horny_gooner Reputație: 3817 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 1 hour ago, Bigd31 said: Nu e vorba ca e prost nimeni nu poate fii prost,decat prost informat sau nu accepta orice i s-ar explica chiar dovedit stiintific...am scris mai sus ce si cum despre aceasta maladie care daca e tratata corespunzator nu se poate intampla nimic.Mai ales in anul in care sintem...nu mai suntem in perioada Freddy Mercury gen,mno... Sunt de acord cu tine. Dar, daca - Doamne Fereste - ar fi, dintr-o greseala min ora, sa faceti aceasta maladie, ma intreb daca ar fi sa stati complet relaxati pentru ca medicii va fac bine ?? Pai atata vreme cat unii nu vreti sa faceti vaccinurile anti-Covid ca de, se modifica codul genetic, nu ar trebui sa va faceti probleme cand apare un asemenea tratament anti-hiv ? Intreb doar, nu dau cu parul ? Nu stiu, mie unul mi se pare o fractura logica undeva. Dar nu-i bai, oricum Romania este ea insasi in aceste timpuri fracturata logic (aproape) iremediabil, asa ca ce sa ne mai miram....
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 4, 2021 1 oră în urmă, horny_gooner a spus: Sunt de acord cu tine. Dar, daca - Doamne Fereste - ar fi, dintr-o greseala min ora, sa faceti aceasta maladie, ma intreb daca ar fi sa stati complet relaxati pentru ca medicii va fac bine ?? Pai atata vreme cat unii nu vreti sa faceti vaccinurile anti-Covid ca de, se modifica codul genetic, nu ar trebui sa va faceti probleme cand apare un asemenea tratament anti-hiv ? Intreb doar, nu dau cu parul ? Nu stiu, mie unul mi se pare o fractura logica undeva. Dar nu-i bai, oricum Romania este ea insasi in aceste timpuri fracturata logic (aproape) iremediabil, asa ca ce sa ne mai miram.... De unde ai scos-o pe aia cu "vaccinurile anticovid"? Problemele sunt altele, că nu doar tehnologia BioNTech face probleme mai mari ca virusul, ci toate (proteina S etc). Și sars-cov2 trece, HIV odată cantonat rămâne în sistem. Sars-cov2 e comparabil cu gripa, nu cu HiV din acest punct de vedere. Iar habar nu ai de subiect dar încerci să aplici o logică care te depășește fără să ai detaliile nici măcar la nivel general. Cum te vindeci de sărăcie, insignifianță, mediocritate, asta era problema. Cu maladiile astea congenitale, Moartea e adevarata binefacere, restul e labă. 😁 România e doar o baltă în care se reflectă tulburările lumii, și în care mai agită nămolul din întâmplare copita grea a câte unui luptător în arena planetară.
Bigd31 Reputație: -223 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Moon Oras:Moon Postat Septembrie 4, 2021 Acum 4 ore, horny_gooner a spus: Sunt de acord cu tine. Dar, daca - Doamne Fereste - ar fi, dintr-o greseala min ora, sa faceti aceasta maladie, ma intreb daca ar fi sa stati complet relaxati pentru ca medicii va fac bine ?? Pai atata vreme cat unii nu vreti sa faceti vaccinurile anti-Covid ca de, se modifica codul genetic, nu ar trebui sa va faceti probleme cand apare un asemenea tratament anti-hiv ? Intreb doar, nu dau cu parul ? Nu stiu, mie unul mi se pare o fractura logica undeva. Dar nu-i bai, oricum Romania este ea insasi in aceste timpuri fracturata logic (aproape) iremediabil, asa ca ce sa ne mai miram.... Se vaccineaza lumea stai linistit....sa isi faca griji cei care nu o fac..sau nu urmeaza tratamente si transmit una alta la altii...tratandu-te previi 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum