oras:Brașov Disponibila Autor Postat Iulie 18 Acum 9 ore, niku_b890 a spus: Draga @roxanabrunet dar atat de tare te-au speriat proxenetii "dha" Braila si Galati ce sa le faci... aia care au burta plina de pe urma iubitei doar cu shaorma de la parterul "A"-urilor Bună nu mă speriat nimeni cu nimic 😉 nu mai sunt anii 1998- 2000 să se mai sperie cineva cu ceva 🤣🤣🤣 e doar o decizie dea mea din motive personale pe care am luat-o în anul 2023 de când nu mai activez în GL. Te pwp😘 1
L1viu Reputație: 885 Postat Iulie 19 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 19 Si noi nu mai putem de dorul tău.. 🫣
roxanabrunet Reputație: 4465 Postat Iulie 19 Telefon: 0754806420 Oras:Brașov Disponibila Telefon: 0754806420 Oras:Brașov Disponibila Autor Postat Iulie 19 Acum 14 minute, L1viu a spus: Si noi nu mai putem de dorul tău.. 🫣 Îmi pare rău după cum am spus este un capitol închis pentru mine nu o să mai activez în GL sau BR . Va urez numai de bine 🤗😘 nu o să mai răspund pe topic aici . Va pwp😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum