alpacino1963 Reputație: 16 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Sa găsești locație când îți cautam noi, #sarakia recu! 🖕🖕 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 9 minute, alpacino1963 a spus: Sa găsești locație când îți cautam noi, #sarakia recu! 🖕🖕 Love❤️ Kiss ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 39 minute, fciuca a spus: mare paguba-n ciuperci . 😎 Te iubesc ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Rog toti frustratii,toti idiotii si toti psihopatii sa paraseasca acest topic ! ❤️❤️❤️😂😂😂💦💦💦 Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Sa intors Diva........(oaia rătăcită) pardon 🤣 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 1 minut, Futacu_Jan a spus: Sa intors Diva........(oaia rătăcită) pardon 🤣 S-a * diva cu d mic … 😂😂😂❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 2 minute, pandreeea a spus: S-a * diva cu d mic … 😂😂😂❤️❤️❤️ Îți place gustul pulii de cioban sa înțeleg 😁 Hai ca te vizitez, merge pe un kg de caș ? Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 1 minut, Futacu_Jan a spus: Îți place gustul pulii de cioban sa înțeleg 😁 Hai ca te vizitez, merge pe un kg de caș ? Cașul il lasi la sotie acasa . La mine vi fara caș daca vrei sa ti o sug ! 😋😇😇😇❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Bine draga mea, așteaptă-mă cuminte ca vând ceva brânză și apoi vin😂 Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 @pandreeea ne-ai putea zice care e povestea din punctul tau de vedere ca sa cunoasca si toti ceilalti bāieti care e treaba pana la urma? De ce bāietii si cu tine va faceti complimente atat de faine unul altuia. 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Chiar acum, Futacu_Jan a spus: Bine draga mea, așteaptă-mă cuminte ca vând ceva brânză și apoi vin😂 Păi spunei-i nevestei sa te vanda cu totul,ca oricum esti plin de branza la pula ! ❤️❤️❤️ Sa te dea cu totul,ce rost are sa te tina acasa branzos asa … 🤦🏽♀️😊❤️💋 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Chiar acum, Lucas0 a spus: @pandreeea ne-ai putea zice care e povestea din punctul tau de vedere ca sa cunoascasi toti ceilalti bāieti care e treaba pana la urma? De ce bāietii si cu tine va faceti complimente atat de faine unul altuia. Baietii nici nu ma cunosc personal …. Eu le raspund cu aceeasi moneda ! Mi se pare ceva corect … ❤️👌🏾 Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Brânză de oaie sărată de anul acesta foarte buna si foarte gustoasa. Prețul poate sa mai scadă daca achizitionati mai mult de 10kg. Am disponibil 2 tone in momentul de față. Pentru un pret desigur avantajos pentru toții. Contactați-mă cine e interesat 👌 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 1 minut, Futacu_Jan a spus: Brânză de oaie sărată de anul acesta foarte buna si foarte gustoasa. Prețul poate sa mai scadă daca achizitionati mai mult de 10kg. Am disponibil 2 tone in momentul de față. Pentru un pret desigur avantajos pentru toții. Contactați-mă cine e interesat 👌 Jănică cu branzica ! 😂😂😂 Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 12 minutes ago, pandreeea said: Baietii nici nu ma cunosc personal …. Eu le raspund cu aceeasi moneda ! Mi se pare ceva corect … ❤️👌🏾 Hm... E ciudat. De obicei caterinca din asta fac bāietii cu fetele de pe aici dar nu ca ar fi totul in regula la fata respectiva, ci din contra ca ar fi ceva neinregula, dubios, ciudat. De aia te intrebam. Idea e ca sunt tot mai putine fete de calitate...se cred dive, printese, samd. Si de aceea s-ar bāietii. Desi vad ca oferi FK, ON, CIM. Nu imi dau seama care sunt neajusurile atunci intre tine si bāietii din timisoara. 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 2 minute, Lucas0 a spus: Hm... E ciudat. De obicei caterinca din asta fac bāietii cu fetele de pe aici dar nu ca ar fi totul in regula la fata respectiva, ci din contra ca ar fi ceva neinregula, dubios, ciudat. De aia te intrebam. Idea e ca sunt tot mai putine fete de calitate...se cred dive, printese, samd. Si de aceea s-ar bāietii. Desi vad ca oferi FK, ON, CIM. Nu imi dau seama care sunt neajusurile atunci intre tine si bāietii din timisoara. Se lasa ei mai greu ! 