smithy27 Reputație: 37 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 20, 2022 Buna! Pe la Oradea nu o sa mai ajungi?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 9 minute, Danidor a spus: XJulix...The best Queen of The blow job...!👍💪👊😉🙂🙄🤔 Ai fost la ea?
Danidor Reputație: 318 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 20, 2022 Nu...nu am avut onoarea și plăcerea (i-am scris pe pm...,nimic deocamdată...acum pleacă!??..are agenda full/super încărcată...😔🙄😌)...presupun că e regina oralului și cred chiar dacă nu am vizitat-o(încă...) ...pup,Iulia juliaxjulix!😘
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2022 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 17 minute, Danidor a spus: Nu...nu am avut onoarea și plăcerea (i-am scris pe pm...,nimic deocamdată...acum pleacă!??..are agenda full/super încărcată...😔🙄😌)...presupun că e regina oralului și cred chiar dacă nu am vizitat-o(încă...) ...pup,Iulia juliaxjulix!😘 Acum e sansa ta, ori niciodata, ultima zi, altfel nu stiu daca o msi prinzi vreodata.🤣🤣🤣
GamAn Reputație: 27 Postat August 4, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 4, 2022 mai stie careva ceva de Iulia? tot pe afară lucrează? nu mai vrea sa revină pe la Arad?
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat August 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5, 2022 Acum 21 ore, GamAn a spus: mai stie careva ceva de Iulia? tot pe afară lucrează? nu mai vrea sa revină pe la Arad? Are capu’ plin de sperma , nu mai gandeste , nu mai stie drumu cred 😂😂😂😂😂
GamAn Reputație: 27 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 7, 2023 On 11/26/2020 at 11:56 AM, juliaxjulix said: Venind vorba de oral cand vii?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Nu a mai intrat pe forum din iunie... Cand am vazut activitate pe topicul ei, am sperst ca a revenit. Din pacate, nu cred cz o vom mai revedea😪😪😪
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Nu a mai intrat pe forum din iunie... Cand am vazut activitate pe topicul ei, am sperst ca a revenit. Din pacate, nu cred cz o vom mai revedea😪😪😪 Ce lacrimi de crocodil ai😪😪😪 🤣🤣🤣🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 3 ore, Anthonio a spus: Ce lacrimi de crocodil ai😪😪😪 🤣🤣🤣 La Iulia am peste 20 de vizite... ne vedeam aproape zilnic cat a stat in Arad. Chiar imi e dor de ea. 😪🤧
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 34 minute, unsuflet a spus: La Iulia am peste 20 de vizite... ne vedeam aproape zilnic cat a stat in Arad. Chiar imi e dor de ea. 😪🤧 Acum îți ștergi și mucii🤧🤦🤦🤦 🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 14 minute, Anthonio a spus: Acum îți ștergi și mucii🤧🤦🤦🤦 🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Tu nu vezi ce saracie e in Arad? De marti imi incep cariera in Tm.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 6 minute, unsuflet a spus: 🤣🤣🤣 Tu nu vezi ce saracie e in Arad? De marti imi incep cariera in Tm. Cum sărăcie? Eu nu pot scăpa de acasă că aș merge zilnic😅 sânt atâtea pe placul meu, să mă țină portofelul🤦 PS. Mă poți ajuta cu ceva banii, ți-i dau înapoi la salar sau te ajut, merg in locul tău la care vrei tu că eu nu am petrenți👍
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 7 minute, Anthonio a spus: Cum sărăcie? Eu nu pot scăpa de acasă că aș merge zilnic😅 sânt atâtea pe placul meu, să mă țină portofelul🤦 PS. Mă poți ajuta cu ceva banii, ți-i dau înapoi la salar sau te ajut, merg in locul tău la care vrei tu că eu nu am petrenți👍 Am ceva banutzi dati in avans la o fata, poti merge in locum meu🙃😄. Corectitudinea fetelor e o problema mai mare decat banii.
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Am ceva banutzi dati in avans la o fata, poti merge in locum meu🙃😄. Corectitudinea fetelor e o problema mai mare decat banii. La cine? Fac și eu o faptă bună, vă reglez conturile🤣🤣🤣🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2023 Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 2 minute, Anthonio a spus: La cine? Fac și eu o faptă bună, vă reglez conturile🤣🤣🤣🤣 Asta nu o voi spune, e intre mine si ea. Daca revine cumva Iulia, ne mananca cu fulgi cu tot pt atata off topic😅. Eu ma retrag.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum