maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2021 25 minutes ago, lorena summerland said: Pentru astazi nu mai am disponibilitate 🦋. 🍑 Eee nu Where there's will, there's a way. 😎 Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2021 🦋🦋🦋P̷e̷n̷t̷r̷u̷ a̷s̷t̷ă̷z̷i̷ n̷u̷ a̷m̷ d̷i̷s̷p̷o̷n̷i̷b̷i̷l̷i̷t̷a̷t̷e̷, m̷â̷i̷n̷e̷ î̷n̷c̷e̷p̷ l̷a̷ 1̷3̷:̷0̷0̷ 🦋🦋🦋 🍒🦋𝟐𝟓𝟎 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 -𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐬̗𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝟔𝟗,𝐬𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚𝐫𝐢(𝐢̂𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̗𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚), 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐥𝐚̆. 🍒🦋𝟑𝟎𝟎 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭,𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝟔𝟗, 𝐂𝐎𝐁. 🍒🦋𝟒𝟎𝟎 𝐨 𝐨𝐫𝐚 - 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐬̗𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐫𝐞,𝟔𝟗,𝐬𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚𝐫𝐢,𝐬𝐞𝐱 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐢. 😈𝟏𝟎𝟎 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭 🍌𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̗𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐈𝐧𝐜𝐢𝐭𝐲 𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬. 𝐀𝐩 𝐧𝐨𝐮, 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚,𝐚𝐩𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐝𝐚, 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐨𝐚𝐩𝐞 𝐬̗𝐢 𝐥𝐞𝐧𝐣𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞. 🍌 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜 𝐩𝐞 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐫𝐨𝐠 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐳𝐚𝐭̗𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐨𝐭 𝐝𝐞𝐫𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 🍓 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 638 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Prea sex bomb...prea sirena...te scufunda una doua...😛🤗☺😋 5 1 4 2 Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 15, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Dispo pana la 22:00 🍑🍑🍑 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Aprilie 16, 2021 3 hours ago, lorena summerland said: FullSizeRender.mov 18.54 MB · 77 downloads Ar trebui sa-mi sucesc televizorul LG OLED 55" la 90 grade pentru video-urile astea de la Lorena, cred ca ar fi aproape in marime naturala 🤣 Mersi pentru picaturile de paradis... in timp ce sunt inca in iadul asteptarii vaccinului 😷 Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 16, 2021 What you see is what you get. Almost perfect. Ce nu se vede in schimb, e faptul ca e si draguta si mai e si profi in ceea ce face. O suge cu abnegatie, nu te lasa, se misca, energica .. o piele fina si intinsa, desi nu e slabanoaga, are carne pe ea. Tot ce trebuie. Pentru unii de pe aici, e probabil singura sansa sa futa vreodata ceva atat de misto. Decartati banutzu si mergeti la fata daca va permiteti ca e absolut top la toate capitolele. Totul protejat, no FK, dar nici nu caut nici una nici alta. Recomand. 9+ overall. Si sunt pretentios 1 1 Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 16, 2021 ah. vedeti ca nu are sim in cartela, trebuie sa comunicati doar pe whatsapp cu ea ! Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 16, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Acum 17 minute, blondul2 a spus: What you see is what you get. Almost perfect. Ce nu se vede in schimb, e faptul ca e si draguta si mai e si profi in ceea ce face. O suge cu abnegatie, nu te lasa, se misca, energica .. o piele fina si intinsa, desi nu e slabanoaga, are carne pe ea. Tot ce trebuie. Pentru unii de pe aici, e probabil singura sansa sa futa vreodata ceva atat de misto. Decartati banutzu si mergeti la fata daca va permiteti ca e absolut top la toate capitolele. Totul protejat, no FK, dar nici nu caut nici una nici alta. Recomand. 9+ overall. Si sunt pretentios 💋💋💋Muah muah muahhh 💋te mai astept ❤️🦋🦋🦋 1 Link spre comentariu
bcc00 Reputație: 15 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Oare la Cluj mai revii, prințesă? Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 16, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Acum 25 minute, bcc00 a spus: Oare la Cluj mai revii, prințesă? Nu prea curand 🥺 1 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 368 Postat Aprilie 17, 2021 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Așa Frumusețe De Fata,Oare? Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2021 O săptămână începută bine și încheiată excepțional ❤️🦋. Vă apreciez și vă mulțumesc !! Ne revedem de mâine 🍑🍑🍑🍑. 🍒🦋𝟐𝟓𝟎 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 -𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐬̗𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝟔𝟗,𝐬𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚𝐫𝐢(𝐢̂𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̗𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚), 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐥𝐚̆. 🍒🦋𝟑𝟎𝟎 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭,𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝟔𝟗, 𝐂𝐎𝐁 (finalizare pe sani) 🍒🦋𝟒𝟎𝟎 𝐨 𝐨𝐫𝐚( una sau doua finalizari) - 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐬̗𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭,𝟔𝟗,𝐬𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚𝐫𝐢,𝐬𝐞𝐱 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐢. 😈𝟏𝟎𝟎 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭 🍌𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̗𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐈𝐧𝐜𝐢𝐭𝐲 𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬. 𝐀𝐩 𝐧𝐨𝐮, 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚,𝐚𝐩𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐝𝐚, 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐨𝐚𝐩𝐞 𝐬̗𝐢 𝐥𝐞𝐧𝐣𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞. 🍌 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜 𝐩𝐞 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐫𝐨𝐠 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐳𝐚𝐭̗𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐨𝐭 𝐝𝐞𝐫𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 🍓 1 1 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2021 40 minutes ago, lorena summerland said: FullSizeRender.mov 8.26 MB · 31 downloads 31 de downloaduri si doar o apreciere, 30 au mers pe burta 😎 1 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17062 Postat Aprilie 19, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Aprilie 19, 2021 56 minutes ago, lorena summerland said: Lorenoooo...absolut mirific tot ce se vede🤗🤗🤗mai putin mana aia😡😡plm parca o ai in ghips😜😂😂😂😂 Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Acum 2 ore, only-me a spus: Lorenoooo...absolut mirific tot ce se vede🤗🤗🤗mai putin mana aia😡😡plm parca o ai in ghips😜😂😂😂😂 Asa sunt eu cu mana aia intr-o parte asa. 😅😅😅😅 si cu un deget in sus 2 Link spre comentariu
raz_razvan Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 In cta vii ? Link spre comentariu
spartanus Reputație: -20 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 4 ore, lorena summerland a spus: Asa sunt eu cu mana aia intr-o parte asa. 😅😅😅😅 si cu un deget in sus Lorenoooo ești chiar belea de buna de pula. Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 20, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Disponibilă până la 22:00 🍑🍑 Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Aprilie 20, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 15 ore, spartanus a spus: Lorenoooo ești chiar belea de buna de pula. acum iti place a ? :)))))))) din pacate pentru tine it's expensive si daca nu ar fi asa ramane untouchable tot pentru tine 2 1 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
spartanus Reputație: -20 Postat Aprilie 20, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 44 minute, bogdan icx a spus: acum iti place a ? :)))))))) din pacate pentru tine it's expensive si daca nu ar fi asa ramane untouchable tot pentru tine Din fericire pt mine nu ii deloc expensive dar asta doar pt tine, cât privește untouchable aici a i dreptate, și prea puțin ma interesează, dar treaba asta nu ma împiedică cu nimic sa ii recunosc calitățile. Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Aprilie 20, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Aprilie 20, 2021 1 oră în urmă, spartanus a spus: Din fericire pt mine nu ii deloc expensive dar asta doar pt tine, cât privește untouchable aici a i dreptate, și prea puțin ma interesează, dar treaba asta nu ma împiedică cu nimic sa ii recunosc calitățile. pentru mine nu este expensive eu chiar am fost de cateva ori la ea, sa admir o asa zeita a fost o onoare , plus ca nu cu mult timp in urma nu-i recunosteai calitatile, o acuzai si spune-ai ca tie nu iti place de ea "perfectiunea intruchipata" si chiar asa este pentru Lorena practic,normal chiar si Fantezie nu exista nota in catalog sa-i poti da, atat de pretioasa este ... hai sa numai fac off topic, imi cer scuze, sa nu crezi ca vreau sa te atac ! Bafta 2 1 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
spartanus Reputație: -20 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 7 ore, bogdan icx a spus: pentru mine nu este expensive eu chiar am fost de cateva ori la ea, sa admir o asa zeita a fost o onoare , plus ca nu cu mult timp in urma nu-i recunosteai calitatile, o acuzai si spune-ai ca tie nu iti place de ea "perfectiunea intruchipata" si chiar asa este pentru Lorena practic,normal chiar si Fantezie nu exista nota in catalog sa-i poti da, atat de pretioasa este ... hai sa numai fac off topic, imi cer scuze, sa nu crezi ca vreau sa te atac ! Bafta Uite ca mi am schimbat părerea, și dacă a i fost la ea sa mai mergi pt ca, chiar merita, cât despre mine e treaba ei dacă ma primește sau nu, ea pierde, bafta în toate man și numai bine. 1 Link spre comentariu
lorena summerland Reputație: 4749 Postat Aprilie 21, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 La 06.04.2021 la 9:49, lorena summerland a spus: 😈Disponibilă până la 19:00 😈 🍒𝟐𝟓𝟎 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 -𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐬̗𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝟔𝟗,𝐬𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚𝐫𝐢(𝐢̂𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̗𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚), 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐥𝐚̆. 🍒𝟑𝟎𝟎 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭,𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝟔𝟗, 𝐂𝐎𝐁. 🍒𝟒𝟎𝟎 𝐨 𝐨𝐫𝐚 - 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐬̗𝐢 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭, 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐫𝐞,𝟔𝟗,𝐬𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚𝐫𝐢,𝐬𝐞𝐱 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐢. 🦋 𝟏𝟎𝟎 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭 🍌𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̗𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐈𝐧𝐜𝐢𝐭𝐲 𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬. 𝐀𝐩 𝐧𝐨𝐮, 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚,𝐚𝐩𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐝𝐚, 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐨𝐚𝐩𝐞 𝐬̗𝐢 𝐥𝐞𝐧𝐣𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞. 🍌 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜 𝐩𝐞 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐫𝐨𝐠 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐳𝐚𝐭̗𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐨𝐭 𝐝𝐞𝐫𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 🍓. Reeposttt 🤪🤪 1 Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Aprilie 21, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 6 ore, spartanus a spus: Uite ca mi am schimbat părerea, și dacă a i fost la ea sa mai mergi pt ca, chiar merita, cât despre mine e treaba ei dacă ma primește sau nu, ea pierde, bafta în toate man și numai bine. O sa merg cand revin, fi sigur de asta. Salut ! PS: nu are ce pierde ,defapt pierderea e a ta, she never loses basically . 2 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
spartanus Reputație: -20 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 18 minute, bogdan icx a spus: O sa merg cand revin, fi sigur de asta. Salut ! PS: nu are ce pierde ,defapt pierderea e a ta, she never loses basically . Asta sa o crezi doar dumneata. Pai dacă tot o sa mergi da i tare. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum