Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Este o mare minciuna din partea lui,si daca era asa imi ceream scuze daca vb urat asa ca nu are rost minte ca noi am fost in tara

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

nici nu mă așteptam la scuze. iar dacă nu ții minte cât de urât ai vorbit, înseamnă că de obicei așa vorbești.

dar uite, cu următoarea ocazie cu care mai scap de la birou/radar mai voi băga o fisă. cine știe.

Link spre comentariu

Tu crezi ca eu mint dar iti repet noi am fost plecate din luna noiembrie afara nu am fost in tara ,si nu are rost sa iti mai explic ca nu ai vb cu mine

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Tu crezi ca eu mint dar iti repet noi am fost plecate din luna noiembrie afara nu am fost in tara ,si nu are rost sa iti mai explic ca nu ai vb cu mine

Si te-ai intors cand? Din recenzii si din UP-urile tale se vede in clar ca ai fost activa atat in decembrie cat si in ianuarie.

Ai fost plecata in uichend? :)

Link spre comentariu

Nu am ramas logata mereu ,m am intors pe data de 16 decembrie in urma unui deces in familie,oare dc trebuie sa dau atatea explicatii pt ca stiu ca nu a vb cu mine si repet MINTE

Link spre comentariu

Hai sa iti mai spun eu ceva,eu si ioana nu am fost in tara 2 luni si jumate,asa ca nu are rost eu am avut tel inchis si nu ai vb cu mine ca drept urmare eu zic sa te mai gandesti un pic

Si te-ai intors cand? Din recenzii si din UP-urile tale se vede in clar ca ai fost activa atat in decembrie cat si in ianuarie.

Ai fost plecata in uichend? :)

Nu am ramas logata mereu ,m am intors pe data de 16 decembrie in urma unui deces in familie,oare dc trebuie sa dau atatea explicatii pt ca stiu ca nu a vb cu mine si repet MINTE

Aham,din noiembrie pana pe 16 decembrie sunt exact-fix doua luni jumate =))

Intr-adevar,tu nu minti :)

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost eu la Maya iar, ieri, cu o zi intarziere fata de ce aveam in cap. Mi-a prins bine, ca m-am dus umflat, ca sa zic asa...

Ajuns la Maya am schimbat vreo doua vorbe, am baut un suc sa-mi mai astampar setea ca lasasem masina la dracu cu carti de jos si mersesem pe jos de mi-au sarit capacele.

Merg la dus, ies de la dus si ajung cu Maya in dormitor. Unde ma intind eu putin cam obosit in pat, cu gandul de relax. Relax pe dracu, ca s-a apucat Maya de pula cu gura, o ascundea-n gat, si-o mai batea pe limba si pe fata, iar in gat, pana cand o prind de cap si-o tintuiesc. Si incep sa-i dau... Si-i dau in gura, incepe sa-i curga saliva din gura lucru care m-a excitat si mai tare. I-am zis sa treaca deasupra. Si a-nceput, fratilor, ca la rodeo. La un moment dat, simteam ca-s gata, da' ca sa iau o gura de aer i-am zis ca vreun sa i-o bag anal. Cum? Pai, ia treci tu capra! Am pompat cred ca inca vreo 3-4 minute si am terminat in prezervativ. Mult prea exploziv ca sa am timp s-o scot si sa i-o indes in gat cum as fi vrut...

Dupa o scurta pauza in care am mai schimbat vreo cateva taclale, o vad pe Maya ca se uita cu jind... Parca si pula-mi dadea ceva semne timide ca mai vrea. Se apuca Maya de data asta de un oral putin mai lent, frumos, pana o indint pe spate. Trec deasupra ei, Maya deschide gura si-mi zica ca nu-i problema, cat pot eu. Si practic am futut-o in gura, cu indesat, cu scuipaturi pe pula, cu mici inecari din partea ei etc., dupa care, pun prezervativul, o intorc pe burta si-o iau la un anal la fel de violent. Cu contre din partea ei, cu tot ce trebuie. La fel, finalizare in prezervativ. Data viitoare am de gand sa-i imprastii sperma intre buci, dac-oi apuca...

Note, la fel.

Aspect Maya: 10;

Igiena: 10+;

Oral: 10;

Normal: 10;

Anal: 11!

Comportament: 10+!

Cadoul, 250 lei, o ora, doua finalizari!

P.S.: Maya mai da si tu pe mess. Putem vorbi mai multe pentru urmatoarele programari si cel putin pentru mine este mult mai safe si mai discret!

• Like 5
Link spre comentariu

Pretul pt o ora este de 300 roni,curvar_de_meserie a lasat recenzie pe topicul meu pretul de 250 pt ca el este clintul care a mai fost la mine asa ca nu mai negociati pretu ca nu merge ......

Link spre comentariu

Ultima recenzie facuta de curvar de meserie a scris pretul la ora 250,insa vreau sa inteleaga toata lumea ca el a lasat atat pt ca asa am avut pretu inainte

• Like 2
Link spre comentariu

Pretul la mine este de 300 roni pt o ora iar,150 de roni pt o finalizare,iar ca servicii oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,uro,masaj de relaxare,normal si anal protejat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...