Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Io m-am tatuat AMSTERDAM când era sculată. Când e nesculată se vede doar ADAM. :laugh2  D'aia mă iubește fomeile!

Asta înseamnă să fii mafiot! :laugh2

o ai mica in stare fleasca? :(

daca nu a crescut pana pe la 20 de ani... e cam tarziu de acum. :(

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:loco
  • Oras:loco
Postat

eu mi-am tatuat pe pula numele orasului natal, si se vede tot, chiar si cand nu e sculata.

am scris cu arial de 14, sa vada si nea picon daca se apuca de lecturi suplimentare :D

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/Llanfair_PG.png/800px-Llanfair_PG.png

p.s.

maya, esti o persoana extraordinara, sunt convins.

am vrut sa scriu "femeie", dar am vazut niste poze pe aici care mi-au clatinat convingerea, asa ca am ramas la "persoana"

• Like 2
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

eu mi-am tatuat pe pula numele orasului natal, si se vede tot, chiar si cand nu e sculata.

am scris cu arial de 14, sa vada si nea picon daca se apuca de lecturi suplimentare :D

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/Llanfair_PG.png/800px-Llanfair_PG.png

p.s.

am vrut sa scriu "femeie", dar am vazut niste poze pe aici care mi-au clatinat convingerea, asa ca am ramas la "persoana"

Fiecare este liber sa aleagă Îți mulțumesc frumos te pup
Postat

p.s.

Postat

Pokemon, te aleg! =)))) =)))))))))))))

• Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Tot n-am înțeles! Mai bagă o dată!

Îți mulțumesc frumos! Te pup!

• Like 1
Postat

Dacă nu sunt pe placul unui client nu am ce sa fac ,las la aprecierea fiecăruia sa vina la mine sau nu va pup

Postat

Dacă nu sunt pe placul unui client nu am ce sa fac ,las la aprecierea fiecăruia sa vina la mine sau nu va pup

Și noi te pupăm! De fiecare dată...

Postat

Cu mare plăcere as vrea sa cunosc anumite persoane de pe forum care au spus ca sunt țigancă ,inculta,proasta fără sa mă cunoască.ÃŽnnainte de toate sunt și eu om cu siguranță nu sunt perfecta și nici nu îmi doresc însă as vrea sa își facă ,curaj și timp pt o singura jumătate de ora fără sa spună cine sunt ei și după aceea sa așteptăm recenzia😘😘😘😘😘

• Like 1
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

Buna Maya ! Am ajuns cu bine in Iasi ! Voiam sa iti multumesc pentru clipele minunate si intense petrecute impreuna ! Abia astept sa revin insa...fresh :))!!! O pup si pe aia mica ! Pt forumistii de pe acest site...SHE'S THE BEST !!!

• Minus 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Cu mare plăcere as vrea sa cunosc anumite persoane de pe forum care au spus ca sunt țigancă ,inculta,proasta fără sa mă cunoască.Înnainte de toate sunt și eu om cu siguranță nu sunt perfecta și nici nu îmi doresc însă as vrea sa își facă ,curaj și timp pt o singura jumătate de ora fără sa spună cine sunt ei și după aceea sa așteptăm recenzia

cat e jumatea?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

daca citeste playboy p'acilea , ma intreaba Raffa de el............

Postat

acu' am vb si eu cu el,am avut vorbitor azi.  spune-i ca e bine, sanatos, bombardier cum il stie si-i transmite salutari 

Postat

cat e jumatea?

150 de roni însă nu stau pe ceas ca nu lucrez la peste sa îmi facă mie programul
  • Like 2
Postat

150 de roni însă nu stau pe ceas ca nu lucrez la peste sa îmi facă mie programul

bravo. ma bucur sa aud una ca asta.

• Oras:pretutindeni
Postat

A venit ieri pă la mine la neşte fructe dă mare stropite c-un Sella Mosca usor frizzantin....e bine, cum ar veni :)

• Like 2
Vizitator
Postat

A venit ieri pă la mine la neşte fructe dă mare stropite c-un Sella Mosca usor frizzantin....e bine, cum ar veni :)

Sa va fie da bine ! :)

Iedit : raspunsu' i l-am dat pa loc....... n'am avut rabdare  :laugh2

de Raffa zic  :laugh2

Vizitator
Postat

E morți fără noi, dă-ne dreaq dă modeşti =))

Deschide lego topice(interesante) ca bipolar p'acilisha  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Salut baEti, am nevoie de un sfat. Vreau sa merg s o fut in cur pe Maya . As vrea sa va intreb: Cine sa i zic ca sunt? Picon nu mai am cum sa i zic :((( I as spune ca sunt bipolar, dar mi e ca nu ma crede. Ajutati ma la greu.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Salut baEti, am nevoie de un sfat. Vreau sa merg s o fut in cur pe Maya . As vrea sa va intreb: Cine sa i zic ca sunt? Picon nu mai am cum sa i zic :((( I as spune ca sunt bipolar, dar mi e ca nu ma crede. Ajutati ma la greu.

Spune-i adevaru'  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Zi-i că ești Motanu'! Căț dă da bojdea!

Postat

LegolasfoLbalistu' :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...