Sari la conținut

Lumânare sau clepsidră ?

midas

Postări Recomandate

• Oras:n/a
Postat

Salut,

Doresc să pun aici o întrebare, deoarece am descoperit (recent) că o anumită configurație a corpului femeilor, nu mă atrage. Voi aveți asemenea „probleme” ?

Avem așadar patru configurații :

Lumânarea (banană), care este specifică fetelor tinere, copiilor, fără fund și fără sâni;

Măr, triunghi în partea de sus, cu sâni dar fără posterior;

Pară, triunghi în partea de jos, fără sâni dar cu posterior;

Clepsidră, femeia care are talie, sâni și posterior - specifică femeilor dezvoltate natural.

http://www.calculator.net/img/body-shape.gif

Vă influențează în vreun fel forma corpului ? sau ... orice formă ar avea, e ok.

Am eu o „eroare” de sistem, sau mai sunt și alții ? Lumânarea mă lasă rece, fără nici o reacție din punct de vedere al excitării ...

Mulțumesc !

• Oras:Bucuresti
Postat

Clepsidra e considerata cea mai sexy.

Esti foarte normal omule stai linistit. Statuetele zeitelor fertilitatii din antichitate si comuna primitiva aveau forma de clepsidra, deci de cand lumea...

Postat

Grecii găsiseră o proporție ideală pentru corpul omenesc, însă nerealistă. Se pot observa statuile grecești, ale sportivilor, care sunt perfecte, dar ireale.

Bineînțeles că forma de clepsidra este considerată cea mai sexy. Această formă a corpului cu sâni și bazin mai lat, arată că femeia este capabilă să susțină o sarcină, deci este pregătită din punct de vedere fizic să procreeze. Logic că în mintea „masculului” doritor de moștenitori, această formă este ideală.

Din păcate, în ziua de azi, multe fete și femei, vor să aibă o formă a corpului tip lumânare, că altfel „sunt grase”. Asta se datorează și promovării excesive a femeilor cu un corp în tip lumânare. ( Uitați-vă în orice revistă, și o să vedeți numai anorexice, cu forma corpului - lumânare ! )

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Lipseste femeia burtoasa. Perfectiunea e data de raportul dintre partile corpului si a fost descoperita de Leonardo Da Vinci. Nu stiu cum ii zice desenului aluia cu un barbat cu mainile intinse si cu picioarele rascracarate, Omul nustiucum, desenat de el.

Postat

Lipseste femeia burtoasa. Perfectiunea e data de raportul dintre partile corpului si a fost descoperita de Leonardo Da Vinci. Nu stiu cum ii zice desenului aluia cu un barbat cu mainile intinse si cu picioarele rascracarate, Omul nustiucum, desenat de el.

Te referi la omul Vitruvian ... Proporția „divină” - secțiunea de aur, se găsește peste tot în natură.

http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_ratio

Postat

Hmm, mie imi plac femeile cu sanii mari... Si sa nu fie grase.

... femeile care au forma corpului - măr ... sau cu triunghiul in partea de sus. Interesant ....

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Clepsidra....da nici chiar asa...

post-39398-0-01824700-1384687921_thumb.jpg

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Se pare ca eu ma incadrez la Para ..... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Imi plac la nebunie perele!  :laugh2

Postat

http://s9.postimg.org/mygs5vh1b/12_realistic_woman_body_shape_chart_by_ninasquir.png

Pentru mine tipa asta are proportiile ideale. Daca vedeti asa ceva, va rog sa ma anuntati.

Postat

Fara discutie, prefer clepsidra...brazilian style, dar cu putin silicon in tate, ca d-alea nu prea au :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...