Vizitator Moise1999 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Hei sunt nou pe forum aici și am zis aseară sa o vizitez pe Betty. Locația cunoscuta Prima Onestiilor. Programarea pe wapp, am vizitat-o de doua ori odată pe la început când a fost la noi din câte îmi aduc aminte. Urc sus,am.fost servit cu suc, am făcut un dus și la camera. Am optat pentru o finalizare. Pret 150 de lei,fata merita, se străduiește, am stat aproximativ 25 de minute. Este de recomandat. Sâni sunt imesi de mari și foarte frumoșii. Note : ON:9 NP 10se simte bine, se străduiește te fute, deși eu nu am rezistat mult văzând-o de Betty peste mine cu tatele alea mari 🤣🤣 FK 10 fata săruta dar nu pe oricine numai dacă igiena este corespunzătoare asa mi-a zis Locatie 10 curata, cu tot ce este nevoie, fata are multe prosoape și geluri cum nu prea au toate pe unde am fost la altele am observat ca au un prosop doua.... Părerea mea este ca merita vizitata. Te pwp Betty, băiatul de aseară cu găsirea blocului 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Spor la ciocane tari 🤣🤣
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Liberaa azi pana diseară la ora 00:00.. Programarii pe wapp sau telefonic
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Acum 1 oră, Moise1999 a spus: Hei sunt nou pe forum aici și am zis aseară sa o vizitez pe Betty. Locația cunoscuta Prima Onestiilor. Programarea pe wapp, am vizitat-o de doua ori odată pe la început când a fost la noi din câte îmi aduc aminte. Urc sus,am.fost servit cu suc, am făcut un dus și la camera. Am optat pentru o finalizare. Pret 150 de lei,fata merita, se străduiește, am stat aproximativ 25 de minute. Este de recomandat. Sâni sunt imesi de mari și foarte frumoșii. Note : ON:9 NP 10se simte bine, se străduiește te fute, deși eu nu am rezistat mult văzând-o de Betty peste mine cu tatele alea mari 🤣🤣 FK 10 fata săruta dar nu pe oricine numai dacă igiena este corespunzătoare asa mi-a zis Locatie 10 curata, cu tot ce este nevoie, fata are multe prosoape și geluri cum nu prea au toate pe unde am fost la altele am observat ca au un prosop doua.... Părerea mea este ca merita vizitata. Te pwp Betty, băiatul de aseară cu găsirea blocului 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Spor la ciocane tari 🤣🤣 Hei mersi frumos zapacitule te mai aștept cu drag, dar nu ca aseară sa îmi mananci viata cu blocul 🤣🤣🤣pusi!
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 libera pana diseară la 00:00programarii pe wapp! 🥰
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Bună azi mai sunt la voi în oraș!.. De mâine voi pleca... Libera pana diseară 00:00!
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Locuri libere de la 18🤪🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😈😈😈😈🖕😈🤩🖕😈🖕
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2021 Postat Octombrie 31, 2021 Hei buna de mâine voi fii disponibila din nou în orașul vostru. Programariile încep cu ora 12 :00 Sunt libera pana seara la ora 22/ Locatia este la Prima onestiilor nr 15 bloc p4b. Tarifele la fel vor rămâne. Voi fii la voi în oraș cam o săptămână! 🥰🥰❤️ Programariile pe wapp va rog, puteți și de astăzi sa îmi scrieți!
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Libera la programării, locația este Prima Onestiilor nr 15 bloc p4b.
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Locuri libere pana seara la 22 🥰🥰🥰prima onestiilor nr 15 bloc p4b
Vizitator Moise1999 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 După atâtea telefoane, am dat și ieri am dat numai de flegmatice am văzut aseară tarziu din nou pe Betty ca v-a venii. Am vorbit cu ea de aseară am programat ora și la ora 1 am fost la ea din nou. Locatia la fel Prima Onestiilor. De data asta am stat o ora. Achitat 300 de Ron. Am avut parte de doua finalizării plus am avut timp cu ea de discutat. Fata mi-e zis ca va sta la noi o săptămână deci o mai prind. Am zis ca o ajut deoarece nu prea are recenzii multe desi ea a confirmat ca ii vin băieții însă nu prea mai lasă. Gfe 10 ai ce discuta FK 10 cu mine chiar s-a sărutat. Duș împreună. Np 10 On 8. Nu are sens sa descriu acțiunea în sine deoarece nu mai are farmec. De vizitat. Te pwp Betty. 🥰🥰🥰 Spor la ciocanit băieții! 🤣🤣
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 11 minute, Moise1999 a spus: După atâtea telefoane, am dat și ieri am dat numai de flegmatice am văzut aseară tarziu din nou pe Betty ca v-a venii. Am vorbit cu ea de aseară am programat ora și la ora 1 am fost la ea din nou. Locatia la fel Prima Onestiilor. De data asta am stat o ora. Achitat 300 de Ron. Am avut parte de doua finalizării plus am avut timp cu ea de discutat. Fata mi-e zis ca va sta la noi o săptămână deci o mai prind. Am zis ca o ajut deoarece nu prea are recenzii multe desi ea a confirmat ca ii vin băieții însă nu prea mai lasă. Gfe 10 ai ce discuta FK 10 cu mine chiar s-a sărutat. Duș împreună. Np 10 On 8. Nu are sens sa descriu acțiunea în sine deoarece nu mai are farmec. De vizitat. Te pwp Betty. 🥰🥰🥰 Spor la ciocanit băieții! 🤣🤣 Mulțumesc te mai aștept! Te pwp! Seara faina!
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 Bună seara încă sunt libera pentru cei care încă va mănâncă tare rău de tot, și noapte bună orădenii dragii cei care ați încheiat programul! De mâine sunt libera de la ora 09/00🥰🥰🥰pana seara la 22 Disponibila o săptămână la voi în oraș! 🥰🥰 Prima onestiilor nr 15 bloc p4b🥰🥰
jorje27 Reputație: 71 Postat Noiembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Oradea, Telefon: [email protected] Oras:Oradea, Postat Noiembrie 1, 2021 Buna am fost si eu in vizita pe la ea locatie nota 10 am fost primit calduros am baut un pahar de suc dupa am facut un dus si dupa dus iam facut ei un oral apoi ea mia intors favorul dar cum am sugerat ar fi ok sa adaugi sau sa incerci deep sa urcat dupa aceea pe mine ma calarit putin si am terminat in caciula. Ma acompaniat la o reinprospatare am facut amandoi dus dupa am fumat o tigara am mai vorbit si dupa am trecut la a doua runda cu un 69 si dupa pozitia misionar Note: oral 8 normal 9 mai trebe lucrat putin si incercat mai multe poziti 10 la atitudine si 10 la proclient onesta si cinstita Amenda 300 de lei o ora
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 7 ore, jorje27 a spus: Buna am fost si eu in vizita pe la ea locatie nota 10 am fost primit calduros am baut un pahar de suc dupa am facut un dus si dupa dus iam facut ei un oral apoi ea mia intors favorul dar cum am sugerat ar fi ok sa adaugi sau sa incerci deep sa urcat dupa aceea pe mine ma calarit putin si am terminat in caciula. Ma acompaniat la o reinprospatare am facut amandoi dus dupa am fumat o tigara am mai vorbit si dupa am trecut la a doua runda cu un 69 si dupa pozitia misionar Note: oral 8 normal 9 mai trebe lucrat putin si incercat mai multe poziti 10 la atitudine si 10 la proclient onesta si cinstita Amenda 300 de lei o ora Multimesc frumos, o sa incerc sa progresez la oral mersi de sfat! Zi buna sa ai! ❤️❤️🥰
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 Disponibila la programarii! 🥰
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 Libera pana diseara 🥰🥰
rechinii77 Reputație: 50641 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 2, 2021 Salutare confrati!!! Nu stiu ce ati facut voi,dar eu ma.m hotarat sa ii fac o vizita la Betty😊daca tot a revenit la noi in oras si bn inteles din cauza airbagurilor ce la are in dotare❤😅 Programare facuta usor pe whatss....ajuns la locatie am gasit o caprioara pe tocuri,fusta si cv bluza care ii scotea in evidenta sanii😎 Am fost poftit in bucatarie unde am fost servit ca apa(avea si suc) am stat putin de vb dupa care ne.am retras in dormitor.....deja din momentul in care ma.m ridicat de pe scaun sa mergem in dormitor ea a verificat pe ala micu cf🥰pfuuuuu....deja incepeam sa fierb😅cand am ajuns in fata patului am inceput sa ne sarutam si bn inteles sa verific eu cum sta treaba pe la instalatii😅asa ca nu am rezistat si ma.m bagat botu la piersicutsa,ea era in picioare langa pat dar cu spatele la mine😅frumoasa piersicutsa,nu am ce comenta,micutsa fara km😁 Ala micu deja nu mai avea rabdare in pantaloni...asa ca Betty ma dezbracat si a inceput cu un ON,fara deep,mai mult se axa pe cap,dar cu atentie la zone.....dupa care din nou ma.m bagat eu botu in savarina ei🤣🤣🤣🤣din nou ea cu oral.... NP am inceput cu clasicul misionar unde am intrat cam greu,stramta mandra....pe urma am continuat capra,ea in pat si eu la margine....si la un moment dat cum munceam eu ca erou😋🤣ia.m zis sa isi ia tocurile in picioare si am puso pe birou😊😅si da.i asa la buci😎 Bine inteles ca finalu nu putea fi decat pe airbagurile alea😅ca doar de asta si ma.m dus la ea😊😎de cand am vazut poze cu sanii ei am zis ca trebuie neaparat sa ii streposc....si am facut.o😎💪 Dupa am fumat o tigara,pacat ca ea nu fumeaza😋ia.m multumit pt tot si dus am fost satisfacut. Asa ca notele mele is: ON-8 NP-9 GFE-9 Locatie-10 Amenda-150 ron De recomandat-DA Multumesc pt intalnire Betty,te pwp si ai gj de tine💋💋💋 Spor sa aveti fratilor la mandre 11 1 1
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 47 minute, rechinii77 a spus: Salutare confrati!!! Nu stiu ce ati facut voi,dar eu ma.m hotarat sa ii fac o vizita la Betty😊daca tot a revenit la noi in oras si bn inteles din cauza airbagurilor ce la are in dotare❤😅 Programare facuta usor pe whatss....ajuns la locatie am gasit o caprioara pe tocuri,fusta si cv bluza care ii scotea in evidenta sanii😎 Am fost poftit in bucatarie unde am fost servit ca apa(avea si suc) am stat putin de vb dupa care ne.am retras in dormitor.....deja din momentul in care ma.m ridicat de pe scaun sa mergem in dormitor ea a verificat pe ala micu cf🥰pfuuuuu....deja incepeam sa fierb😅cand am ajuns in fata patului am inceput sa ne sarutam si bn inteles sa verific eu cum sta treaba pe la instalatii😅asa ca nu am rezistat si ma.m bagat botu la piersicutsa,ea era in picioare langa pat dar cu spatele la mine😅frumoasa piersicutsa,nu am ce comenta,micutsa fara km😁 Ala micu deja nu mai avea rabdare in pantaloni...asa ca Betty ma dezbracat si a inceput cu un ON,fara deep,mai mult se axa pe cap,dar cu atentie la zone.....dupa care din nou ma.m bagat eu botu in savarina ei🤣🤣🤣🤣din nou ea cu oral.... NP am inceput cu clasicul misionar unde am intrat cam greu,stramta mandra....pe urma am continuat capra,ea in pat si eu la margine....si la un moment dat cum munceam eu ca erou😋🤣ia.m zis sa isi ia tocurile in picioare si am puso pe birou😊😅si da.i asa la buci😎 Bine inteles ca finalu nu putea fi decat pe airbagurile alea😅ca doar de asta si ma.m dus la ea😊😎de cand am vazut poze cu sanii ei am zis ca trebuie neaparat sa ii streposc....si am facut.o😎💪 Dupa am fumat o tigara,pacat ca ea nu fumeaza😋ia.m multumit pt tot si dus am fost satisfacut. Asa ca notele mele is: ON-8 NP-9 GFE-9 Locatie-10 Amenda-150 ron De recomandat-DA Multumesc pt intalnire Betty,te pwp si ai gj de tine💋💋💋 Spor sa aveti fratilor la mandre Rechii mersi fain te pwp, baiat fain ce esti tu te mai astept si data viitoare ma bucur ca te-am satisfacut 🥰🥰, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2021 Postat Noiembrie 3, 2021 Buna dimineata sunt disponibila pana seara la ora 00:00!,❤️🤪
Vizitator boy boy23 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2021 Postat Noiembrie 3, 2021 Salutare băieți... Am fost de mai multe ori la Frumoasa Betty dar niciodată nu i-am lăsat o recenzie...acuma a venit momentul că merită fata...De cate ori am fost la ea niciodată nu am plecat nesatisfăcut !!!fata este foarte drăguță și foarte prietenoasa..atâta vorbește de nu o poți opri din vorbe :-))))))) dar mie îmi place...la fiecare intalnire a fost fata curata și aranjata ...de fiecare data am fost primit călduros și niciodată nu am fost grăbit ...din punctul meu de vedere face un oral destul de bun iar la normal se implica și îsi da interesul și vrea să te simți bine...deci ceii care nu ați bifat-o să mergeți cu încredere că nu o sa va pare RAU...este o fata minunata 😘 zilele astea urmează să merg și eu că n-am fost de când a revenit ...notele mele sunt următoarele.. Igiena -10... niciodată nam avut ce comenta Locație 10-apartament nou și curat Op-9 ...fara Deep dar plăcut Np-9... strâmtă,se implica ...îți dă impresia că îi place Amenda -300(doar la ora am fost la ea) Zilele astea trebuie sa te vizitez din nou draga Betty..sper că nu pleci ..te 😘 (clientul cu redbull) :-)) că așa mă știi 😁😁😁
Vizitator bettypreda19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2021 Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 12 minute, boy boy23 a spus: Salutare băieți... Am fost de mai multe ori la Frumoasa Betty dar niciodată nu i-am lăsat o recenzie...acuma a venit momentul că merită fata...De cate ori am fost la ea niciodată nu am plecat nesatisfăcut !!!fata este foarte drăguță și foarte prietenoasa..atâta vorbește de nu o poți opri din vorbe :-))))))) dar mie îmi place...la fiecare intalnire a fost fata curata și aranjata ...de fiecare data am fost primit călduros și niciodată nu am fost grăbit ...din punctul meu de vedere face un oral destul de bun iar la normal se implica și îsi da interesul și vrea să te simți bine...deci ceii care nu ați bifat-o să mergeți cu încredere că nu o sa va pare RAU...este o fata minunata 😘 zilele astea urmează să merg și eu că n-am fost de când a revenit ...notele mele sunt următoarele.. Igiena -10... niciodată nam avut ce comenta Locație 10-apartament nou și curat Op-9 ...fara Deep dar plăcut Np-9... strâmtă,se implica ...îți dă impresia că îi place Amenda -300(doar la ora am fost la ea) Zilele astea trebuie sa te vizitez din nou draga Betty..sper că nu pleci ..te 😘 (clientul cu redbull) :-)) că așa mă știi 😁😁😁 Hei buna te stiu desigur cum sa nu te stiu 🤪❤️🥰 pwp si multumesc frumos de recenzie te astept avem timp mai stau o saptamana aici cat de curand ma mut aici! 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰Spor la toate!
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Noiembrie 3, 2021 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Postat Noiembrie 3, 2021 Toată săptămâna este rezervată in frumosul vostru oras 😘💘🔞☎️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum