Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Fratilor, mai lasati-o in plm de treaba ! Inteleg ca mai merge o caterinca,doua..dar voi o dati rau in prostie si in laba trista ! ce pana mea fac moderatorii aici,dorm? Ori e topic pentru recenzii ori pentru caterinca? Sunt si membri care vor sa citeasca recenzii nu caterinca voastra de cacao.

aia de la avatar e poza ta?

• Like 5
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
  • Telefon: -
  • Oras:Iasi
Postat

Salutari, cu ceva timp in urma am trecut si eu pe la Maya, am facut programare prin msg si la ora stablita am ajuns in zona nde am fost ghidat spre locatie Mall Vitan. Am urcat, ceva zarva pron casa mai era un client in bucatarie ce astepta cuminte randul si companie ii tinea colega de ap, dupa dus aparuse si ea sa facem cunostinta, o tipa bruneta chiar frumusica! Maya era imbracata normal cu un plover si niste blugi cu pantofi cu toc, la prima vedere nimik wow, intradevar este cam slabuta ceea ce in poze nu prea iti dai seama. La corp este ok pt cine cauta special skinny. Dupa dus eu a mers si ea, revenit in camera a facut un oral protejat la cerere, destul de ok, cu DT, atentie la oute destul de bun si apoi direct anal, sa suit pe mine cu spatele si apoi trecut in capra unde am dat ca turbatu de sa facut covrig cu cearceaful strans tare in mana, finalizare in balonas. A mers la dus, iginenizare, achitat imbracat si plecat!

Achitat 150 ron 30 min

Oral 8,5 - un oral protejat la cerere, foarte ok, cu DT, schimbari de ritm, atentie la oute

Anal  9  - destul de stramt, curat si fara surprize, sta in orice pozitie si nu comenteaza la cat de rapid e ritmul

Da o recomand, se faca foarte placuta si sociabila, comunicativa, a fost putin aiurea ca tot pleca in bucatarie la colega si urmatorul client.. in rest totul a fost ok.

• Like 10
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cred ca-i sta mai bine blond =))

macar roshcat  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

cum o fi, gura s-o aiba plina

si mainile ocupate  :laugh2

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

Bună seara astăzi sunt disponibila pana la ora 22 ultima programare va pup și va astept

• Oras:Pitesti
Postat

cum o fi, gura s-o aiba plina

Defapt e ma-ta aia bruneta ! Intr-adevar sunt si eu in poza.. Defapt chiar eu am facut poza !

Postat

Defapt e ma-ta aia bruneta ! Intr-adevar sunt si eu in poza.. Defapt chiar eu am facut poza !

ba da murdar vorbesti ma, se vede ca esti gospodar de la pitesti, s-o belesti =))

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

ba da murdar vorbesti ma, se vede ca esti gospodar de la pitesti, s-o belesti =))

L-aş măscări pă româneşte, da' am trinchenit ceva şi deja am luat-o pă drumuri europene, aşa că îi zic doar atât:

go into blood :)

• Like 3
Postat

L-aş măscări pă româneşte, da' am trinchenit ceva şi deja am luat-o pă drumuri europene, aşa că îi zic doar atât:

go into blood :)

to beat you and to grease you =))

• Like 1
  • Oras:outside
Postat

DE FAPT esti un bou. Ne-am dat seama, nu e nevoie sa te chinui sa ne dovedesti.

• Like 1
Postat

şi să-l înfrângă...că m-au luat nervii şi-am zis-o pă româneşte =))

e si el fericit ca a descoprit forumu. in sfarsit poate injura fara sa ia bataie =))

• Like 3
Postat

DE FAPT esti un bou. Ne-am dat seama, nu e nevoie sa te chinui sa ne dovedesti.

nu stii tu, asa se scrie la ei la pitesti :))

Postat

e si el fericit ca a descoprit forumu. in sfarsit poate injura fara sa ia bataie =))

Si poate sa ia muie fara sa plateasca.

Postat

Hai du-l în sloboz că viața e roz...norocu' lui c-abia m-am apucat dă băut, peste-o oră îl şi bat şi-l bag şi la produs, 'ca-mi-ar lindicu' lu' Andreea =))

• Like 1
Postat

Bai jegosilor, jur ca exact la voi ma refeream mai sus !! Nobody,trollescopulamea si Jili . Hai poate a mai scapat cineva dar in principiu la voi ! Cei mai mari looseri, stati si faceti toata ziua caterinca pe forumul asta, asa ca imi dau seama ce labagi infecti sunteti ! Niste pierde vara asta sunteti , dati-va in pula mea ca v-am bagat in seama cam mult !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai jegosilor, jur ca exact la voi ma refeream mai sus !! Nobody,trollescopulamea si Jili . Hai poate a mai scapat cineva dar in principiu la voi ! Cei mai mari looseri, stati si faceti toata ziua caterinca pe forumul asta, asa ca imi dau seama ce labagi infecti sunteti ! Niste pierde vara asta sunteti , dati-va in pula mea ca v-am bagat in seama cam mult !

ia cu paine....ca poate ti se apleaca 

• Like 2
Vizitator
Postat

Hai du-l în sloboz că viața e roz...norocu' lui c-abia m-am apucat dă băut, peste-o oră îl şi bat şi-l bag şi la produs, 'ca-mi-ar lindicu' lu' Andreea =))

ceai frate cu lindicu' iei ? :) 

Postat

*labagii...idioten kamarad :)

• Like 2
Postat

Si poate sa ia muie fara sa plateasca.

la greu.

stai asa sa revina cacred ca ne-am gasit maimutza. vom avea un nou lisandru =))

Postat

*labagii...idioten kamarad :)

Tu dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi !

Tu spui " sunteti niste prostii" sau " sunteti niste prosti" ?

In cazul tau am demonstrat repede cat esti de prost !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...