Sari la conținut

Any ❤️ 0750866030 ❤️

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Bunaa! Poti sa pui o poza cu pedichiura pentru cei ce vor footjob? 😁

Postat
1 oră în urmă, dbanu1 a spus:

Bunaa! Poti sa pui o poza cu pedichiura pentru cei ce vor footjob? 😁

F1A9EA0B-1EC0-429C-8AD5-5EF770D6CC4B.jpeg

Postat
Acum 12 ore, benyruben a spus:

Numai buna de luat pe umeri și de dat 👅la🍑 

🍌😜😎

Ulalaaaa ce bine sună 😛😛😍

• Inimioara 2
Postat

Bună dimineața ❤️

0750866030 📞

Nu ezita să mă suni
Vă sărut dulce 💋💋💋🥰

Locație : Bulevardul Eroilor de la Tisa 40 , Bl cu EON 🏡

989E4037-9C67-4146-AC41-2468B37C8DFC.jpeg

• Inimioara 5
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
24 minutes ago, anyg45 said:

Mi-am actualizat programul dragii mei ❤️❤️

09:00-23:00  📞

Ce mai mișto veste pe ziua de astăzi!! 🥳

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, anyg45 a spus:

Ulalaaaa ce bine sună 😛😛😍

Eu spun ca dacă cere cineva așa ceva sa le ceri in plus pentru drept de autor 😎și ne vedem noi intr-o zi 😂

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Cozonac7 a spus:

Ce mai mișto veste pe ziua de astăzi!! 🥳

Daaa 🎉❤️

Postat
Acum 52 minute, benyruben a spus:

Eu spun ca dacă cere cineva așa ceva sa le ceri in plus pentru drept de autor 😎și ne vedem noi intr-o zi 😂

Da da 😂😂

Postat

Hey băieții mei  Va astept cu programări,  voi mai rămâne în Timișoara doar  până Luni 💋

Vă pup dulce dulce , Grăbiți-vă ❤️❤️

204FED73-DA2F-454B-9FB8-6022BF03FFED.jpeg

• Inimioara 3
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare colegi, citind recenziile voastre de ceva vreme,  mi-am luat inima-n dinti si dupa cateva incercari eșuate de a ma intalni cu Any(din vina mea) am reusit astazi sa ne sincronizam fiind si nou in domeniu. 
Dat mesaj , stabilit întâlnirea relativ repede , ajuns la adresa mi-a deschis usa o fata frumoasa, ochii mari , slim, exact pe gustul meu. M-a invitat la dus, in camera m-a rugat s-o ajut sa scape de lenjeria intima, dans lasciv cu fundu’frecandu-se de al meu.. am optat pt un ON , umed, cu multa saliva si atenta la zonele adiacente. Fiind foarte excitat am finalizat in scurt timp , finalizare orala. Facut dus , imbracat si plecat.

Repet, nu obisnuiesc sa merg des , dar fata chiar merita , atitudine foarte buna, pro client stie sa se faca placuta si sa te simti bine venit. 

Halatu’sau cum se zice 150 lei :)) 

P.S: Sper sa ne mai reîntâlnim candva si nu in circumstantele vorbite ca pacienta la mine :)) 

Te pup si multumesc! 🤗

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Bună dimineața❤️
ULTIMELE ZILE PE LA VOI , NU UITAȚI 🍑.         Vă aștept dragii mei  🥰🥰

Kiss kiss Kiss 💋💋💋💋

0750866030 📞

FE0872C1-3A48-4823-A475-A7F5FAF4739C.jpeg

• Inimioara 3
Postat
Acum 19 ore, bik3rs a spus:

Salutare colegi, citind recenziile voastre de ceva vreme,  mi-am luat inima-n dinti si dupa cateva incercari eșuate de a ma intalni cu Any(din vina mea) am reusit astazi sa ne sincronizam fiind si nou in domeniu. 
Dat mesaj , stabilit întâlnirea relativ repede , ajuns la adresa mi-a deschis usa o fata frumoasa, ochii mari , slim, exact pe gustul meu. M-a invitat la dus, in camera m-a rugat s-o ajut sa scape de lenjeria intima, dans lasciv cu fundu’frecandu-se de al meu.. am optat pt un ON , umed, cu multa saliva si atenta la zonele adiacente. Fiind foarte excitat am finalizat in scurt timp , finalizare orala. Facut dus , imbracat si plecat.

Repet, nu obisnuiesc sa merg des , dar fata chiar merita , atitudine foarte buna, pro client stie sa se faca placuta si sa te simti bine venit. 

Halatu’sau cum se zice 150 lei :)) 

P.S: Sper sa ne mai reîntâlnim candva si nu in circumstantele vorbite ca pacienta la mine :)) 

Te pup si multumesc! 🤗

Mulțuuu😍

Te mai aștept , pupici 💋💋

• Inimioara 1
Postat

Buna dimineata ❤️
Vă aștept și vă sărut dulce peste tot 💋💋🥰

0750866030 📞

1B7035D6-0F8F-4739-A2D8-188B34F7737B.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Pffff mvaii Any ce fundulet futabil ai, as da în el și nu m as plictisi, ești prea buna ești o dulceață any🥰💋😍, ți as trage la funduletul asta minunat al tău ore în șir, as vrea sa l simt funduletul sa ma joc cu el, te sarut peste tot, ți as face oral muuulttt timp 💋❤️🤩

Postat
Acum 4 ore, cristiano07 a spus:

Pffff mvaii Any ce fundulet futabil ai, as da în el și nu m as plictisi, ești prea buna ești o dulceață any🥰💋😍, ți as trage la funduletul asta minunat al tău ore în șir, as vrea sa l simt funduletul sa ma joc cu el, te sarut peste tot, ți as face oral muuulttt timp 💋❤️🤩

🍑💦💦

D06567F5-E0ED-4ACD-9927-E2F5218F295C.jpeg

• Inimioara 2

Postat

Hei hei bună dimineața băieții mei ❤️după cum v-am anunțat astăzi este ultima 🥲mea zi aici la Timișoara  deci … vă aștept cu brațele deschise să mă vizitați ❤️❤️🤗
Vă sărut peste tooot 🍑💦

0750866030📞 Call me 

Bulevardul Eroilor de la Tisa 40 , Bl cu EON 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...