Sari la conținut

Rebeca 0758772540 noua in oras

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Buna dragii mei 🥰 sunt gata de distracție 😘😘 va aștept cu drag pentru programări sa petrecem ziua împreuna ❤️ va pup rrraaauu💋29F09BD8-8B22-4620-A15E-9E04317AB1FA.jpeg.e5f88073772bf848bf6fe3e93ef9b548.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat
5 minutes ago, rebeca1103 said:

Buna dragii mei 🥰 sunt gata de distracție 😘😘 va aștept cu drag pentru programări sa petrecem ziua împreuna ❤️ va pup rrraaauu💋29F09BD8-8B22-4620-A15E-9E04317AB1FA.jpeg.e5f88073772bf848bf6fe3e93ef9b548.jpeg

Faina tare❤️! Pup! Toata!😘

Postat
Acum 19 minute, alarma a spus:

daca as gasi cuvinte, as descrie cum a fost

si poate as intelege si eu apoi

te pup draga mea

:*

😘😘😘🤗

Postat

Dragii mei, țin sa va anunț ca mai rămân la voi in oraș pana pe data de 18.02( joi) inclusiv pana la ora 14:00. Îmi cer scuze, dar trebuie sa plec mai devreme. Va puup😘😘😘

• Trist 1
Postat

Bunaaaa😘 astăzi sunt disponibilă pentru programări de la ora 17:00 va pup și va aștept cu drag ❤️C8847207-302E-43BC-881E-38920B9BEF64.jpeg.abb8cbe4b1ab33a411bbf9202d2ff2e5.jpeg

• Inimioara 3
Postat

Neața dragilor 😘😘 astăzi sunt disponibilă pentru programari de la ora 13:00❤️
‼️ Ultimele 2 zile ‼️ Îmi puteți scrie și pe whatsapp dacă nu răspund, dar sa îmi lăsați și un interval de timp in care sa va pot raspunde sa nu creez probleme. Va pup rrrrau😘4FD8E32E-7AF1-429F-B5D7-2AD8EE830A00.jpeg.e58eac7797e2b0912f39c8e87f28eadc.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
La 26.01.2021 la 13:06, rebeca1103 a spus:

Disponibilă pentru programări dragii mei 😘🥰🥰07503AD8-AC1D-435A-9878-C8A54B62802F.jpeg.eba2c1b7bf6f95454eb1441d58464ef1.jpeg

Ar fi mortala poza asta fara bichineii...Pune una asa te rog pe anuntul de Arad...Te asigur ca atragi baieti multi vazandu-ti vaginul ...Conteaza mult ..

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Pfuuu ... buna din poze.... si am ratat-o ... ntz ntz ntz.

Stie careva pe unde mai presteaza Rebeca?

Postat
Acum 3 ore, webster a spus:

... buna din poze...

Nu e de ajuns, mai ales in meseria pe care o practica 🙂

• Minus 1
Vizitator ZtimDO
Reputație: 0
Postat

Nu stiu ce sa zic cu pozele ei.....

Ori nu am fost atent ori is false pt ca una cam e aspectul fizic in poze, alta e la fata locului cel putin asta am observat ultima data cand era pe Traian Novac.

Fundul acela in realitate nu prea e la fel e prea skinny...or fi ale ei cand era la alta greutate, ultima data nu batea cu pozele....

Postat
On 8/23/2021 at 5:45 PM, ZtimDO said:

Nu stiu ce sa zic cu pozele ei.....

Ori nu am fost atent ori is false pt ca una cam e aspectul fizic in poze, alta e la fata locului cel putin asta am observat ultima data cand era pe Traian Novac.

Fundul acela in realitate nu prea e la fel e prea skinny...or fi ale ei cand era la alta greutate, ultima data nu batea cu pozele....

ori ai fost la alta fata, ori iti trebuie dioptrii urgent

pozele sunt reale si actuale, pot sa garantez

imi pare rau ca dupa fisco de la Arad unde a incercat sa ridice tarifele nu a fost primita cu entuziasm de comunitatea locala, nu am mai vazut-o prin zona apoi

Vizitator ZtimDO
Reputație: 0
Postat
On 8/25/2021 at 12:27 PM, alarma said:

ori ai fost la alta fata, ori iti trebuie dioptrii urgent

pozele sunt reale si actuale, pot sa garantez

imi pare rau ca dupa fisco de la Arad unde a incercat sa ridice tarifele nu a fost primita cu entuziasm de comunitatea locala, nu am mai vazut-o prin zona apoi

Dioptrii urgent nu-mi trebuie boss că nu așa se rezolva cecitatea - caută în dex că fac pariu că nu știi ce înseamnă termenul.

Dar ceva nu a fost in regula la ea, unele poze is blurate altele nu (mă refer la fata) .

Pozele neblurate nu coincideau cu aspectul ei in pozele blurate.... is mici trăsături pe care le mai observi - alunițe, forma pelvisului - caută și pe asta că iara ai chiulit de la școala....

Din ce se observă live și în cele 2 categorii de poze, nu prea se leagă, repet or fi ale ei, dar nu recente și nu de actualitate.

Nu am fost la alta fata pt că tocmai ți-am dat locația unde activa și unde am cunoscut-o.

Postat

poate nu am inteles eu bine comentariul tau, dar toate pozele de pe acest topic sunt ale ei, si ce a avut pe publi cat a activat la tm au fost toate ale ei. Nu am nici un dubiu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...