Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da; ce are mo, ca doar are 2 gauri (excluzand pizda, bineinteles)

io vin pentru sex intre sani 

• Like 7
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

io vin pentru sex intre sani 

ne incadram amandoi acolo

• Like 3
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

Va incadrati NICIODATA M ATI PLICTISIT CU ABERATIILE VOASTRE,SUNTEM TI PREA OBRAZNICI,F....I FORUM UL ASTA CU CATERINCA IEFTINA,in locul sa f....I ceva

Postat

sugi pula si te futi in cur pe bani dar ti-e rusine sa scrii FUTETI. bravo, doamna!

• Like 3
Vizitator
Postat

sugi pula si te futi in cur pe bani dar ti-e rusine sa scrii FUTETI. bravo, domnule!

• Like 2
Postat

Vă f.. Cum vreau eu și când vreau eu l....... ce faceți numai l.....

Postat

Pt nesimtiti tradus.Vă fac cum vreau ei și când vreau eu ,voi care faceți laba la pozele noastră astea nasoale,ce nu va convine ,dacă nu sunt pe placul vostru marș ca m ați plictisit aceeași useri

Postat

N-avea cur, nici tate, ca Sandy Bell Cand m-am trezit, m-am speriat: "Bai am futut un baietel!"

dupa o noapte cu Maya

Tu de unde ai apărut ,vb despre mine de parcă as fi drac pe pământ, mie dacă nu îmi place cineva nu discut ,așa ca ......lasă mă pe mine
Postat

cu 150 ron te fac sa-ti pui fluier la cur ca sa mai stii cand te besi

• Like 2
Postat

Labus doar atat poti,altceva nu ai de facut stai parca legat in casa ca iti face rau sa respiri aer ,oxygen mai exact hai Mars ca nu am sa va mai răspund, asa cum sunt eu ,ma simt foarte bine in piElea mea
Postat

Esti prea ne simțit ce p..... mea nu iti convine Bai labus?
Vizitator sarlatanu
Postat

Neatza. Niște poze noi se poate? Mulțumesc. Pupici.

Vizitator
Postat

Nu vă mai certaț......

Mulțumesc pa

Postat

Nu vă mai certaț......

Mulțumesc pa

M am saturat de glumele lor proaste,vb despre mine și nici măcar nu mă cunosc așa ca sa mă lase cu astea,sa nu mă mai bage în seama și gata
Vizitator sarlatanu
Postat

M am saturat de glumele lor proaste,vb despre mine și nici măcar nu mă cunosc așa ca sa mă lase cu astea,sa nu mă mai bage în seama și gata

Maya ăsta e labagi toții lăsai în pace nu baga în seama niște poze noi pentru cei interesați puii? Multu pa

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vizitat si bifat maya!

Multe nu am de spus...programare respectata,apartament curat,mai are o colega si un catel!

Aspectul domnisoarei:miniona,bronzata(mult prea bronzata -pentru gustul meu),sanii nr 0,5 ,fundulet frumos,curata,!

Actiunea:un oral misto,deep,fara figuri (ca e mare,ca ca nu poate)..am continuat asa cam zece minute si am chef de pasarica,monatat prezervativul,ea nu a vrut in pasarica,a bagat-o direct la gaurica maro!

Infipta m-a futut pana mi-am dat drumul!

Decartat 150/o finalizare!

Eu nu mai revin,nu este pe gustul meu,adica se fute bine,dar imi plac fetele cu tate mari(nu sunt ipocrit,doar ca nu are poze cu sanii si nu stiam la ce sa ma astept) !

Multumesc maya!

Locatie:8-putin par de caine pe haine dupa ce m-am imbracat,central,sar cam ponosit,are nevoie de o renovare si lenjerii noi!

Maya-7 frumusica la fata,fund ok,dar fara tate!

Oral:9-deep,cu muulta saliva!

Pasarica?!nu a vrut sa imi dea

Anal:9+:-nu am tinut neaparat sa marchez acolo,dar nu am avut alte optiuni,asta este ,altele promit anal la telefon si cand ajungi gasesc tot felul de pretexte sa nu mai faca,in timp ce maya o vrea numai in cur,pentru asta are un plus!

Pret:150/finalizarea!

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si mie mi s-a intimplat cam la fel frate.Am vizitat-o acum ceva vreme.Dar din lipsa de timp nu am mai lasat recenzie.Nu ma pling ca nu a vrut normal,ba chiar a fost foarte bine.Doar ca atunci cind o penetram anal,am introdus un deget in vagin si cind l-am scos usor,era un pic de sange.A fost deranjant si neigienic.Nu mi se pare normal ca o esorta de top sa presteze si in ''zilele acelea''.Scuze pentru post,nu am vrut sa deranjez pe nimeni,doar mi-am spus si eu off-ul

• Like 6
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Odata cu inaintarea in varsta pizda isi pierde din elasticitate. E valabil si la cele foarte forjate.

o fi si ea ca lorena. o doare in pizda

Odata cu inaintarea in varsta, pizda isi pierde din elasticitate. E valabil si la cele foarte forjate.

Postat

Si mie mi s-a intimplat cam la fel frate.Am vizitat-o acum ceva vreme.Dar din lipsa de timp nu am mai lasat recenzie.Nu ma pling ca nu a vrut normal,ba chiar a fost foarte bine.Doar ca atunci cind o penetram anal,am introdus un deget in vagin si cind l-am scos usor,era un pic de sange.A fost deranjant si neigienic.Nu mi se pare normal ca o esorta de top sa presteze si in ''zilele acelea''.Scuze pentru post,nu am vrut sa deranjez pe nimeni,doar mi-am spus si eu off-ul

Sa ști un singur lucru ca eu nu lucrez când sunt la menstruație, așa ca oricum Mulțumesc pt tot

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...