Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

am inteles ca si-a modificat tariful pentru ca "unii mi-au dat teapa".

am facut un comentariu nevinovat pentru ca nu inteleg de ce tepele date  de unii duc la cresterea tarifului.

pot sa inteleg ca o sa cresti tariful doar pentru ca vrei tu. treaba ta! dar sa il cresti ca unii ti-au dat teapa?

ce o sa se intample?

cei de buna credinta or sa dea 250, iar cei de rea credinta iti vor da o teapa de 250 de lei, nu de 200 de lei. nu?

daca esti asa de fraiera incat iti da lumea teapa, noi de ce sa mai platim? eu zic sa faci tariful de o mie de euro si asa or sa vina exclusiv cei ce vor sa iti dea teapa. Nu am fost la tine, dar nu o sa vin. Nu vreau sa fut fete asa de fraiere incat isi iau astfel de tepe.

cine stie ce te mai pacalesc unii?

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

am inteles ca si-a modificat tariful pentru ca "unii mi-au dat teapa".

am facut un comentariu nevinovat pentru ca nu inteleg de ce tepele date  de unii duc la cresterea tarifului.

pot sa inteleg ca o sa cresti tariful doar pentru ca vrei tu. treaba ta! dar sa il cresti ca unii ti-au dat teapa?

ce o sa se intample?

cei de buna credinta or sa dea 250, iar cei de rea credinta iti vor da o teapa de 250 de lei, nu de 200 de lei. nu?

daca esti asa de fraiera incat iti da lumea teapa, noi de ce sa mai platim? eu zic sa faci tariful de o mie de euro si asa or sa vina exclusiv cei ce vor sa iti dea teapa. Nu am fost la tine, dar Pot schimba restul nu o sa vin. Nu vreau sa fut fete asa de fraiere incat isi iau astfel de tepe.

cine stie ce te mai pacalesc unii?

Discutia aceasta nu își are rostul ,și da ma bucur ca nu ai fost la mine .Pot sa pun ce preț vreau a fost o oferta de care alții și au bătut joc.Nu vreau sa mai discut
Postat

niste nerecunoscatori.

niste nenorociti care nu ti-au apreciat pzd. 

ce pramatii! iti dai seama, niste curvari nu au apreciat o femeie? cine si-ar fi putut imagina?

hellllooo...cu cine crezi ca ai de-a face pe aici? vrei aplauza, premii, medalii, faci un serviciu public gratis? sau cum vine asta?

nu inteleg mai exact pentru ce sa fie recunoscatori. de ce si-au batut joc. au dat un ban, ban pe care l-ai cerut tu. nu cred ca l-ai cerut din bunavointa sau cu gandul la altcineva decat la tine :) 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

niste nerecunoscatori.

niste nenorociti care nu ti-au apreciat pzd. 

ce pramatii! iti dai seama, niste curvari nu au apreciat o femeie? cine si-ar fi putut imagina?

hellllooo...cu cine crezi ca ai de-a face pe aici? vrei aplauza, premii, medalii, faci un serviciu public gratis? sau cum vine asta?

nu inteleg mai exact pentru ce sa fie recunoscatori. de ce si-au batut joc. au dat un ban, ban pe care l-ai cerut tu. nu cred ca l-ai cerut din bunavointa sau cu gandul la altcineva decat la tine :)

Incepand de acum nu îți mai răspund .Nu îți convine stai și Bati câmpii ,prețul este 250 și gât ,ce atâta vorba?Hai ca m ai plictisit
Postat

sunt sigur ca daca arunc niste bani in tine o sa imi raspunzi si o sa imi faci si plecaciuni, asa ca nu face pe desteapta cu mine. 

poti sa iti pui ce pret vrei, dar nu baga vrajeala ieftina ca e din cauza "oamenilor rai". vrei bani. multi bani. scurt si la obiect. nu suntem prosti pe aici.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

E ok. Poti sa imi dai puncte negative, nu vreau sa fiu popular. si cand o sa pui niste poze noi o sa iti dau punct pozitiv :))

poate ar fi cazul sa nu mai repostezi aceleasi poze de prin 2014. sunt 257 de pagini si ma doare capul cat click am dat in urma sa vad ce e de fundul tau. si tot nu am vazut decat vreo 1-2, care e de fapt doar 1 repetata.  :laugh2  :laugh2

sa ma tuf! pune niste poze noi :))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

E ok. Poti sa imi dai puncte negative, nu vreau sa fiu popular. si cand o sa pui niste poze noi o sa iti dau punct pozitiv :))

poate ar fi cazul sa nu mai repostezi aceleasi poze de prin 2014. sunt 257 de pagini si ma doare capul cat click am dat in urma sa vad ce e de fundul tau. si tot nu am vazut decat vreo 1-2, care e de fapt doar 1 repetata.  :laugh2  :laugh2

sa ma tuf! pune niste poze noi :))

Nu am chef și lasă ma pe mine a nu este cazul ,îți plânge fata ca ce ca am preț mare ,am servicii totale și cine ma cunoaște știe bine ca fac.Cat despre tine nu vb pentru ca nu ma Cunoști,iar poze nu pun când vrei tu ,pun decât atunci când am chef
  • Like 1
Postat

pui cand ai tu chef?

ce atitudine frumoasa.

cand ajunge cineva la tine, poate nu ai chef de servicii totale. banuiesc ca atunci asta ii spui si el va trebui sa se impace cu ideea ca nu ai chef. 

partea funny ca imi trebuie doar 250 de lei ca sa te cunosc, pentru ca apoi sa vorbesc, daca ai tu chef sa ma lasi presupun. apoi pot vorbi?

tot asa multe reguli ai si in pat? daca ai chef. nu ai chef. cheffffff dar cheful meu? poate cheful meu e sa vad niste poze. ar trebui sa conteze si cheful meu si cheful celorlalti ce poftesc pe aici.

ar trebui sa adaugi la reclama "servicii totale DACA AM CHEF", pai daca e cu chef vreau si eu. Imi  place sa chefuiesc cu cheful tau :D

iti dau si punct, pt ca oricum vad ca ai timp sa stai pe aici :))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu am chef și lasă ma pe mine a nu este cazul ,îți plânge fata ca ce ca am preț mare ,am servicii totale și cine ma cunoaște știe bine ca fac.Cat despre tine nu vb pentru ca nu ma Cunoști,iar poze nu pun când vrei tu ,pun decât atunci când am chef

te futi pro bono?

• Minus 1
Postat

Auzi nu a venit nimeni niciodată sa spună ca a foat la mine și nu am oferit serviciile pe care le am așa ca hai gata.Deja o dai in diverse cu mine și nu am chef de unul ca tine .Ce p...a mea tot comentezi ,sti ceva pregătește te ca voi schimba iar prețul mai este puțin .Faci boala pe tine ca ce am prețul de 250 pe h in contextul in care ofer ,total fără sa fie nimic extra .Mi am dat seama ,sunt convinsă ca nu ai tu p..a așa de mare sa ma f..i pe mine cel puțin la anal.Mergi la 100 de lei ora ca îți plânge fata 😜😜😜😜😜ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

• Like 1
Postat

o idee buna. dar chef de sex nu ai decat pe bani? 250 de lei e lubrifiantul banuiesc.

Di dacă vrei sa sti nu folosesc lubrifiant ca sunt prea șmecheră ,ma tine gaoaza și fac fără ,așa ca marș ca m ai plictisit maxim
  • Like 1
Postat

cred ca nu ai observat ca nu m-am luat de pretul pentru tine ci de explicatia data.  :laugh2

dar e ok. daca vrei sa avem o discutie, putem sa avem o discutie. vad ca insisti.  :laugh2

asa de mare si larga esti incat e nevoie de ceva urias ca sa o simti? FUCK! Aiiii mai...de ce esti asa rea cu tine?

• Minus 2
Postat

cred ca nu ai observat ca nu m-am luat de pretul pentru tine ci de explicatia data.  :laugh2

dar e ok. daca vrei sa avem o discutie, putem sa avem o discutie. vad ca insisti.  :laugh2

asa de mare si larga esti incat e nevoie de ceva urias ca sa o simti? FUCK! Aiiii mai...de ce esti asa rea cu tine?

Stai cuminte ,bine parcat in baie făcând o laba ca sigur de aceea îmi ceri sa pun poze.Voi ave o surpriza pentru voi ăștia care tot comentați la adresa mea .Si atunci sa va văd te am pupat dragul meu și nu mai răspund pe bune poți spune ce dorești
  • Like 1
Postat

o sa ne faci o surpriza cand ai tu chef?

pari dubios de NF  :laugh2

e ok. ai doar 1 poza practic. nu se poate face nimic cu ce material postezi aici. 

o surpriza? maresti iar pretul pentru cei care nu iti dau teapa? :)))) 

cum sa nu raspunzi cand tu iti dai seama ce desteapta esti. sa ma lasi asa fara replica? nu se poate. arata ne ca esti desteapta. 

• Minus 2
  • Oras:Hdh
  • Oras:Hdh
Postat

Stai cuminte ,bine parcat in baie făcând o laba ca sigur de aceea îmi ceri sa pun poze.Voi ave o surpriza pentru voi ăștia care tot comentați la adresa mea .Si atunci sa va văd te am pupat dragul meu și nu mai răspund pe bune poți spune ce dorești

Sa nu imi spui ca surpriza e ca ti.ai pus țâțe

• Like 1
Postat

Lasa dragul meu ca veți vedea fiecare la momentul respectiv ,
  • Like 1
  • Oras:Alexandria
Postat

Bună. ...eu am fost la Maya,când avea prețul de 150 ron,și m.am simțit bn...

• Like 1
Postat

Mie m.I s.a părut ok atunci....nu am mai fost la Maya ,de mult....

Postat

Buna ziua astăzi sunt disponibilă pentru programări va pup dulce ai va aștept cu drag

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Bună ziua. Mai așteptăm mult surpriza? Mulțumesc.

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Bună ziua. Mai așteptăm mult surpriza? Mulțumesc.

Alta intrebare
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...