Sari la conținut

Blonda draguta 32 0755801894

ora.2

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Deplasări la tine sau la mine sau hotel

Valabil din 05.12.2020 10:17:46

Bună dragule te aștept în compania mea a te face sa te simți bine și sastifacut,sunt o blonda cu par lung 30 de ani,50 kg, 1,65. Nu raspund la nr privat și smsuri.Vorbesc puțin și limba Germana

Servici totale

Valabil din 04.12.2020 21:00:18

Te astept in compania mea sa ne simtim bine împreună.Te astept la mine.0755801894

Reala 100% ❤ la tine 0755801894

Valabil din 2020-10-18 08:55:57

Blonda cu par lung de 30 de ani,1-65,50 kg. Te astept in compania mea sa ne simtim bine impreuna.Iti voi oferii clipe de neuitat.Nu raspund la nr privat sau mesaje.

Este vorba despre o blonda la 30 si ceva de ani, fund sexi, ferm, face si anal, "daca o ai mica", la 160 cm, 65 si ceva kg, cu vergeturi pe burtica, de la o nastere mai veche, locatia tasnad-manastur, de 2 etnii, rroma si unguroiaca dupa accente, ochi frumosi, albastri cred, par lung pe care si-l prinde in coada sus, preturi 150 cu 250. Am optat pt o finalizare, oral neprotejat, il face slow si mai adanc, iar la normal LOT se misca bine, e stramta, se implica, ii place. Nu i-am oferit si eu oral, pt ca dupa ce a facut pipi, a tras apa si atat. Te invita la o apa, suc, tigara, socializare, inainte si dupa. Eu am facut un dus dupa, ea vorbea la telefon si si-a luat un halat. Pe timpul actiunii, telefonul ramane in bucatarie fara sunet. Finalizarea a fost pe la spate, intens si placut si pt ea. A folosit si lubrifiant, saliva din dotare. Nota 8.

• Like 3
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...