crissd Reputație: 45 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 24 minute, rebeca1103 a spus: Buna dimineața 🥰 disponibilă pentru programări! Va pup rrrau❤️ Esti superba💋💋💋 1 2
alarma Reputație: 829 Postat Ianuarie 31, 2021 Postat Ianuarie 31, 2021 gataa! am gasit solutia sa scap de vraja o sa pastrez pt mine metoda deocamdata, pentru ca am muncit prea mult pentru asta, fara nici un ajutor de la voi de bucurie am tras o fuga repede azi sa-i spun si la Rebe despre asta: cum ca de la vizita de ieri nu am mai ramas vrajit, na! viitorul suna bine te tzuc Rebe! 1
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 2, 2021 Bunaaaa🥰 disponibilă pentru programări 🖤🖤 1 2
crissd Reputație: 45 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 2, 2021 Acum 3 ore, rebeca1103 a spus: Bunaaaa🥰 disponibilă pentru programări 🖤🖤 Frumoasa foc 1 2
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 3, 2021 Neataa😘😘 disponibilă pentru programări dragii mei ❤️🥰 1 2
crissd Reputație: 45 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 3, 2021 Acum 18 minute, rebeca1103 a spus: Neataa😘😘 disponibilă pentru programări dragii mei ❤️🥰 Super sexy💋💋💋 1 2
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 4, 2021 Buna dimineațaaaa🥰🥰 disponibilă pentru programări ❤️🤪va pup rrrrau💋 1 1
alarma Reputație: 829 Postat Februarie 4, 2021 Postat Februarie 4, 2021 cand am vazut poza de mai sus am zis: nu se poate! trebuie sa ma conving ca e poza ei prin urmare am mers repede doar sa verific asta, ca sa constat ca da, poza e reala iar Rebe e superba si in rosu din pacare nu am mai reusit sa plec fara sa petrecem un pic de timp impreuna nu mai intru in detalii ce am facut, pentru ca si asa, cel mai probabil nu ma mai crede nimeni ce scriu aici... odata ajuns acasa mi-am dat seama ca, fiind furat de priveliste nu am apucat sa confirm partea cu bratarile de la mana asa ca.... ati ghicit, va trebui sa merg iar in curand, sa le verific nu pot lasa acest mister nelamurit te tzuc Rebe ps. incep sa am dubii ca am reusit sa scap de hipnoza... 1 1
bonish Reputație: 43 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 5, 2021 Rebecaaa??? Care e modalitatea de a te prinde sau face o programare. De câteva zile sun și tot ocupat îmi dai.. La mesaj nu răspunzi??? Aș dori să îți calc pragul 😁🤗🤑
alexandru976 Reputație: 349 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 5, 2021 1 hour ago, bonish said: Rebecaaa??? Care e modalitatea de a te prinde sau face o programare. De câteva zile sun și tot ocupat îmi dai.. La mesaj nu răspunzi??? Aș dori să îți calc pragul 😁🤗🤑 Trimite-i mesaj pe WhatsApp sigur raspunde😉
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 5, 2021 Acum 4 ore, bonish a spus: Rebecaaa??? Care e modalitatea de a te prinde sau face o programare. De câteva zile sun și tot ocupat îmi dai.. La mesaj nu răspunzi??? Aș dori să îți calc pragul 😁🤗🤑 Bunaa, cel mai probabil când suni, sunt ocupată cu clienții ... 😅 și ghinionul face sa suni exact atunci. Eventual, cel mai indicat ar fi sa-mi lași mesaj pe whatsapp, și un interval de timp in care-ți pot Răspunde ca sa nu creez probleme ☺️😘
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 5, 2021 Buna dimineața dragii mei 😘😘 disponibilă pentru programări 🖤🥰 1
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 6, 2021 Buna dimineațaaa 🥰 disponibilă pentru programări ❤️ 2 1
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 7, 2021 Buna dimineața dragii mei 💋💋 disponibilă pentru programări 🥰🖤 3
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 8, 2021 Neața puisorilor 🐥 pisicuța e disponibilă pentru programări 😸😽🖤 3 4
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 9, 2021 Buna dimineața dragilor😘😘 astăzi sunt disponibilă pentru programări de la ora 13:00. Dacă nu răspund la apeluri, îmi puteți lasa mesaj pe whatsapp și un interval de timp in care sa va pot raspunde sa nu creez vreo problema 🥰🥰💋 2 2
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 10, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 10, 2021 Buna dimineațaaaa🥰 disponibilă pentru programări💋💋 va pup rrrrau🤍 1 2
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 11, 2021 Buna dragii mei 💋💋 astăzi voi fi disponibilă de la ora 15:00 pana la ora 21:00. Va pupacesc 🥰 sa aveți o zi frumoasa! 🥰😘❤️ 3
agness3 Reputație: 211 Postat Februarie 11, 2021 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Februarie 11, 2021 La 08.02.2021 la 11:49, rebeca1103 a spus: Neața puisorilor 🐥 pisicuța e disponibilă pentru programări 😸😽🖤 Esti frumusica ! 💋
agentsmith20 Reputație: 16 Postat Februarie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 11, 2021 Dacă tot am început cu s-o iau retroactiv reviewurile, o să-l scriu și pe ăsta, de vreme ce nu se prea înghesuie lumea. Am fost la Rebecca acu' câteva săptămâni, într-o după-amasă după ce cu greu am reușit să dau de ea, dar m-am încăpățânat iar asta a dat roade. Să vi-o spun pe-a dreaptă, am căutat să merg la ea mai ales motivat de un kink aparte - am văzut că scrie foarte corect așa că s-a activat sapiosexualul din mine. Ajuns la locație, o văd pe domnișoară cu un păr revărsat frumos în valuri peste umeri și îmi zic hotărât că deja sunt pe drumul cel bun. Ne dezmierdăm reciproc la început, o igienizare full-detail pregătind soldățelul de bătaie, și hop-țop spre acțiune, sperând să bat ca surdu-n tobă. Fata e hot, mie personal îmi place cum arată, și m-am precipitat tot după oral când mă pregăteam să o iau în poziția pe-la-spate unde mi-a plăcut s-o țin de mâinile întinse spre spate, de încheieturi, ca s-o ajut să contreze până am explodat în Continentalul de iarnă. Dacă ai norocul să stea cu capul întors din profil în timp ce tu bagi și scoți pistonul, te-ai scos, ai amintiri plăcute pentru câteva săptămâni. Aspect - 8.5 hot, repet - personal îmi place, dar poate gusturile nu se discută?! OP - 8 NP - 9 - mi-am făcut kinkul, am deschis sticla de șampanie chiar dacă n-a băut nimeni din ea. 😅 Locație - 8.5 2
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 12, 2021 Acum 13 ore, agentsmith20 a spus: Dacă tot am început cu s-o iau retroactiv reviewurile, o să-l scriu și pe ăsta, de vreme ce nu se prea înghesuie lumea. Am fost la Rebecca acu' câteva săptămâni, într-o după-amasă după ce cu greu am reușit să dau de ea, dar m-am încăpățânat iar asta a dat roade. Să vi-o spun pe-a dreaptă, am căutat să merg la ea mai ales motivat de un kink aparte - am văzut că scrie foarte corect așa că s-a activat sapiosexualul din mine. Ajuns la locație, o văd pe domnișoară cu un păr revărsat frumos în valuri peste umeri și îmi zic hotărât că deja sunt pe drumul cel bun. Ne dezmierdăm reciproc la început, o igienizare full-detail pregătind soldățelul de bătaie, și hop-țop spre acțiune, sperând să bat ca surdu-n tobă. Fata e hot, mie personal îmi place cum arată, și m-am precipitat tot după oral când mă pregăteam să o iau în poziția pe-la-spate unde mi-a plăcut s-o țin de mâinile întinse spre spate, de încheieturi, ca s-o ajut să contreze până am explodat în Continentalul de iarnă. Dacă ai norocul să stea cu capul întors din profil în timp ce tu bagi și scoți pistonul, te-ai scos, ai amintiri plăcute pentru câteva săptămâni. Aspect - 8.5 hot, repet - personal îmi place, dar poate gusturile nu se discută?! OP - 8 NP - 9 - mi-am făcut kinkul, am deschis sticla de șampanie chiar dacă n-a băut nimeni din ea. 😅 Locație - 8.5 😘😘😘 te pupacesc
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 12, 2021 Buna dimineața dragii mei😘😘 disponibilă pentru programări ❤️🥰 ‼️începând cu ziua de azi, voi mai fi disponibilă la voi in oraș pana pe data de 21.02(Duminica) inclusiv‼️Va pup rrrau❤️ 1 1
edward25 Reputație: 76 Postat Februarie 12, 2021 Postat Februarie 12, 2021 Salutare Rebeca ! Spune, nu te gândești sa faci o escapada și pe la noi la Arad? Ai face furori și la noi 😛 1
rebeca1103 Reputație: 343 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 13, 2021 Bunaaa dragii mei 😘 disponibilă pentru programări 💋❤️ 2 4
badboyy1 Reputație: 94 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 13, 2021 1 oră în urmă, rebeca1103 a spus: Bunaaa dragii mei 😘 disponibilă pentru programări 💋❤️ Ce fines esti🖤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum