Sari la conținut

❤️❤️❤️Profesoara Lory 0741631958 ❤️❤️❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0720613003
  • Disponibila
  • Disponibila

Domnul de și-a uitat vesta la mine astăzi  aștept sa îmi dea un mesaj în privat ...as suna eu la cei de au fost la mine dar mie sa nu deranjez 

20240430_172739.jpg

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau

Ce ai facut men te duci si dezbracat acasa😆

7 minutes ago, profesoara28 said:

Domnul de și-a uitat vesta la mine astăzi  aștept sa îmi dea un mesaj în privat ...as suna eu la cei de au fost la mine dar mie sa nu deranjez 

20240430_172739.jpg

• Haha 2
Link spre comentariu
On 4/30/2024 at 5:30 PM, profesoara28 said:

20240430_172739.jpg

Vezi dacă nu vine în 48 de ore , ți o cumpăr eu…

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, emilianus a spus:

Vezi dacă nu vine în 48 de ore , ți o cumpăr eu…

Plătești bine???

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, emilianus a spus:

Plătesc 150 cu 300 nu?

Asta pentru meditații dar pentru vesta alt preț....fac și eu un ban cinstit 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dragilor de mâine după-amiază voi fi disponibila pentru câteva zile...o sa am și colega pentru cei interesați de 3some .o sa fiu disponibila undeva după ora 15..locația va fi la blocurile de la fiald .pupici și de-abia aștept să vă revăd 

• Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bacău
Acum 12 ore, profesoara28 a spus:

Bună dragilor de mâine după-amiază voi fi disponibila pentru câteva zile...o sa am și colega pentru cei interesați de 3some .o sa fiu disponibila undeva după ora 15..locația va fi la blocurile de la fiald .pupici și de-abia aștept să vă revăd 

Snapchat-2029398562.jpg

Snapchat-1559032191.jpg

bine ai revenit! am auzit multe despre tine , abia astept confirmare serviciilor excelente pe care le oferi ! pe mâine , ceaw🤪😎

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1619
  • Disponibila
  • Disponibila

Repede m-au dat fetele de gol 🤣🤣🤣

Trio am vrut , trio am avut.....ca de fiecare dată când merg la trio , iese caterincă...am pierdut noțiunea timpului 🫣🫣🫣

Acuma ca să îl citez pe colegul Costel , Corina este super , atât ca ființă cât și caracter ..... râde continuu , nu te plictisești cu ea , e molipsitoare.....Lory nu mai spun , ne știm de ceva timp , a rămas neschimbată .

Curățenie și igienă impecabilă la amândouă , sociabile , puse pe șotii (dacă au cu cine) .

Ca și acțiune , fetele sunt aproape pe aceeași lungime....a fost o relaxare binemeritată .

ON deep , umed , bătut peste limbă etc , etc.....m-am jucat puțin și cu sanisorii Corinei (ai cu ce 🤪🤪🤪) , s-au jucat și ele cu juniorul .

NP nu am reușit prea mult , patul ne-a dat de furcă de data asta.....așa ca am terminat în CIM cu Lory ( eroismul cred ca se datorează patului 🤣🤣🤣)

La trio , dacă ții și la caterincă , iese ceva frumos cu ele.....

De recomandat , nu mai fac acest lucru de ceva timp , voi decideți ..... nu avem aceleași gusturi , mereu .

De revizitat , cel puțin din partea mea , oricând la orice oră 

Spor să avem în tot și toate și în arta sexului frumos. 

• Like 1
  • Inimioara 1

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Link spre comentariu

Punctat și cu profa sau mai bine zis dna Lector Universitar :)) asta pentru oralul demential pe care ti l oferă !! un joc al limbii senzațional ce ofera plăceri nemărginite! 

CLAR ESTE DE RECOMANDAT!CEL PUTIN EU :)) pupici profa .. ne mai vedem 💋💪🏻😂

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare!                                                                   Revizitat pe Lory după o perioadă destul destul de mare de timp și nu regret. Am petrecut o oră minunata...ON demențial! Nu mai detaliez tehnica pe care o are ....e super...Terminat rapid la NP                                               Din punctul meu de vedere o să o vizitez ori de câte ori am ocazia 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...