daniel0608 Reputație: 69 Postat Mai 29 Postat Mai 29 Acum 1 oră, profesoara28 a spus: Hei dragilor ultima zi la voi in oras Pana la ce ora esti azi?
profesoara28 Reputație: 857 Postat Mai 30 Telefon: 0741631958 Disponibila Telefon: 0741631958 Disponibila Postat Mai 30 ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️
Ionutsnow Reputație: 10 Postat Mai 31 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 31 Am vizitat domnișoara la indemnul unui veteran de aici Florin😄, am fost pentru dominare și normal le-a combinat de minune în decursul unei ore, este e femeie superbă, curata cu mult bun simt foarte amabila și primitoare deschisa la tot ce i am propus i am trimis scenariul pe whatasap înainte pot spune ca din punctul meu de vedere este mai frumoasa în realitate, o voi vizita de câte ori voi avea ocazia Locație 10 Igiena 10 Actiune 10,a fost foarte deschisa cu tot ce i am propus nu am fost grăbit ba chiar analizand ce îmi place și cum îmi place a mai compensat și cu alte lucruri având în vedere experiența ei @profesoara28@profesoara28 te pup dulce unde îți place și ție dar mai ales mie👅🥰și abia aștept sa te întorci la Bacău te voi revizita cu drag🥰 1
profesoara28 Reputație: 857 Postat Iunie 1 Telefon: 0741631958 Disponibila Telefon: 0741631958 Disponibila Postat Iunie 1 Acum 21 ore, Ionutsnow a spus: Am vizitat domnișoara la indemnul unui veteran de aici Florin😄, am fost pentru dominare și normal le-a combinat de minune în decursul unei ore, este e femeie superbă, curata cu mult bun simt foarte amabila și primitoare deschisa la tot ce i am propus i am trimis scenariul pe whatasap înainte pot spune ca din punctul meu de vedere este mai frumoasa în realitate, o voi vizita de câte ori voi avea ocazia Locație 10 Igiena 10 Actiune 10,a fost foarte deschisa cu tot ce i am propus nu am fost grăbit ba chiar analizand ce îmi place și cum îmi place a mai compensat și cu alte lucruri având în vedere experiența ei @profesoara28@profesoara28 te pup dulce unde îți place și ție dar mai ales mie👅🥰și abia aștept sa te întorci la Bacău te voi revizita cu drag🥰 Mulțumesc dragule pentru vizita si recenzie pup
profesoara28 Reputație: 857 Postat Iunie 4 Telefon: 0741631958 Disponibila Telefon: 0741631958 Disponibila Postat Iunie 4 Mai scriu aici odată sa vadă toată lumea ,ca asa tare ma căutați de am început sa întreb de pe ce oras îmi scrieți 🤣🤣🤣asa dor va e de mine?🤣🤣🤣🫣🫣🫣 ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️
Membru Premium florinbidi Reputație: 1666 Postat Iunie 4 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Autor Membru Premium Postat Iunie 4 Acum 9 minute, profesoara28 a spus: Mai scriu aici odată sa vadă toată lumea ,ca asa tare ma căutați de am început sa întreb de pe ce oras îmi scrieți 🤣🤣🤣asa dor va e de mine?🤣🤣🤣🫣🫣🫣 ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ Ia treci tu înapoi că nu te-ai ținut de cuvânt 🤭🤭🤭 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
profesoara28 Reputație: 857 Postat Iunie 4 Telefon: 0741631958 Disponibila Telefon: 0741631958 Disponibila Postat Iunie 4 Acum 41 minute, florinbidi a spus: Ia treci tu înapoi că nu te-ai ținut de cuvânt 🤭🤭🤭 Iar scrii și iar nu se vede ca sunt INDISPONIBILĂ 🤣🤣🤣sunt cam departe..
daniel0608 Reputație: 69 Postat Iunie 4 Postat Iunie 4 Acum 3 ore, profesoara28 a spus: Iar scrii și iar nu se vede ca sunt INDISPONIBILĂ 🤣🤣🤣sunt cam departe.. Ce distanta asa mare este intre Braila si Bacau😂 1
profesoara28 Reputație: 857 Postat Iunie 5 Telefon: 0741631958 Disponibila Telefon: 0741631958 Disponibila Postat Iunie 5 Acum 10 ore, daniel0608 a spus: Ce distanta asa mare este intre Braila si Bacau😂 Ce distanța este între Pitești și bacau?🤣🤣🤣🤣 ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️
daniel0608 Reputație: 69 Postat Iunie 5 Postat Iunie 5 Acum 36 minute, profesoara28 a spus: Ce distanța este între Pitești și bacau?🤣🤣🤣🤣 ❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ❌️❌️❌️ Aaa scz ai plecat de la Braila 1
daniel0608 Reputație: 69 Postat Iunie 5 Postat Iunie 5 Acum 36 minute, daniel0608 a spus: Aaa scz ai plecat de la Braila Totusi nici o distanta nu e prea mare cand un om i-si doreste ceva😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum