Sari la conținut

Milfa noua 0760094457

thestud

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

ai dat inapoi banii ardelencei?

Esti prost informat.Ea trebuie sa imi dea mie bani,si daca te intereseaza,nu,nu mi i-a dat si nici nu are de gand.

• Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

Esti prost informat.Ea trebuie sa imi dea mie bani,si daca te intereseaza,nu,nu mi i-a dat si nici nu are de gand.

cine mai tine socoteala....

• Like 1
  • Oras:craiova, targu jiu
  • Oras:craiova, targu jiu
Postat

Cu tine nu poate omu' nici un număr...tu faci doar o laba cu varfu' pulii în gura.. nu dai limbi in cur,nu lingi oo-le...mergeți fraților la elena să vedeți limbi in cur,coaie molfaite, deep adevărat,etc.

Postat

Tu ești roket?Pai sa îți spun ceva ,draga roket?Știi treaba aia cu epilatul?Dacă vrei limbi pe oua,trebuie sa corespunzi.Mai pe înțelesul tău,nu prea trebuie sa ai par,iar tu aveai din belșug,deci cu tot respectul pt utilizatorii acestui forum vii cu prea multe pretenții. Și nu cred ca am scris pe undeva ca fac anilingus,asa ca nu trebuia sa ai asemenea așteptări. Tu ai impresia ca pt 50 de lei și pt faptul ca erai de pe forum trebuia sa îți fac plecăciuni și sa te ling în cur.Nu,scumpul meu,eu nu fac asa ceva.Și în legătură cu mersul la baie,și lăsat dezastru în urma ta.Asa faci și acasă?

• Like 2
  • Oras:Undeva departe
  • Oras:Undeva departe
Postat

Tu ești roket?Pai sa îți spun ceva ,draga roket?Știi treaba aia cu epilatul?Dacă vrei limbi pe oua,trebuie sa corespunzi.Mai pe înțelesul tău,nu prea trebuie sa ai par,iar tu aveai din belșug,deci cu tot respectul pt utilizatorii acestui forum vii cu prea multe pretenții. Și nu cred ca am scris pe undeva ca fac anilingus,asa ca nu trebuia sa ai asemenea așteptări. Tu ai impresia ca pt 50 de lei și pt faptul ca erai de pe forum trebuia sa îți fac plecăciuni și sa te ling în cur.Nu,scumpul meu,eu nu fac asa ceva.Și în legătură cu mersul la baie,și lăsat dezastru în urma ta.Asa faci și acasă?

tu ia idee cata munca depun multi in tara asta pentru 50 lei? tu vrei ca omu sa vina si sa se termine in 10 minute si gata sa plece eu am fost la tine de cand activai  la prestige si atitudinea de azi e total schimbata fata de atunci, probabil ti s-a urcat la cap si vrei sa faci bani fara munca

Postat

Fiecare face banii cum crede de cuviință. Nu știu cine ești,dar am răspuns corect și in mod civilizat.Nu am grăbit pe nimeni niciodată. Dar nu cred ca ma poate obliga cineva sa ii dau limbi în cur,din moment ce nu ofer astfel de servicii.Dar nu toți sunteți la fel și atitudinea mea fata de tine depinde și de atitudinea mea fata de mine.Oricum omul adică roket a venit cu aerele de superioritate ca este de pe forum.Dacă nu îți place atitudinea mea nu mai veni ca nu te obliga nimeni.Și cu asta am încheiat. Du-te la cele cu oral de 100 lei,poate au atitudine mai buna.Pupici!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...