Sari la conținut

Giullia 0736812759

iulia386

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

Buna dragutilor🥰🖤 numele meu este Giullia( alias Iulia acum ceva timp)

Am sa fiu in Arad pentru o scurta perioada incepand cu acest week-end🖤â•

Recenzii din Ploiesti: https://nimfomane.com/forum/topic/84159-iulia-0736-725-386/page-35

â•Am sa revin cu detaliile despre locatie/program cand am sa ajung â•

‼ï¸0736812759‼ï¸

Preturile : 150/1 finalizare , 250/1h aceste preturi includ urmatoatele servicii : sex protejat (diferite pozitii ), oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) , 69, sarutari pe corp, masaj de relaxare , COB , sex intre sani .

Serviciile extra : CIM-100/COF-100

La mine in locatie veti avea la dispozitie prosoape curate, produsele de igiena corporala , puteti face dus la sosire( eventual la plecare in functie de cum doriti) â•

Sa va spun putin despre mine ?! Sunt mult pe GFE experience , o fire calma dar nu plictisitoare , imi plac conversatiile interesante, atingerile, lucrurile facute cu calm dar si cu o tenta wild, oricum nimic dezamagitor (promit), respect persoanele ce imi pasesc pragul 💋 si astept acelasi lucru din partea lor . Muncesc pentru ca imi plac banii, as mintii sa spun ca e doar si doar de placere insa daca sunt aman2🤫🤫🤫 nu va mai spun restul hihihi asta ca sa spargem putin gheata in zona de « poate e mecanica Â» « nu ii place ce face Â» 🥰🥰🥰 . Va astept cu drag 💕

P.s: â›”ï¸Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii (ca si voi de asemenea in decizia de a ramane sau nu )

In cazul in care am omis ceva imi puteti pune intrebari aici ‼ï¸si Revin cu detalii ‼ï¸

Va pupacesc seara faina 💕🖤

post-230986-0-50189800-1606327337_thumb.jpeg

post-230986-0-21854000-1606327346_thumb.jpeg

post-230986-0-79725200-1606327353_thumb.jpeg

post-230986-0-73214400-1606327361_thumb.jpeg

• Like 7
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0
Postat

Te asteptam cu drag!

Se pare ca pandemia aduce fete noi in oras 😃

Speram ca si serviciile sa fie pe masura!

Postat

Te asteptam cu drag!

Se pare ca pandemia aduce fete noi in oras 😃

Speram ca si serviciile sa fie pe masura!

Nu lucrez in Romania in general insa mi-am lasat “loc de buna ziua†si la ultima mea vizita in Ploiesti tocmai pentru ca raportul pret/calitate a fost corect si placut pentru ambele parti (eu/persoana in cauza) desi desigur ca “vorba multa saracia omului†asa ca te astept cu drag sa te convingi de toate cele precizate de mine mai sus . Pupici💕💋

Postat

Buna cum am specificat si mai sus, cand am sa ajung in Arad am sa revin cu detalii despre locatie/program. Pupici

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna cum am specificat si mai sus, cand am sa ajung in Arad am sa revin cu detalii despre locatie/program. Pupici

Ok, te asteptam!:)

Postat

Buna seara dragutii mei ðŸ’‹ðŸ–¤â€¼ï¸ Am revenit cu detaliile locatiei pe perioada 27/11-01/12‼ï¸

‼ï¸â€¼ï¸Ma puteti gasi in zona vechiului cazino/ parcul copiilor mai multe detalii 📞📞 ‼ï¸â€¼ï¸

Maine voi incepe putin mai tarziu respectiv dupa ora 15:00-16:00 pana la ora 22:00

Dar orarul zilnic v-a fi 11:00/22:00 (orice modificare a programului v-a fi prezentata aici)👀🙇ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ–¤

Disponibila pentru programari‼ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ“žðŸ’•

Pentru programari ma puteti gasi la numarul 0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£6ï¸âƒ£8ï¸âƒ£1ï¸âƒ£2ï¸âƒ£7ï¸âƒ£5ï¸âƒ£9ï¸âƒ£ (Apel,SMS,whatsapp)

âºProgramarile se fac cu minim 30 minute inainte

âºNerespectarea programarii(fara motiv/neanuntat) duce la blocarea permanenta a numarului‼ï¸

âºProgramarile facute din timp trebuiesc confirmate cu 1h inaineâ€¼ï¸ Altfel programarea este automat anulata de catre mine🤷ðŸ»â€â™€ï¸

Va pupacesc 💕â•â•

post-230986-0-55480200-1606412054_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

Pfuuu, ce perioada naspa ai gasit.

Acum cand suntem liberi si nu putem fugi de acasa 😃

Poate stai mai mult...

Postat

Pfuuu, ce perioada naspa ai gasit.

Acum cand suntem liberi si nu putem fugi de acasa

Poate stai mai mult...

Eventual pana in 14 decembrie voi fi in Arad

Postat

Eu pot pleca de acasa ,asa ca abia astept,arati super im poze

Te pup , te astept cu drag

• Oras:Arad
Postat

. Bine ar fi pana în 14 decembrie :*
Postat

Eu sper să-ți placa in oras și sa rămâi cât mai mult, poate chiar pana după Crăciun, sa ajung și eu pe la tine😋
  • Like 1
Postat

Inseamna ca o sa ne cunoastem.

Postat

Si eu astept recenziile. Dragutii mei (cei ce m-au vizitat) va astept aici cu o recenzie . Duminica frumoasa tuturor

Postat

Eu am fost la tine ieri,din partea mea ai nota 10 la cum arati si oral si normal nota 10 ,nu am lasat pt ca nu am mai lasat recenzii pana acum,si mai vreau sa vin la tine ,mi a placit f mult si ambientul,locatia,super tare.Voi veni marti in Arad la tine.

• Like 1
Postat

Iti multumesc pentru recenzie 💋. Te astept din nou cu drag🖤 pupici

P.S : Imi place foarte mult la voi in Arad, am fost vizitata doar de persoane super faine , vibe perfect si bun simt va pupacesc💋💕

• Like 2
Postat

Totusi astept recenzii adevarate. Chiar nu poate sa faca nimeni?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...