Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 In primul rand buna seara tuturor😘 Sunt disponibila din nou de maine dimineata. Am precizat de nspe mii de ori daca imi scrieti mesaje si nu imi precizati in cat interval de timp va pot rapunde Nu va raspund..multumesc pt intelegere😘😊 ps.pt ziua de vineri pt programarile nerespectate din partea mea dupa ora 13:00 incolo imi cer scuze dar din ‘greseala’ mi-a fost luat telefonul.dar am si primit inaoi destul de tarziu.I’m sorry 😞va sarut dulce dulce unde vi e pofta mai mare😏💋💋💋 Pt orice informatii va astept in privat sau la telefon. sper ca nu am gresit mult și ca m-am exprimat destul de binisor in Ro🙈💋😊
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 Buna dimineata lume draga😘😊azi voi fi disonibila de la ora 15:00.sa aveti o zi super minunata cum sunteti si voi.va sarut dulce dulce Synthi💋💋💋💋
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Postat August 13, 2021 Buna dragilor.azi ma puteti contacta doar dupa ora 15:00.va sarut dulce .Synthi💋
zexe_2020 Reputație: 7 Postat August 14, 2021 Oras:v Oras:v Postat August 14, 2021 Buna Synthi Ne spui (te rog) locatia, servicii, tarife?
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 Acum 10 ore, zexe_2020 a spus: Buna Synthi Ne spui (te rog) locatia, servicii, tarife? Buna pe Dorobantilor sunt,iar despre servicii si tarife vb personal la telefon ssu in mesaj💋va sarut dulce dulce .maine mai sunt disonibia de la ora 10:00 pana la ora 18:30 ca maine seara plec 2-3 zile💋💋💋o seara minunata tuturor.Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 16, 2021 Postat August 16, 2021 Buna dragilor.ne revedem miercuri seara in Cluj.va sarut dulce dulce si va doresc o zi super minunata cum sunteti si voi😉💋💋💋💋Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Buna printisorilor.Am ajuns din nou la voi in cluj.va sarut dulce dulce unde vi e pofta mai mare💋💋💋…azi rasp und dupa ora 19:00 si maine am liber dupa ora 12:00 ca am programari deja pe dimineata. Ma bucur sa va revad si va doresc o zi minunata cum sunteti si voi😉😘Synthi
tool4you Reputație: 2 Postat August 19, 2021 Postat August 19, 2021 Cat de matinala esti? Intre 9 si 10 dimineata ai program?
admairdragos Reputație: -43 Postat August 19, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 19, 2021 O poza noua
Duracell91 Reputație: 3 Postat August 21, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 21, 2021 Buna cat stai pe la noi?
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 1 oră în urmă, Duracell91 a spus: Buna cat stai pe la noi? Buna 😉💋pana in data de 30 luna asta stau la voi in Cluj.un weekend super minunat va doresc tuturor💋azi sunt disponibila de la ora 15:00.va sarut dulce dulce
tyuratin Reputație: 4 Postat August 24, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 24, 2021 Esti disponibila azi? Program? Multumesc❤️
roberto13 Reputație: 3 Postat August 24, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 24, 2021 Am vorbit cu doamna pe whatsapp zilele trecute pentru o vizita, mi-a raspuns si am stabilit ora intalnirii, insa dupa aceea cand am ajuns la locatie nu a mai raspuns la telefon.... Nu stiu ce sa mai zic, pare neserioasa. Poze nu, de intalnit greu...
josephseed Reputație: 875 Postat August 24, 2021 Postat August 24, 2021 Lucreaza la Cluj doar pe circuit inchis, sau mai bine zis semi inchis. Mai posteaza pe aici doar cand are o gaura in program. Am verificat cu numar nou si nu am primit raspuns chiar daca am specificat disponibilitatea de a fi contactat inapoi. De pe nr cunoscut raspunde in acelasi interval de timp. Pe scurt, nu va bateti capu ca nu se merita. Acceptati situatia si futeti la altele 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Postat August 24, 2021 Acum 1 oră, tyuratin a spus: Esti disponibila azi? Program? Multumesc❤️ Buna.maine ma intorc la cluj pt ca am avut de rezolvat ceva foarte urgent si a trebuit sa plec azi noapte.maine dimineata ajung inapoi.
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Buna dimineata vsi o zi super minunata va doresc cum sunteti si voi😉ultimele zile in Cluj la voi. Va sarut dulce diulce💋💋💋Synthi
josephseed Reputație: 875 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Nu stiam ca esti in Cluj. Asta pentru ca nu raspunzi la mesaje.Daca nu raspunzi la mesaje nu ne poti saruta nici macar acru. 💋💋💋 1
bengosu1 Reputație: 2 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Hei, încerc sa dau de tine de vreo 1 luna jumate.. Oare nu Primești clienți noi ? Sau spune-ne când sa te contactam. Te pup 😘
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 28, 2021 Postat August 28, 2021 In primul rand buna dimineata lume minunata si va doresc un weekend minunat😉💋de azi am sa va pun orele mele libere ca sa nu fie neintelegeri ca nu va raspund,dar daca sunt ocupata nu mai am cum sa va raspund din pacate.Azi am liber doar dupa ora 16:0 ca de dimineata am deja facute programarile.Va sarut dulce si o zi superba va doresc😘Synthi
srnand Reputație: 13 Postat August 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 28, 2021 Asa da!!! 👏, la oradea când revii? Acum 54 minute, synthi a spus: In primul rand buna dimineata lume minunata si va doresc un weekend minunat😉💋de azi am sa va pun orele mele libere ca sa nu fie neintelegeri ca nu va raspund,dar daca sunt ocupata nu mai am cum sa va raspund din pacate.Azi am liber doar dupa ora 16:0 ca de dimineata am deja facute programarile.Va sarut dulce si o zi superba va doresc😘Synthi
fustangiu4 Reputație: 75 Postat August 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 28, 2021 Acum 3 ore, srnand a spus: Asa da!!! 👏, la oradea când revii? Minti de rupi si stii bine asta te cunosc fff bine
dmxgti Reputație: 24 Postat August 28, 2021 Postat August 28, 2021 cu putin noroc am bifat azi o vizita....prima mea intalnire cu Sinthy....greuut ajungi la ea zic asta din propria experienta... Supermilf....pt cei ce cauta genul e best....din pacate nam avut timp decat de o finalizare pentru ca timpul era limitat si ma strecurat cumva in program....foarte amabila,pro client....atitudinea 10+,un oral np de nuti mai vine sa o opresti cu atentie la sateliti....normal ca la carte....de revenit 100%....eu unul o recomand fara regrete...spre sa ne revedem curand...marti pleaca... 2 2
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 La 28.08.2021 la 17:52, dmxgti a spus: cu putin noroc am bifat azi o vizita....prima mea intalnire cu Sinthy....greuut ajungi la ea zic asta din propria experienta... Supermilf....pt cei ce cauta genul e best....din pacate nam avut timp decat de o finalizare pentru ca timpul era limitat si ma strecurat cumva in program....foarte amabila,pro client....atitudinea 10+,un oral np de nuti mai vine sa o opresti cu atentie la sateliti....normal ca la carte....de revenit 100%....eu unul o recomand fara regrete...spre sa ne revedem curand...marti pleaca... Multumesc🤗💋Joi plec😉am prelungit 2 zile.va sarut dulce dulce. Si va doresc noapte buna printisorilor.Synthi
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2021 Postat Septembrie 1, 2021 Buna seara lume draga😉💋maine este ultima mea zi in cluj .voi fi disponibila de la ora 08:00 0ana la 19:00 ca la ora 20:00 plec.va sarut dulce si va doresc in continuare o seara minunata cum sunteti si voi.😘😘😘Synthi
geo333 Reputație: -1 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 3, 2021 Salutare tuturor....Am fost miercuri la Synti...programare făcută prin sms ....Am ajuns la locație pe Dorobanților un apartament frumos bine aerisit...am stat la povesti după care am fost poftit la duș...sincer vroiam susul să-l facem împreună dar a fost ok si singur..prosop gel de dus apa de gura toate super ok....am intrat in dormitor si am inceput distracția...oral neprotejat ca o profesionistă...umed adânc lins etc ...am dorit mult sa incerc sex intre sânii ma poftit să vin peste ea ...sincer nu am rezistat mult si am terminat intre sânii ei ...Super tare...mai multe va las pe voi să descoperiți....A fost ceva de vis.... Multumesc mult Synti 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum