Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Buna ca și servicii orala neprotejat cu finalizare orala ,faciala, corporală . Normal și anal protejat 250 finalizarea sau 350 h in loc de 450. Va pup și va aștept cu drag

Link spre comentariu

Va cam trage teapa Mayuşca... pe nr de publi are tarife 200 cu 300 pentru fiiiix aceleasi servicii

Ai făcut pasinu sa ma urmărești stai dracu in banca ta ,fac ce vreau și pe ce bani vreau eu .Tu stai acolo ca ești prea labagiu
Link spre comentariu

si mie mi-a tras 2 tepe urata asta cu fatza de joker violator cand eram mai mic acum vreo 6-7 ani.

ma chema pe calarasilor, pe la hyperion parca, stiu ca era o biserica ca reper, si o aducea iuby pestele cu un bmw ursulet din '87 si nu mai raspundea.

si are un limbaj de ferentari sa moara fram.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

si mie mi-a tras 2 tepe urata asta cu fatza de joker violator cand eram mai mic acum vreo 6-7 ani.

ma chema pe calarasilor, pe la hyperion parca, stiu ca era o biserica ca reper, si o aducea iuby pestele cu un bmw ursulet din '87 si nu mai raspundea.

si are un limbaj de ferentari sa moara fram.

traiesti din amintiri dolo?

a parasit-o dupa ce ia luat bmw s3

asta de cand o ardea cu samara

Link spre comentariu

Buna am rugămintea sa nu îmi cere ți poze pe watsup .Anal neprotejat și alte servicii pe care nu le ofer .Nu lucrez noaptea indiferent de suma oferită

Link spre comentariu

Maya, cu astia care vor sa ti-o traga fara prezervativ, ii primesti si o faci protejat sau refuzi intalnirea?

Nu stau la discuții cu toti jegosii .Inchid telefonul si ai blochez numărul. Nu cred ca era nevoie sa ma întrebi. Dar asa caci tu nu sti decat sa lasi comentarii
Link spre comentariu
  • Oras:w
  • Oras:w

Nu stau la discuții cu toti jegosii .Inchid telefonul si ai blochez numărul. Nu cred ca era nevoie sa ma întrebi. Dar asa caci tu nu sti decat sa lasi comentarii

esti sigura ca vrei recenzie de la mine? eu vb si despre aspecte nefavorabile pt tine.

si uite asa o sa te bosumfli si o sa zici ca nu ma mai primesti :laugh2

Link spre comentariu

Sti ceva nici nu mai iau in seama ce apun alții . Eu știu mai bine ca nu accept așa ca pa .Mereu se găsește unu sa mănânce cacat ca face una ca face alta . Cânta la alta masa ca nu merge .Si chiar m am saturat de ăștia tari in spatele tastaturii .Si in fata vai de el

• Like 1
Link spre comentariu

Dragii mei serviciile mele.sunt .Oral neprotejat cu finalizare orală facială corporală nor.al Normal si Anal PROTEJAT. 250 fi realizarea sau 350 h promoție pe parcursul unei ore în loc de450

Link spre comentariu

Sti ceva nici nu mai iau in seama ce apun alții . Eu știu mai bine ca nu accept așa ca pa .Mereu se găsește unu sa mănânce cacat ca face una ca face alta . Cânta la alta masa ca nu merge .Si chiar m am saturat de ăștia tari in spatele tastaturii .Si in fata vai de el

Eh, adica cum vai de ei? Nu-ti fac fata? 🤣
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...