😂😂 eu cred ca sunt baieti buni dar vor sa para duri :))) ❤️❤️🔥 1 Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 1 minut, Lucas0 a spus: Hm... E ciudat. De obicei caterinca din asta fac bāietii cu fetele de pe aici dar nu ca ar fi totul in regula la fata respectiva, ci din contra ca ar fi ceva neinregula, dubios, ciudat. De aia te intrebam. Idea e ca sunt tot mai putine fete de calitate...se cred dive, printese, samd. Si de aceea s-ar bāietii. Desi vad ca oferi FK, ON, CIM. Nu imi dau seama care sunt neajusurile atunci intre tine si bāietii din timisoara. A zis ca suntem ciobani noi timișorenii, tu nu ai văzut 😂 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 2 minute, Futacu_Jan a spus: A zis ca suntem ciobani noi timișorenii, tu nu ai văzut 😂 Am zis ca daca zice vreunu ceva rau sar toti ca oile ! My dear ❤️❤️❤️ Si am dreptate din cate se observa … 😂😂 Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Brânză telemea proaspătă din lapte de oaie. Produs premium de clasa superioara. Produs organic disponibil pe baza de precomandă Folosim sare naturală de salina. 20 de lei kg Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 19 minutes ago, pandreeea said: Am zis ca daca zice vreunu ceva rau sar toti ca oile ! My dear ❤️❤️❤️ Si am dreptate din cate se observa … 😂😂 Daca as fi in locul tau atunci as scrie un mesaj in care as cere scuze tuturor baietilor care se simt ofensati si deranjati. E mai bine asa decat sa se genereze comentarii inutile care nu o sa te ajute cu nimic, ci din contra nu o sa Iti aduca vreun beneficiu. Dar acuma tu sti. Iti spun asta daca vrei sa Iti fie bine, ca am mai vazut fete si au mai fost fete aici in timisoara si pe forum si care dupa ce au sarit bāietii de aici pe fata respectiva imediat (in 2-3 zile) ea a si plecat din oras. Si nu cred ca a castigat ceva din asta. Tu sti cum vrei sa Iti fie (bine sau rau) si daca vrei sa castigi bani frumosi in timisoara. 1 1 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 18 minute, Lucas0 a spus: Daca as fi in locul tau atunci as scrie un mesaj in care as cere scuze tuturor baietilor care se simt ofensati si deranjati. E mai bine asa decat sa se genereze comentarii inutile care nu o sa te ajute cu nimic, ci din contra nu o sa Iti aduca vreun beneficiu. Dar acuma tu sti. Iti spun asta daca vrei sa Iti fie bine, ca am mai vazut fete si au mai fost fete aici in timisoara si pe forum si care dupa ce au sarit bāietii de aici pe fata respectiva imediat (in 2-3 zile) ea a si plecat din oras. Si nu cred ca a castigat ceva din asta. Tu sti cum vrei sa Iti fie (bine sau rau) si daca vrei sa castigi bani frumosi in timisoara. Daca cineva ar trebui sa isi ceara scuze cu siguranta nu sunt eu . Ei ar trebui sa isi ceara scuze ca isi permit sa ma judece,sa ma jigneasca si sa arunce cu vb rele fara macar sa ma cunoasca personal .. nu poti sa etichetezi un om fara sa il cunosti tu personal . Dupa ai tot dreptul sa ii pui ce eticheta vrei (buna sau rea) . Asa mi se pare corect si cinstit. Daca se simt ofensati ca am zis ca sar toti ca oile …. Sa se simta in continuare . Eu nu am de ce sa imi cer scuze ! Dar mai sus este dovada vie ca ce am zis este adevarat si corect ! ❤️❤️❤️❤️ Pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic comentariile lor rautacioase . 😇😇 Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 @povestitorul mai ai varză ? Sunt interesat sa fac afaceri cu tine confrate 👌 2 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:România Oras:România Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 3 minute, Futacu_Jan a spus: @povestitorul mai ai varză ? Sunt interesat sa fac afaceri cu tine confrate 👌 Are varza intre buci . Cica sa te duci repede sa i o scoti cu dintii 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 2 minute, pandreeea a spus: Are varza intre buci . Cica sa te duci repede sa i o scoti cu dintii 😂😂😂😂 Vezi ca ești proastă de dai în gropi, eu nu team jignit. Doar nu mai bine îmi tu mie brânza de la pula cu gura ce zici ? că tot îți plac ciobanii văd de vii în Timișoara Link spre comentariu
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 4 minute, Futacu_Jan a spus: Vezi ca ești proastă de dai în gropi, eu nu team jignit. Doar nu mai bine îmi tu mie brânza de la pula cu gura ce zici ? că tot îți plac ciobanii văd de vii în Timișoara Sa mi-o aduni asa cu limbuța ta pe toată ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum