Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Eu multumesc tuturor care ma sustin,daca ei atat pot atata fac ce sa zic,ca nu inceteaza pana mea sa zica ce doreste fiecare,am ajuns la concluzia ca nu are rost sa mai pun la suflet

ieu vreau sa facem dragoste, ca si cum as fi iubitul tau

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

iti dai seama ca daca se intampla beleaua cu pozele dincolo, banau aia tot ce era online la ora cand se postau pozele, pt conturi clona? =))

• Like 2
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

daca te sun pariez ca-ti cade fata........asa ca gandeste-te bine.......

da chiar te rog suna ma ca fata nu imi cade
Postat

Crezi ca imi este teama de cineva?

Postat

Nu mai suni ca astept

Postat

Nu mai suni ca astept

ti-e dor de ioana? da fii sincer.

Postat

Il rugam pe patrick252 sa sune,ca a spus ca imi cade fata

Postat

ti-e dor de ioana? da fii sincer.

da esti multumit
Postat

Ma gandeam eu ca nu esti atat de curajos ,sa ma suni si sa imi spui sunt patrick252

Postat

Va ascunde ti in spatele unui user ,cand defapt in realitate nu sunte ti barbati adevarati . ....

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Te sunam eu dar stiu ca nu iti e frik de ce am in pantaloni...so...

Postat

Va ascunde ti in spatele unui user ,cand defapt in realitate nu sunte ti barbati adevarati . ....

Eu sunt doar un copil. Nici floci pă piept n-am. :(

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Te sunam eu dar stiu ca nu iti e frik de ce am in pantaloni...so...

iubirea mea eu te astept oricand te pup dulce
Postat

Mi ai facut ziua minunata multumesc

• Oras:tau`ri
  • Oras:tau`ri
Postat

Eu sunt doar un copil. Nici floci pă piept n-am. :(

vorbeste cu randunica sa-ti opreasca din ce jumuleste ea, si bigfoot scrie pe tine :D

daca e dusmanoasa cu tine si nu vrea, te pot ajuta eu macar de-o mustata, sa nu zici ca nu suntem saritori pe forumul asta :D

• Like 4
Postat

vorbeste cu randunica sa-ti opreasca din ce jumuleste ea, si bigfoot scrie pe tine :D

daca e dusmanoasa cu tine si nu vrea, te pot ajuta eu macar de-o mustata, sa nu zici ca nu suntem saritori pe forumul asta :D

http://i62.tinypic.com/2vmfwp0.jpg

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

http://i62.tinypic.com/2vmfwp0.jpg

Zici ca esti covor persan =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

vad ca esti mai mult decat fraiera......daca vrei sa vb aici , eu iti dau doua indicii ca sa stii cu cine stai de vb, pt ceilalti nu sunt decat simple cuvinte, insa pt tine va fi cerul cazut peste tine, acum niste ani si de obicei cand ne intalnim in alte cercuri, si iti spun cand ne intalnim pt ca o facem, insa in acele cercuri esti fata cuminte si cateodata rebela, si ca sa nu divaghez prea mult te alintam bruha si tu stii mai bine de ce, daca vrei sa dau mai multe detalii stii unde si la ce numar ma gasesti.....si pentru ca s-a ajuns prea departe si am descoperit fara prea mare surpriza ce contracte semnezi tu si mai ales cum le semnezi...sau mai bine spus cu ce le semnezi,.....nu m-ai pacalit niciodata.......e viata ta si daca ti-ai futut-o sa fii sanatoasa. Ia aminte ce-ti spun , maya sau puteam sa-ti spun p_ _ y........cum te alitau cunoscutii........ in trecut te-am scapat de la multe, de data asta ai intrecut masura........

Postat

vad ca esti mai mult decat fraiera......daca vrei sa vb aici , eu iti dau doua indicii ca sa stii cu cine stai de vb, pt ceilalti nu sunt decat simple cuvinte, insa pt tine va fi cerul cazut peste tine, acum niste ani si de obicei cand ne intalnim in alte cercuri, si iti spun cand ne intalnim pt ca o facem, insa in acele cercuri esti fata cuminte si cateodata rebela, si ca sa nu divaghez prea mult te alintam bruha si tu stii mai bine de ce, daca vrei sa dau mai multe detalii stii unde si la ce numar ma gasesti.....si pentru ca s-a ajuns prea departe si am descoperit fara prea mare surpriza ce contracte semnezi tu si mai ales cum le semnezi...sau mai bine spus cu ce le semnezi,.....nu m-ai pacalit niciodata.......e viata ta si daca ti-ai futut-o sa fii sanatoasa. Ia aminte ce-ti spun , maya sau puteam sa-ti spun patry........cum te alitau cunoscutii........ in trecut te-am scapat de la multe, de data asta ai intrecut masura........

era bruhaitå? =))

Postat

nu.....doar a demonstrat ce era de demonstrat....ca e fraiera.......acum nu mai tipa sa sun.....dar ii spun eu......suna-ma....stii numarul

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...