anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 7, 2021 Autor Postat Iulie 7, 2021 Bună dimineata ! ❤️ Vă aștept dragii mei , vă sărut dulce peste tot 💋💋 0750866030📞 Locatie : Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 1 4
nickname90 Reputație: 2926 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 7, 2021 Buna dimineata tuturor😊aseara am avut ocazia sa il cunosc pe minunata Any si am avut partr de o surpriza foarte placuta😁 Deci programat prin whatsapp, usor cu raspunsuri rapide din partea ei dupa un mesaj de confirmare cu o ora inainte am ajuns, dar inca pe drum primisem mesaj de la ea ca sa eliberat mai de vreme asa ca daca ajung mai repede pot sa urc direct, asa am si facut si dupa usa ma asteptat a frumusete cum rar mai intilnesti, intr-un halat de noapte si lenjerie intima neagra😍halatul ii camufla funduletul ala mistoo foarte bine, ma invitat in living pentru o scurta socializare, am fost servit cu apa la alegerea mea, i-am lasat cadoul pe masa din living din propria initiativa(ea nu a mentionat deloc banii😜) dupa care am avut parte de o scurta socializare foarte placuta, eram un pic intimidat de zambetul ei fermecator🤭 e cu siguranta printre cele mai dragute fete pe care le-am intilnit.. Dupa o reinprospetire rapida am intrat in dormitor si cand a scapat de halatul ei a urmat urmatorul shock 🤯 (maamaaa ce fundulet) a urmat un scurt preludiu dupa care ma rugat sa ma fac comod si a inceput ON 😍, technica basic dar exemplar de bine executat cu deepthroat intretinut, scuipat priviri perverse intretinute si cu EXTREM de muuuulta saliva🤤(numai in filme am mai vazut asa cv😱) un pic asistat de mana doar cat si cand trebe😉 Dupa care am vrut sa ii reintorc favoarea si am degustat bijuteria ei🤤foarte curata, epilata cu in gust fresh de adolescenta😋🤤 nu parea sa fie impresionata de eforturile mele asa ca nu am insistat mult si am trecut la NP in doggy, unde ma indemna sai dau palme peste funduletul ei obraznic, dupa care am schimbat in LOT unde am profitat de ocazie si am initiat FK, recunosc ca am fost un pic cam neindemanatic(probabil din cauza asta nu a mai dat semn in restul intilnirii de dorinta de a repeta-o) iar finalizarea am ales sa fie CIM in picioare cu ea ingenuncheat in fata mea, unde am mai avut parte de cateva minute de oralul ei spectaculos de umed si de un CIM foarte placut, fara graba a stor pana la ultima picatura😁 Dupa ce am trecut aman doi la baie pentru o reinprospatire rapida, am revenit in living pentru o pauza bine meritata unde am intretinut o conversatie foarte placuta cu care din pacate am consumat ora platita, ramasese doar cateva minute.. Ea a propus sa incercam totusi si nr2 dar fiind sigur ca nu ma voi incadra in timpul ramas si nevrand sa abuzez de ospitalitatea ei am decis sa mai achit o finalizare sa nu se simta nici ea pagubita si pentru ca am vrut neaparat sa mai savurez oralul ei spectaculos fara restrictia timpului Si am inceput nr 2 de data asta pe canapeaua din living caci patul din dormitor a trecut deja ptin multe si nu am vrut sa o las fara 😂unde am profitat de oralul ei in mai multe pozitii timp de vreo 10+ minute, mi-a permis si face/throat fuck intretinut surprinzator de lung, iar dupa montarea protectiei am inceput in doggy, dupa care a urmat missionary, revers cowgirl si LOT classic, iar la final un sejur de oral cu finalizare faciala😁 dupa care am mai facut un dush rapid si in timp ce ma imbracam am mai stat un pic de vb, ma intrebat daca a fost totul ok, si mi-a cerut sfatul pentru inbunatatirea serviciilor sale(chiar e dornica sa evolueze, e periculoasa.. E o forta de recunoscut in meseria asta competitiva😉) dar inca fiind traumatizat de oralul ei, nu am putut sa o ajut cu nimic😞 dar ma revansez acuma😉 Locatie:9, eterna onestilor, ap curat, baie curata dotata(sfatul meu e sa verifici patul inainte sa platesti chiria data viitoare si nu ar strica sa ai apa de gura pentru clienti😉) Aspect: 9.5, fata e foarte draguta cu un zambet fermecator, piele fina, sani micuti dar foarte frumosi si are un fundulet foarte obraznic si jucaush😍 Atitudine/GFE:10, e zambareata, foarte prietenoasa, nu te grabeste, chiar se straduieste sa te simti cat mai bine posibil in prezenta ei😍 Igiena:10*, foarte curata chiar tine mult la igiena sa, epilata gustoasa.. Absolut nimic de reprosat😁 ON:9, technica basic dar executata la perfectiune, cu scuipat, asistat de manute exact cum trebe, priviri perverse intretinute.. Si pedeparte cel mai umed de care am avut parte pana acuma😍🤯 cu CIM foarte placut.. Daca ii mai acorda atentie si la vecini cu limbuta era un easy 10😉 NP: 9.5, se misca bine ba chiar foarte bine, se umezeste natural, la doggy ai parte de o priveliste senzationala, si faptul ca ii place sa ii iei bucii la palme de care da dovada cu gemete obraznice e un plus mare pentru mine fiind fan ❤️ doar ca gemetele ei in general par false ca in rest ar fi de 10*😊 DTD cam o ora jumate + - 5minute, cadoul 300de RON/h + inca 200 pentru prelungire, raport pret calitate foarte bun😉😊 De recomandat:DA! e un must try fara indoiala😉 De revenit:DA!100% voi revenii la ea😍❤️ Any iti multumesc pentru tot, esti o dulceata 🤗 deabea astept sa iti revad zambetul fermecator iti doresc succes si sa ai foarte mare grija de tine🤗😘😍 Shogori va doresc spor maxim la Any si nu numai😉 cu ciocane tari si portofele pline😊 6 2
ionutp34 Reputație: 163 Postat Iulie 7, 2021 Postat Iulie 7, 2021 Salutari... Am trecut azi pe la Any, din lipsa de timp am stat doar 1 finalizare dar am vrut neaparat sa o cunosc având în vedere ca a trecut asa mult timp de la ultima ei vizita iar atunci nu am reușit sa ajung pe la ea... Într-adevăr Any este o femeie frumoasa, corp bine proporționat, atitudine pro client, igiena impecabila. Am optat doar pt oral, f bine executat iar la final cu Cim, foarte fain, n - am rezistat mult... E super combinația... Fata tânără, frumoasa, se lipește de tine, tot ce vrei, e clar ca e de luat la ora... Data viitoare! @Any draga, Nu știu cât vei sta pe la noi, cum o sa-ti meargă treaba pe aici, dar sa te gândești sa ne vizitezi mai des, măcar o data pe luna câteva zile... Sănătate tuturor! 5 2
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Iulie 7, 2021 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Iulie 7, 2021 Pe fata asta cu chip de înger și fund bestial cu atitudine și servicii impecabile ar trebui sa o convingem să rămână la noi sa i facem buletin de Oradea.... 1 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 7, 2021 Autor Postat Iulie 7, 2021 Acum 3 ore, nickname90 a spus: Buna dimineata tuturor😊aseara am avut ocazia sa il cunosc pe minunata Any si am avut partr de o surpriza foarte placuta😁 Deci programat prin whatsapp, usor cu raspunsuri rapide din partea ei dupa un mesaj de confirmare cu o ora inainte am ajuns, dar inca pe drum primisem mesaj de la ea ca sa eliberat mai de vreme asa ca daca ajung mai repede pot sa urc direct, asa am si facut si dupa usa ma asteptat a frumusete cum rar mai intilnesti, intr-un halat de noapte si lenjerie intima neagra😍halatul ii camufla funduletul ala mistoo foarte bine, ma invitat in living pentru o scurta socializare, am fost servit cu apa la alegerea mea, i-am lasat cadoul pe masa din living din propria initiativa(ea nu a mentionat deloc banii😜) dupa care am avut parte de o scurta socializare foarte placuta, eram un pic intimidat de zambetul ei fermecator🤭 e cu siguranta printre cele mai dragute fete pe care le-am intilnit.. Dupa o reinprospetire rapida am intrat in dormitor si cand a scapat de halatul ei a urmat urmatorul shock 🤯 (maamaaa ce fundulet) a urmat un scurt preludiu dupa care ma rugat sa ma fac comod si a inceput ON 😍, technica basic dar exemplar de bine executat cu deepthroat intretinut, scuipat priviri perverse intretinute si cu EXTREM de muuuulta saliva🤤(numai in filme am mai vazut asa cv😱) un pic asistat de mana doar cat si cand trebe😉 Dupa care am vrut sa ii reintorc favoarea si am degustat bijuteria ei🤤foarte curata, epilata cu in gust fresh de adolescenta😋🤤 nu parea sa fie impresionata de eforturile mele asa ca nu am insistat mult si am trecut la NP in doggy, unde ma indemna sai dau palme peste funduletul ei obraznic, dupa care am schimbat in LOT unde am profitat de ocazie si am initiat FK, recunosc ca am fost un pic cam neindemanatic(probabil din cauza asta nu a mai dat semn in restul intilnirii de dorinta de a repeta-o) iar finalizarea am ales sa fie CIM in picioare cu ea ingenuncheat in fata mea, unde am mai avut parte de cateva minute de oralul ei spectaculos de umed si de un CIM foarte placut, fara graba a stor pana la ultima picatura😁 Dupa ce am trecut aman doi la baie pentru o reinprospatire rapida, am revenit in living pentru o pauza bine meritata unde am intretinut o conversatie foarte placuta cu care din pacate am consumat ora platita, ramasese doar cateva minute.. Ea a propus sa incercam totusi si nr2 dar fiind sigur ca nu ma voi incadra in timpul ramas si nevrand sa abuzez de ospitalitatea ei am decis sa mai achit o finalizare sa nu se simta nici ea pagubita si pentru ca am vrut neaparat sa mai savurez oralul ei spectaculos fara restrictia timpului Si am inceput nr 2 de data asta pe canapeaua din living caci patul din dormitor a trecut deja ptin multe si nu am vrut sa o las fara 😂unde am profitat de oralul ei in mai multe pozitii timp de vreo 10+ minute, mi-a permis si face/throat fuck intretinut surprinzator de lung, iar dupa montarea protectiei am inceput in doggy, dupa care a urmat missionary, revers cowgirl si LOT classic, iar la final un sejur de oral cu finalizare faciala😁 dupa care am mai facut un dush rapid si in timp ce ma imbracam am mai stat un pic de vb, ma intrebat daca a fost totul ok, si mi-a cerut sfatul pentru inbunatatirea serviciilor sale(chiar e dornica sa evolueze, e periculoasa.. E o forta de recunoscut in meseria asta competitiva😉) dar inca fiind traumatizat de oralul ei, nu am putut sa o ajut cu nimic😞 dar ma revansez acuma😉 Locatie:9, eterna onestilor, ap curat, baie curata dotata(sfatul meu e sa verifici patul inainte sa platesti chiria data viitoare si nu ar strica sa ai apa de gura pentru clienti😉) Aspect: 9.5, fata e foarte draguta cu un zambet fermecator, piele fina, sani micuti dar foarte frumosi si are un fundulet foarte obraznic si jucaush😍 Atitudine/GFE:10, e zambareata, foarte prietenoasa, nu te grabeste, chiar se straduieste sa te simti cat mai bine posibil in prezenta ei😍 Igiena:10*, foarte curata chiar tine mult la igiena sa, epilata gustoasa.. Absolut nimic de reprosat😁 ON:9, technica basic dar executata la perfectiune, cu scuipat, asistat de manute exact cum trebe, priviri perverse intretinute.. Si pedeparte cel mai umed de care am avut parte pana acuma😍🤯 cu CIM foarte placut.. Daca ii mai acorda atentie si la vecini cu limbuta era un easy 10😉 NP: 9.5, se misca bine ba chiar foarte bine, se umezeste natural, la doggy ai parte de o priveliste senzationala, si faptul ca ii place sa ii iei bucii la palme de care da dovada cu gemete obraznice e un plus mare pentru mine fiind fan ❤️ doar ca gemetele ei in general par false ca in rest ar fi de 10*😊 DTD cam o ora jumate + - 5minute, cadoul 300de RON/h + inca 200 pentru prelungire, raport pret calitate foarte bun😉😊 De recomandat:DA! e un must try fara indoiala😉 De revenit:DA!100% voi revenii la ea😍❤️ Any iti multumesc pentru tot, esti o dulceata 🤗 deabea astept sa iti revad zambetul fermecator iti doresc succes si sa ai foarte mare grija de tine🤗😘😍 Shogori va doresc spor maxim la Any si nu numai😉 cu ciocane tari si portofele pline😊 Multumesc frumos te mai astept cu drag sa ma vizitezi ! Te pup dulce si o zi frumoasa ! 🤗💋💋 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 7, 2021 Autor Postat Iulie 7, 2021 Acum 2 ore, ionutp34 a spus: Salutari... Am trecut azi pe la Any, din lipsa de timp am stat doar 1 finalizare dar am vrut neaparat sa o cunosc având în vedere ca a trecut asa mult timp de la ultima ei vizita iar atunci nu am reușit sa ajung pe la ea... Într-adevăr Any este o femeie frumoasa, corp bine proporționat, atitudine pro client, igiena impecabila. Am optat doar pt oral, f bine executat iar la final cu Cim, foarte fain, n - am rezistat mult... E super combinația... Fata tânără, frumoasa, se lipește de tine, tot ce vrei, e clar ca e de luat la ora... Data viitoare! @Any draga, Nu știu cât vei sta pe la noi, cum o sa-ti meargă treaba pe aici, dar sa te gândești sa ne vizitezi mai des, măcar o data pe luna câteva zile... Sănătate tuturor! Multumesc mult , te pup si te mai astept sa ma vizitezi ❗️💋💋🤗
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 8, 2021 Autor Postat Iulie 8, 2021 Bună dimi Frumoșii mei ❤️❤️ Biroul e deschis până la ora 23:00 , va aștept cu Programări , pupici multi 💋💋💋 0750866030📞 Call me Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 2 6
benyruben Reputație: 181 Postat Iulie 8, 2021 Postat Iulie 8, 2021 Acum 5 ore, anyg45 a spus: Bună dimi Frumoșii mei ❤️❤️ Biroul e deschis până la ora 23:00 , va aștept cu Programări , pupici multi 💋💋💋 0750866030📞 Call me Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 Sa nu te obișnuiești pe acolo…. 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 9, 2021 Autor Postat Iulie 9, 2021 Ciao ciao Frumoșii mei ❤️ Disponibila pentru programări , vă aștept 💋💋💋🤗🤗 0750866030📞 Locație : Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 2
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 10, 2021 Autor Postat Iulie 10, 2021 Buna dimii❤️ Ce credeti că se ascunde sub Căpșunica 💦💦💦 Suna-mă sau lasă-mi mesaj pe whatsapp pentru o programare, sa vezi cu ochii tai ce este acolo 💦💦🍑 0750866030📞 Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 2 4
nickname90 Reputație: 2926 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 10, 2021 27 minutes ago, anyg45 said: Buna dimii❤️ Ce credeti că se ascunde sub Căpșunica 💦💦💦 Suna-mă sau lasă-mi mesaj pe whatsapp pentru o programare, sa vezi cu ochii tai ce este acolo 💦💦🍑 0750866030📞 Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 Eu stiu ce ascunzi tu acolo😜🤭 Ceva foarte gustos😋🤤 1
poparemus Reputație: 3 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Buna anyg45, sex sub dus practici? Și la ce preț?
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 11, 2021 Autor Postat Iulie 11, 2021 Hello dragilor❤️ ,disponibila pentru programări ❗️❗️ Vă aștept să mă vizitați și vă sărut peste tot 💋💋 0750866030📞 Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 12, 2021 Autor Postat Iulie 12, 2021 Buna dimineata ❤️ Vă aștept băieții mei să mă vizitați ❗️❗️❗️ Pupici multi 💋💋 0750866030 📞 Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2 🏡 1 5
venom5 Reputație: 1659 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Fost si eu mânat de recenziile bune. Toti scrieți de cat de bine arata. Nu contest. Dar nici unul nu spuneți ca fata are un piept cam plat, iar fundicul este pus în valoare doar în anumite poziții mai mult sau mai puțin aplecate. Altfel e destul de normal. Oralul e banal în tehnica, dar compensează mult cu deep-ul și saliva. Manat de pozele ei, am purces la locație. Fata e ok, prietenoasa. Am stat o ora, nespecific, dar cred ca îmi ajungea un număr. Dacă vrei sugestia mea, niste implanturi mamare sunt necesare urgent. Nu venim doar o față draguta, venim la tot ambalajul. Per general, experienta bună peste medie, dar dacă vrea sa fie top de top, neapărat silicoane. La 3 milioane ora, avem pretentia unui piept corespunzător. Respect 4 2
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 12, 2021 Autor Postat Iulie 12, 2021 Acum 15 minute, venom5 a spus: Fost si eu mânat de recenziile bune. Toti scrieți de cat de bine arata. Nu contest. Dar nici unul nu spuneți ca fata are un piept cam plat, iar fundicul este pus în valoare doar în anumite poziții mai mult sau mai puțin aplecate. Altfel e destul de normal. Oralul e banal în tehnica, dar compensează mult cu deep-ul și saliva. Manat de pozele ei, am purces la locație. Fata e ok, prietenoasa. Am stat o ora, nespecific, dar cred ca îmi ajungea un număr. Dacă vrei sugestia mea, niste implanturi mamare sunt necesare urgent. Nu venim doar o față draguta, venim la tot ambalajul. Per general, experienta bună peste medie, dar dacă vrea sa fie top de top, neapărat silicoane. La 3 milioane ora, avem pretentia unui piept corespunzător. Respect Mulțumesc frumos te pup 💋💋
nickname90 Reputație: 2926 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 12, 2021 20 minutes ago, venom5 said: Fost si eu mânat de recenziile bune. Toti scrieți de cat de bine arata. Nu contest. Dar nici unul nu spuneți ca fata are un piept cam plat, iar fundicul este pus în valoare doar în anumite poziții mai mult sau mai puțin aplecate. Altfel e destul de normal. Oralul e banal în tehnica, dar compensează mult cu deep-ul și saliva. Manat de pozele ei, am purces la locație. Fata e ok, prietenoasa. Am stat o ora, nespecific, dar cred ca îmi ajungea un număr. Dacă vrei sugestia mea, niste implanturi mamare sunt necesare urgent. Nu venim doar o față draguta, venim la tot ambalajul. Per general, experienta bună peste medie, dar dacă vrea sa fie top de top, neapărat silicoane. La 3 milioane ora, avem pretentia unui piept corespunzător. Respect Gusturile nu se discuta, dar eu o prefer asa naturala😍 decat cu doua baloane de plastic🤭 Spor sa ai la mandre😉 Te pwp Any😘😍 3 1
venom5 Reputație: 1659 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 59 minute, nickname90 a spus: Gusturile nu se discuta, dar eu o prefer asa naturala😍 decat cu doua baloane de plastic🤭 Spor sa ai la mandre😉 Te pwp Any😘😍 Any, am uitat sa precizez. Nu doresc sa mi-o iei în nume de rau. M.am simit ok și q fost bine. Doar ca "baloanele" alea de plastic nu e neaparat sa fie ceva mărime extrema. Sunt destule mărimi mai reduse, care dau doar volum și putina fermitata. Te pup și eu pe tine 1 1
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Iulie 12, 2021 Sogore Venim.... Perfecțiunea nu există... dar toți tindem spre ea....
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Iulie 12, 2021 Venom ai dreptate in acest sens... Dar data compensează prin altceva afara de sâni.... In viitor daca și ar pune silicoane ar fi bestiala.....dar e buna și așa...
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Postat Iulie 12, 2021 Face Any un ON de ți dă stare de leșin .... Super... Compensează ea deficienta fizica prin zâmbet și buna dispoziție pe care o transmite către noi.....Any ...te puuup... 2
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 13, 2021 Autor Postat Iulie 13, 2021 Buna dimineata ❤️ Vă aștept dragilor💋💋 0750866030📞 Str. Onestilor 15A, Cartier Prima, bloc P2🏡 2 7
benedict_ Reputație: 73 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 20 hours ago, venom5 said: Any, am uitat sa precizez. Nu doresc sa mi-o iei în nume de rau. M.am simit ok și q fost bine. Doar ca "baloanele" alea de plastic nu e neaparat sa fie ceva mărime extrema. Sunt destule mărimi mai reduse, care dau doar volum și putina fermitata. Te pup și eu pe tine Oricat de mici si potrivite ar fi silicoanele, tot mi se pare ca arata nenatural. Any e printre preferatele mele dar daca si-ar pune silicoane, oricat de "cuminti" ar fi, mie mi-ar scadea interesul drastic. Sper din tot sufletul sa nu-si puna. 🙏 Any are farmecul ei natural asa cum e. 😀 2 1
ttm Reputație: 2541 Postat Iulie 13, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 13, 2021 Acum 22 ore, nickname90 a spus: Gusturile nu se discuta, dar eu o prefer asa naturala😍 decat cu doua baloane de plastic🤭 Spor sa ai la mandre😉 Te pwp Any😘😍 corect... oricum ar fi, natural e mai frumos!!! 2 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Iulie 13, 2021 Autor Postat Iulie 13, 2021 Acum 41 minute, benedict_ a spus: Oricat de mici si potrivite ar fi silicoanele, tot mi se pare ca arata nenatural. Any e printre preferatele mele dar daca si-ar pune silicoane, oricat de "cuminti" ar fi, mie mi-ar scadea interesul drastic. Sper din tot sufletul sa nu-si puna. 🙏 Any are farmecul ei natural asa cum e. 😀 Îți mulțumesc frumos , te sărut 💋💋🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum