anyg45 Reputație: 1869 Postat August 21, 2021 Autor Postat August 21, 2021 Acum 14 minute, Larren a spus: Buna, Any! Accepti si virgini? Am tot urmarit pe aici forumul si tu m-ai convins, esti o femeie tare frumoasa cu forme perfecte si tare as vrea sa imi permiti sa te vizitez. Astept raspunsul tau. Te pup, sa ai o zi faina! PS: Rog haterii sa stea in banca lor. Ms Ciao 💋da accept lasa mi mesaj sa vorbim despre o viitoare intalnire 🤗🤗💋
scristy Reputație: 711 Postat August 21, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 21, 2021 Am vizitat o pe Anyg45 pt o finalizare. Ajuns la ea m a servit cu un pahar cu apa rece, am primit prosop si am mers la dus. M a asteptat in camera in sutien si chiloti, a inceput sa se frece cu fundul de pula mea pana s a sculat, i am dat jos sutienul si chilotii dupa care a inceput cu oral cu deep, saliva, uitat la mine, scuipat pe el. Dupa cateva minute i am zis ca vreau sa intru in ea, a pus prezervativul, s a lubritiat un pic si am patruns o incet cu ea pe spate, apoi capra dandu i palme peste fund. Finalizarea a fost orala inghitind toata sperma mea in tp ce imi freca pula . M a intrebat daca mi a placut... Raspuns da. De recomandat da, de revenit da Cadou 200 lei 3 2 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 21, 2021 Autor Postat August 21, 2021 Acum 15 minute, scristy a spus: Am vizitat o pe Anyg45 pt o finalizare. Ajuns la ea m a servit cu un pahar cu apa rece, am primit prosop si am mers la dus. M a asteptat in camera in sutien si chiloti, a inceput sa se frece cu fundul de pula mea pana s a sculat, i am dat jos sutienul si chilotii dupa care a inceput cu oral cu deep, saliva, uitat la mine, scuipat pe el. Dupa cateva minute i am zis ca vreau sa intru in ea, a pus prezervativul, s a lubritiat un pic si am patruns o incet cu ea pe spate, apoi capra dandu i palme peste fund. Finalizarea a fost orala inghitind toata sperma mea in tp ce imi freca pula . M a intrebat daca mi a placut... Raspuns da. De recomandat da, de revenit da Cadou 200 lei Multumesc frumos te pup si te mai astept 🤗🤗💋💋 P.s imi pare rau , sunt atenta poate doar ti s-a parut sau a fost o confuzie , eu nu inghit sa nu se înțeleagă gresit ❗️Mulțumesc 🤗 Scriam daca făceam astfel de servicii 🤗 1
Executor666 Reputație: 1 Postat August 21, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 21, 2021 Cineva disponibila după ora 24?
stirruping Reputație: 20 Postat August 22, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 22, 2021 Astăzi ești disponibilă?
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 22, 2021 Autor Postat August 22, 2021 Acum 37 minute, stirruping a spus: Astăzi ești disponibilă? Buna dimi , da sunt disponibila si astazi 🤗
Larren Reputație: 2 Postat August 22, 2021 Postat August 22, 2021 Acum 20 ore, anyg45 a spus: Ciao 💋da accept lasa mi mesaj sa vorbim despre o viitoare intalnire 🤗🤗💋 Okey, o sa iti dau mesaj maine dimineata ca sa vad ce disponibilitate ai. Abia astept sa te intalnesc 😍 Te pup pe bucute, sa ai o duminica frumoasa la fel ca tine 💋💋😊
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 22, 2021 Autor Postat August 22, 2021 Bună dimineața dragii mei ❤️ Sunt si astăzi disponibilă pentru voi 💦💦💦🍑 Vă aștept cu programări ❤️❤️❤️ 0750866030📞 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 22, 2021 Autor Postat August 22, 2021 Acum 6 ore, Larren a spus: Okey, o sa iti dau mesaj maine dimineata ca sa vad ce disponibilitate ai. Abia astept sa te intalnesc 😍 Te pup pe bucute, sa ai o duminica frumoasa la fel ca tine 💋💋😊 Suuuper te puup 💋💋 Merci la fel o duminica faina🌞
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 23, 2021 Autor Postat August 23, 2021 Bună dimiii 🌞dragii mei orădeni , disponibilă pentru programări ❗️❗️ Voi mai sta în minunatul vostru oras doar până miercuri(inclusiv) vă aștept să mă vizitați❗️🍑💦 Vă pupă Any dulce pe toti 💋💋💋🥰🥰🥰 0750866030📞 Call me 1 3
hory2626 Reputație: 150 Postat August 23, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 23, 2021 Acum 3 ore, anyg45 a spus: Vă puuup dulce 💋💋💋❤️ Unde?😊
Eren. Reputație: 403 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Azi am vizitat o pe Any, o fata cu un chip angelic, o frumusețe aparte, niste trăsături fine, cu un par blond, pe lângă toate astea are si un corp superb, pe scurt, aceasta fata poate sa fie oricand definiția perfectiunii. Relatarea întâlnirii am sa o fac in continuarea fiecărei note acordate: Locatie: 10 - Prima Onestilor, dotat cu aer condiționat, primit prosop, dus gel la baie, totul Ok. Servit cu apa si stat puțin la povesti. Aspect: 10 - Cum am spus si mai sus, o minunăție de fata, poate unii veți spune ca putea sa aibă sanii mai mari. Adevarat, dar pe mine nu m a deranjat acest lucru. Oral: 10 - A fost neprotejat, si ce mai oral! Aveai impresia ca esti intr un film, deep, ruperi de ritm, lins, scuipat, enorm de multă saliva. Incredibil. Asa am si terminat primul număr cu CIM. Era prea tare senzația si priveliștea, ea stand cu fundul spre mine pentru a o putea atinge. Normal: 10 - Am început pe la spate, ce priveliște, ce fund are, cum prinzi de el, m a îndemnat sa o si plesnesc usor, dupa schimbat in misionar, in timp ce o mai sărutam si ne îmbrățișam, am schimbat din nou si a venit ea peste mine cu fata si dupa cu spatele. Eu nu ma săturam sa traiesc momentul in compania acestei frumuseți, dar am realizat ca deja ora era pe sfârșite si i-am spus sa ma termine din nou din oral. Superb si de aceasta data. GFE: 10 - Foarte prietenoasa, deschisă, mereu întreaba daca e Ok si cum iti place, FK susținut, isi da interesul sa te satisfacă. Cadou: 300/ora, la început nu credeam ca o sa fiu pe deplin satisfăcut si nu credeam ca o sa investesc acești bani in ceva ce o sa ma dea pe spate, văzând si unele recenzii din trecut ale ei, unele nu prea încurajatoare, dar totusi am zis sa risc, s a meritat pana la ultimul leu. De revenit: Absolut da, chiar e genul de fata care este una la zece (sa nu zic la 100), mai ales in domeniul asta. Frumusețe, puritate, corp superb, un mix extraordinar. Any, mulțumesc, m am simtit extraordinar in compania ta! 4 1 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 24, 2021 Autor Postat August 24, 2021 Acum 17 ore, Eren. a spus: Azi am vizitat o pe Any, o fata cu un chip angelic, o frumusețe aparte, niste trăsături fine, cu un par blond, pe lângă toate astea are si un corp superb, pe scurt, aceasta fata poate sa fie oricand definiția perfectiunii. Relatarea întâlnirii am sa o fac in continuarea fiecărei note acordate: Locatie: 10 - Prima Onestilor, dotat cu aer condiționat, primit prosop, dus gel la baie, totul Ok. Servit cu apa si stat puțin la povesti. Aspect: 10 - Cum am spus si mai sus, o minunăție de fata, poate unii veți spune ca putea sa aibă sanii mai mari. Adevarat, dar pe mine nu m a deranjat acest lucru. Oral: 10 - A fost neprotejat, si ce mai oral! Aveai impresia ca esti intr un film, deep, ruperi de ritm, lins, scuipat, enorm de multă saliva. Incredibil. Asa am si terminat primul număr cu CIM. Era prea tare senzația si priveliștea, ea stand cu fundul spre mine pentru a o putea atinge. Normal: 10 - Am început pe la spate, ce priveliște, ce fund are, cum prinzi de el, m a îndemnat sa o si plesnesc usor, dupa schimbat in misionar, in timp ce o mai sărutam si ne îmbrățișam, am schimbat din nou si a venit ea peste mine cu fata si dupa cu spatele. Eu nu ma săturam sa traiesc momentul in compania acestei frumuseți, dar am realizat ca deja ora era pe sfârșite si i-am spus sa ma termine din nou din oral. Superb si de aceasta data. GFE: 10 - Foarte prietenoasa, deschisă, mereu întreaba daca e Ok si cum iti place, FK susținut, isi da interesul sa te satisfacă. Cadou: 300/ora, la început nu credeam ca o sa fiu pe deplin satisfăcut si nu credeam ca o sa investesc acești bani in ceva ce o sa ma dea pe spate, văzând si unele recenzii din trecut ale ei, unele nu prea încurajatoare, dar totusi am zis sa risc, s a meritat pana la ultimul leu. De revenit: Absolut da, chiar e genul de fata care este una la zece (sa nu zic la 100), mai ales in domeniul asta. Frumusețe, puritate, corp superb, un mix extraordinar. Any, mulțumesc, m am simtit extraordinar in compania ta! Mulțumesc pentru cuvintele frumoase mă bucur că te-ai simtit bine in compania mea Te pup Si te astept cu mare drag 💋💋💋🤗❤️
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 24, 2021 Autor Postat August 24, 2021 Doar astăzi și mâine voi mai fi pe la voi orădenii mei ❗️❗️❗️ 2
smithy27 Reputație: 37 Postat August 24, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 24, 2021 5 hours ago, anyg45 said: Doar astăzi și mâine voi mai fi pe la voi orădenii mei ❗️❗️❗️ Pacat ca sincer erai urmatoare pe lista mea 😍😍🤤🤤🤤
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 25, 2021 Autor Postat August 25, 2021 Bună dimiii Frumoșii mei este ultima mea zi în Oradea 🥺 (promit că voi reveni 🤗) Vă aștept dragilor pupici muuulti 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Voi lucra pana la ora 17:00 0750866030 📞 Call me 1 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 25, 2021 Autor Postat August 25, 2021 La 23.08.2021 la 16:27, hory2626 a spus: Unde?😊 Unde dorești 🙈💋 1 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 25, 2021 Autor Postat August 25, 2021 Acum 17 ore, smithy27 a spus: Acum 22 ore, anyg45 a spus: Doar astăzi și mâine voi mai fi pe la voi orădenii mei ❗️❗️❗️ Pacat ca sincer erai urmatoare pe lista mea 😍😍🤤🤤🤤 O lăsăm pe data viitoare daca mai dorești 🤗🤗💋
florinel00 Reputație: 152 Postat August 25, 2021 Postat August 25, 2021 Acum 5 ore, anyg45 a spus: Bună dimiii Frumoșii mei este ultima mea zi în Oradea 🥺 (promit că voi reveni 🤗) Vă aștept dragilor pupici muuulti 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Voi lucra pana la ora 17:00 0750866030 📞 Call me Superba!!! Nici nai plecat și abia aștept 😊 (așteptăm să revi) speram sa nu dureze mult lipsa ta din orașul nostru fiind k creezi depandenta cu serviciile tale minunate frumusețe rara😚 drumuri bune! Te pup🌹🤗
anyg45 Reputație: 1869 Postat August 25, 2021 Autor Postat August 25, 2021 Acum 49 minute, florinel00 a spus: Superba!!! Nici nai plecat și abia aștept 😊 (așteptăm să revi) speram sa nu dureze mult lipsa ta din orașul nostru fiind k creezi depandenta cu serviciile tale minunate frumusețe rara😚 drumuri bune! Te pup🌹🤗 Promit că o să întorc , Multumesc frumos te pup si aștept vizita ta când voi reveni 🤗🤗
Larren Reputație: 2 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 La 22.08.2021 la 16:12, anyg45 a spus: Suuuper te puup 💋💋 Merci la fel o duminica faina🌞 Din pacate nu am mai ajuns la tine din cauza unor probleme personale. Vad ca ai plecat si tu, eu sunt in Bucuresti acum, mai activezi pe undeva sau esti in vacanta? Chiar imi pare rau ca nu te-am intalnit, sper sa am ocazia sa te vizitez candva... Te pup, Any! Vacanta placuta! 1
florinel00 Reputație: 152 Postat Septembrie 3, 2021 Postat Septembrie 3, 2021 Hey frumusețe rara😊 mai durează pana revi înapoi? Abia aștept sa revi sa ne facem de cap cum numai tu ști😊 numai hai înapoi la noi. Te pup😚🤗 1
donhuan88 Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 4, 2021 La 13.08.2021 la 9:47, anyg45 a spus: Bună dimii futăcioșii mei❤️❤️ , după cum am promis am revenit aici la voi în Oradea ❗️ Servicii: 🔻 Oral neprotejat in funcție de igiena 🔻Normal protejat diverse poziții 69 🔻Finalizare orală 🔻Finalizare faciala , corporala 🔻FK(daca igiena corespunde ) Nu fac anal. 200 finalizarea /300 ora Locatie : Bl R31 ARED Kaufland Vă pupăcesc și vă aștept să facem împreună multe ,,prostioare” 😋😋🤗💋💋💋 0750866030 📞 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Septembrie 4, 2021 Autor Postat Septembrie 4, 2021 La 02.09.2021 la 15:14, Larren a spus: Din pacate nu am mai ajuns la tine din cauza unor probleme personale. Vad ca ai plecat si tu, eu sunt in Bucuresti acum, mai activezi pe undeva sau esti in vacanta? Chiar imi pare rau ca nu te-am intalnit, sper sa am ocazia sa te vizitez candva... Te pup, Any! Vacanta placuta! Sunt in vacanta ,dar o sa anunt cand revin 🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum