Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Dragii mei va este greu sa înțelegeți anunțul meu ??Este greu sa citiți innainte sa ma sunați ca disperații noaptea ???Va rog nu mai deranjați degeaba .Nu lucrez noaptea infiferent de suma oferită .Nu fac outcall și nu primesc pe oricine

Link spre comentariu

Dragii mei nu lucrez noaptea pentru nici o suma de bani oferită .Nu am program decât pana la ora 19 ultima programare .Peogramarile sd fac din timp . Nu fac outcall și nu primesc pe oricine.Va pup .Maine începând cu ora 13 se pot face programarile va pup

Link spre comentariu

Dacă nu răspund înseamnă ca sunt ocupată ,și mai am o rugăminte va rog nu mai cereți poze pe watsup ca nu mai trimit .Celor ce nu au cont ghinion .Nu așteptați ca nu ma interesează ce vreți voi .De 5 ani arat la fel adică nu sunt grasa și am ajuns slaba .Cat despre poze nu mai vreau sa pun altele .Cine vrea sa ma viziteze sa vina cine nu sa ma scutească .Arat foarte bine și nu am poze editate .Va pup

Link spre comentariu
  • Oras:intre cer si pamant
  • Oras:intre cer si pamant

Problema nu este ca sunteți voi Nice Guys cu ele și le pupați în fund...

...va bagă în friend zone și putreziți acolo liniștiți, uneori ani la rând.

Problematic însă este că le stricați pe femeile cu care interacționați.

Le obișnuiți cu pupincurism și complimente, de multe ori nemeritate, în speranța iluzorie că veți primiți și voi pasarică.

Nu doar că nu ajungeți la sex, dar le și induceți artificial ideea ca sunt dive fatale, deosebite și speciale, demne sa o facă geloasă până și pe Claudia Schiffer.

Apoi, la final, tot la cutia cu șervețele vă întoarceți și vă plângeți că femeile sunt superficiale și arogante.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Problema nu este ca sunteți voi Nice Guys cu ele și le pupați în fund...

...va bagă în friend zone și putreziți acolo liniștiți, uneori ani la rând.

Problematic însă este că le stricați pe femeile cu care interacționați.

Le obișnuiți cu pupincurism și complimente, de multe ori nemeritate, în speranța iluzorie că veți primiți și voi pasarică.

Nu doar că nu ajungeți la sex, dar le și induceți artificial ideea ca sunt dive fatale, deosebite și speciale, demne sa o facă geloasă până și pe Claudia Schiffer.

Apoi, la final, tot la cutia cu șervețele vă întoarceți și vă plângeți că femeile sunt superficiale și arogante.

OFFTOPIC! .... N-are nimeni timp de tine ... canta la alta masa!

:offtopic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...