Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Buna astăzi ma puteți găsi la birou,sunt disponibilă pentru programări va pup dulce și va așteptpost-112429-0-07077200-1489571603_thumb.jpgpost-112429-0-07077200-1489571603_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dupa 3 vizite la Maya am decis sa fac si o recenzie(merita din plin).

Pentru inceput fata asta devine din ce in ce mai buna..e ca vinul :)).Programarile le-am facut telefonic de fiecare data..fata amabila..intotdeauna punctuala...profesionista intr-un cuvant.Locatia binecunoscuta langa Mall Vitan,curata,baia echipata cu destule geluri de dus,prosoape curate.Fata miniona,vorbareata,amabila e genul care te face sa te simti bine cu ea si care iubeste ceea ce face.Eu sunt genul mai timid dar care ma descatusez in pat si ea cred ca a observat asta asa ca in momentul actiuni ma intarata ceea ce imi place la nebunie.Actiunea e ceva de vis..oral bestial,Maya o devoreaza din toate pozitiile iar ca rasplata de fiecare data i-am devorat si eu pasarica si funduletul din toate pozitiile posibile.Normal si anal TOP,implicare totala.Pretul..250 lei/h,un pret bun pentru ce ofera fata asta.Acum notele:

Locatia: 9

Fata: 9,cur beton,sani mici dar mie imi plac

Servicii: 10 fara dubii

Acestea fiind spuse abia astept sa ii devorez funduletul din nou.PS: iam pus gand rau si colegei ei 😆

• Like 3
Link spre comentariu

Dupa 3 vizite la Maya am decis sa fac si o recenzie(merita din plin).

Pentru inceput fata asta devine din ce in ce mai buna..e ca vinul :)).Programarile le-am facut telefonic de fiecare data..fata amabila..intotdeauna punctuala...profesionista intr-un cuvant.Locatia binecunoscuta langa Mall Vitan,curata,baia echipata cu destule geluri de dus,prosoape curate.Fata miniona,vorbareata,amabila e genul care te face sa te simti bine cu ea si care iubeste ceea ce face.Eu sunt genul mai timid dar care ma descatusez in pat si ea cred ca a observat asta asa ca in momentul actiuni ma intarata ceea ce imi place la nebunie.Actiunea e ceva de vis..oral bestial,Maya o devoreaza din toate pozitiile iar ca rasplata de fiecare data i-am devorat si eu pasarica si funduletul din toate pozitiile posibile.Normal si anal TOP,implicare totala.Pretul..250 lei/h,un pret bun pentru ce ofera fata asta.Acum notele:

Locatia: 9

Fata: 9,cur beton,sani mici dar mie imi plac

Servicii: 10 fara dubii

Acestea fiind spuse abia astept sa ii devorez funduletul din nou.PS: iam pus gand rau si colegei ei

e urata la fatza?

ce nota ii dai?

• Minus 1
Link spre comentariu

Buna ziua astăzi sunt la birou disponibilă pentru programări pana la ora 20 va pup și va aștept cu drag

Link spre comentariu

Dragii mei programarile se fac din timp, voi fi disponibila pana la ora 20 va pup si va astept cu drag

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...