profesoara28 Reputație: 717 Postat Aprilie 30 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Aprilie 30 Domnul de și-a uitat vesta la mine astăzi aștept sa îmi dea un mesaj în privat ...as suna eu la cei de au fost la mine dar mie sa nu deranjez 1 Link spre comentariu
themotans Reputație: 90 Postat Aprilie 30 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Aprilie 30 Ce ai facut men te duci si dezbracat acasa😆 7 minutes ago, profesoara28 said: Domnul de și-a uitat vesta la mine astăzi aștept sa îmi dea un mesaj în privat ...as suna eu la cei de au fost la mine dar mie sa nu deranjez 2 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 1 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Mai 1 Neața dragilor disponibila pentru programari Link spre comentariu
emilianus Reputație: 5 Postat Mai 1 Partajează Postat Mai 1 On 4/30/2024 at 5:30 PM, profesoara28 said: Domnul de și-a uitat vesta la mine astăzi aștept sa îmi dea un mesaj în privat ...as suna eu la cei de au fost la mine dar mie sa nu deranjez Vezi dacă nu vine în 48 de ore , ți o cumpăr eu… 2 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 1 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Mai 1 Acum 3 ore, emilianus a spus: Vezi dacă nu vine în 48 de ore , ți o cumpăr eu… Plătești bine??? Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 2 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Mai 2 Buna dragilor disponibila și astăzi pentru programari...ultimele 2 zile la voi în oras Link spre comentariu
emilianus Reputație: 5 Postat Mai 2 Partajează Postat Mai 2 15 hours ago, profesoara28 said: Plătești bine??? Plătesc 150 cu 300 nu? Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 2 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Mai 2 Acum 9 ore, emilianus a spus: Plătesc 150 cu 300 nu? Asta pentru meditații dar pentru vesta alt preț....fac și eu un ban cinstit 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 3 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Mai 3 Hei dragilor ultima zi la voi în oraș mai sunt pana la ora 18 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 3 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Mai 3 ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ ❌️❌️❌️ PAȘTE FERICIT TUTUROR 1 Link spre comentariu
Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 5 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 5 Paște fericit,cu voie bună și sănătate. 3 Link spre comentariu
bigf2015 Reputație: 59 Postat Mai 9 Partajează Postat Mai 9 Te așteptăm să mai revii, cei care am lipsit de la meditații 😛 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Iulie 24 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Partajează Postat Iulie 24 Bună dragilor de mâine după-amiază voi fi disponibila pentru câteva zile...o sa am și colega pentru cei interesați de 3some .o sa fiu disponibila undeva după ora 15..locația va fi la blocurile de la fiald .pupici și de-abia aștept să vă revăd 3 Link spre comentariu
costel121212 Reputație: 76 Postat Iulie 24 Oras:Bacău Oras:Bacău Partajează Postat Iulie 24 Acum 12 ore, profesoara28 a spus: Bună dragilor de mâine după-amiază voi fi disponibila pentru câteva zile...o sa am și colega pentru cei interesați de 3some .o sa fiu disponibila undeva după ora 15..locația va fi la blocurile de la fiald .pupici și de-abia aștept să vă revăd bine ai revenit! am auzit multe despre tine , abia astept confirmare serviciilor excelente pe care le oferi ! pe mâine , ceaw🤪😎 Link spre comentariu
Membru Premium florinbidi Reputație: 1619 Postat Iulie 25 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Autor Membru Premium Partajează Postat Iulie 25 Repede m-au dat fetele de gol 🤣🤣🤣 Trio am vrut , trio am avut.....ca de fiecare dată când merg la trio , iese caterincă...am pierdut noțiunea timpului 🫣🫣🫣 Acuma ca să îl citez pe colegul Costel , Corina este super , atât ca ființă cât și caracter ..... râde continuu , nu te plictisești cu ea , e molipsitoare.....Lory nu mai spun , ne știm de ceva timp , a rămas neschimbată . Curățenie și igienă impecabilă la amândouă , sociabile , puse pe șotii (dacă au cu cine) . Ca și acțiune , fetele sunt aproape pe aceeași lungime....a fost o relaxare binemeritată . ON deep , umed , bătut peste limbă etc , etc.....m-am jucat puțin și cu sanisorii Corinei (ai cu ce 🤪🤪🤪) , s-au jucat și ele cu juniorul . NP nu am reușit prea mult , patul ne-a dat de furcă de data asta.....așa ca am terminat în CIM cu Lory ( eroismul cred ca se datorează patului 🤣🤣🤣) La trio , dacă ții și la caterincă , iese ceva frumos cu ele..... De recomandat , nu mai fac acest lucru de ceva timp , voi decideți ..... nu avem aceleași gusturi , mereu . De revizitat , cel puțin din partea mea , oricând la orice oră Spor să avem în tot și toate și în arta sexului frumos. 1 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
costel121212 Reputație: 76 Postat Iulie 26 Oras:Bacău Oras:Bacău Partajează Postat Iulie 26 Punctat și cu profa sau mai bine zis dna Lector Universitar :)) asta pentru oralul demential pe care ti l oferă !! un joc al limbii senzațional ce ofera plăceri nemărginite! CLAR ESTE DE RECOMANDAT!CEL PUTIN EU :)) pupici profa .. ne mai vedem 💋💪🏻😂 1 Link spre comentariu
timidul0 Reputație: 31 Postat Iulie 27 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 27 Salutare! Revizitat pe Lory după o perioadă destul destul de mare de timp și nu regret. Am petrecut o oră minunata...ON demențial! Nu mai detaliez tehnica pe care o are ....e super...Terminat rapid la NP Din punctul meu de vedere o să o vizitez ori de câte ori am ocazia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum