EvaHoot Reputație: 1006 Postat Noiembrie 20, 2022 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Dragilor dispun de un loc liber la ora 18:00, astazi este ultima zi. Multumesc pt vizite si pt atențiile primite! De fiecare data șederea mea in Arad este o placere. Va pup si va urez o duminica placuta. OF🤍💙 https://onlyfans.com/eva.hot Instagram: eva_ho.hot 1 Link spre comentariu
Vizitator bozgoru Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Observ ca ti-ai anuntat o posibila vizita in Timisoara. Vei trece si prin Arad? Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Februarie 15, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Februarie 15, 2023 Acum 4 ore, bozgoru a spus: Observ ca ti-ai anuntat o posibila vizita in Timisoara. Vei trece si prin Arad? Buna, momentan nu. Cand voi programa voi anunța. O seara frumoasa Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Aprilie 29, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Dragilor, de luni voi fi disponibila in Arad pentru cateva zile! 🤗🫶🏻🍾🔥 Voi reveni cu update in cursul zilei de luni. Va 💋 si va urez un Weekend placut 🫶🏻. 3 Link spre comentariu
norco2015 Reputație: 9 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 9 hours ago, EvaHoot said: Dragilor, de luni voi fi disponibila in Arad pentru cateva zile! 🤗🫶🏻🍾🔥 Voi reveni cu update in cursul zilei de luni. Va 💋 si va urez un Weekend placut 🫶🏻. pe la oradea nu treci? 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Acum 22 ore, EvaHoot a spus: Dragilor, de luni voi fi disponibila in Arad pentru cateva zile! 🤗🫶🏻🍾🔥 Voi reveni cu update in cursul zilei de luni. Va 💋 si va urez un Weekend placut 🫶🏻. Bine ai revenit in orasul nostru! Ne bucura faptul ca Aradul este pe harta ta. Esti o femeie de nota 20, categoria lux. Eu sigur voi incerca sa te vizitez, sper sa prind loc si sa ne sincronizam. Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 La 30.04.2023 la 13:09, unsuflet a spus: Bine ai revenit in orasul nostru! Ne bucura faptul ca Aradul este pe harta ta. Esti o femeie de nota 20, categoria lux. Eu sigur voi incerca sa te vizitez, sper sa prind loc si sa ne sincronizam. Multumesc pentru cuvintele frumoase 🫶🏻. Un domn ca de fiecare data . Te astept cu drag 🔥💋 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 Dragilor astazi fiind zi scurta locurile au fost ocupate. 🫣 Locuri libere pe maine si pe zilele viitoare. Va 💋 si va urez un 1 Mai muncitoresc plin de voie buna si relaxare 🤗. 1 1 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Un mic update : nu preiau programari de la numere străine iar domni care nu m-au vizitat niciodata, pt stabilirea unei programari va trebui sa efectuam un apel video pentru a evita neplacerile. Nu raspund mesajelor in care mi se solicita detalii care sunt deja scrise aici 🙏🏻. Si nici mesajelor banale gen ,,Buna’’! Hei, cf, etc! Prefer domni care si-au rupt 5 min din timpul lor si au citit despre mine asa evitam pierderea de timp si întrebările inutile. Nu preiau programari de 30 de minute! Iar pretul nu este negociabil!!! Locația o voi oferi in privat! Lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena .. ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală. ✅ FK ( in funcție de igiena si chimie) ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Anni/cunni (pasiv) ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌Cif PRET .. 💸💸 💸400/ 60 min 💸600/60 min deplasari doar la hotel ⏰PROGRAM : 11: 00 - 20:00 ☎️ CONTACT whatsapp - 📲 0748607927 📌Lenjerii și prosoape curate🛁 lenjeria este schimbată dupa fiecare programare, prosoape albe curate, dezinfectate si parfumate! ❌❌Preturile nu sunt negociabile!!! 📲☎️ Întâlnirile sunt pe baza de programare, prefer sa stabilim prin whatssapp. ( nu raspund la telefon). 📌Programarile trebuiesc confirmate cu minim 2 h inainte, in lipsa confirmări programarea va fi anulată iar numarul blocat. 🛁Dușul este obligatoriu!!!! Veți gasi la baie produse pt igiena personală ( gel de dus diverse sortimente, apa de gura, periuța de unica folosință, gel intim) va rog sa le folosiți! 🔥Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela in baza a mai multor criterii. Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe. Nu preiau programari de la persoane sub 30 de ani. 🔥Respecta si vei fi respectat! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Cfl44 Reputație: 0 Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Bine că pe onlyfans are intrare toată lumea🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Dupa o (prea) lungă pauză, in sfarsit am reintalnit-o pe Eva. Programare pe wa in urma cu cateva zile, totul a decurs usor. E f ocupata, am trimis mesaj marti si am prins loc liber dimineata doar azi. Nu vreau sa stiu cum era daca voiam seara... Apartament la Adora, totul modern si curat, prosop curat. Am avut multe de discutat la un pahar de apa, cum am spus nu ne-am vazut de prea mult timo. Este o companie plăcută si amabilă. Bonus are o ținere de minte extraordinara, iși aduce aminte lucruri despre mine pe care eu le-am uitat😆😄. Dupa dusul obligatoriu ne-am regrupat in dormitor, unde am inceput sa o savurez făcandu-i un masaj. Cum femeia bine pregatită trebuie intoarsă pe ambele parti, s-a intors pe spate, iar de aici belea, cu foarte mare greutate imi aduc aminte de altceva in afara de sanii aia plini, sensibili, deliciosi, ioai🙈. Parca m-am jucat cu ei o eternitate, alternand stanga-dreapta, cu mici opriri pe la gurita. Fk bun. Intr-un final am coborat si pe muntele Venus😁, in jur totul mirosea foarte frumos, dar era complet defrisat😅. Privelistea dintre crășconeii ei, cu vedere la pepenii aia copți este extraordinara. Mi-am facut datoria pana am fost recompensat cu un nectar delicios, asortat de un tremur din tot corpul. 0-1. Dupa o mica pauza am schimbat portile. A coborat ea la junior, dar nu a sutat direct, s-a facut ca nu o nimereste, tot dadea in bară si se juca cu limba pe la ouțe. Cand in sfarsit a nimerit portarul, era sa scuipe tot saracul de bine ce ii era. L-a batut de obraz sa isi revina, atata la futut si lins la cap pana si-a revenit. Oral extrem de bun. Am cerut manusa de protectie pt a inainta in terenul advers, cel pe care-l pregatisem si era deja umed. Ca sa fie sigura ca il nimereste din prima, a montat preze cu guritza ei. Ador acest moment. Fiind mult prea incalzit, am terminat ca un adolescent, mult prea repede in misionar. Nici nu aveam alta sansa deoarece de cateva zile stau cuminte in asteptarea ei, plus fk intretinut in pozitia respectiva, mangaieri pe corp, sanii aia care se frecau de pieptul meu, gemete finuțe...ce mai, tot tacamul😇. As mai fi dorit sa vedem cine castiga meciul asta, macar o lovitura de departajare sa fi avut dar eu imi revin greu dupa ce marchez, iar timpul era spre final. Decartat 400 lei. Pt mine este prima oara cand platesc aceasta suma pt o ora. Special am asteptat-o pe Eva, sa fie ea prima. O merită din plin. Nu stiu daca m-am facut bine inteles, dar Eva este din alta ligă, este finuță, exact ca o pisica aristocrata. Imi doream sa petrec mai mult timp cu ea, chiar si discutand, este o blonda frumoasa, dar important este ca timpul petrecut impreuna a fost de calitate. Timpul este dusmanul nostru, să ne multumim cu cat primim. Ametit fiind de intalnire, am condus vreo 5 km pana mi-am dat seama ca aveam treaba in cealalta parte a orasului. 🤣 A meritat asteptarea, sper sa revii la noi mai des. Si sa stai mai mult...sa se dea pe cartela, ca pe vremuri, sa ajunga la toti. Eva e de top. Top national. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 5, 2023 Membru Premium Partajează Postat Mai 5, 2023 @unsuflet.... 🤔Oare sa te cred!!!??? 🤪.... NUUUUU NU TE CRED🙈.... 😜 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 1 oră în urmă, Flx01 a spus: @unsuflet.... 🤔Oare sa te cred!!!??? 🤪.... NUUUUU NU TE CRED🙈.... 😜 Nu ma crede, probeaza singur😁. Intr-adevar recenzia pare ireal de frumoasa, doar ca eu chiar am trait-o, am descris purul adevar, asa cum l-am simtit eu. Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Mai 6, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 6, 2023 Dragilor, doar astazi mai sunt disponibila in Arad! Va 💋 si va urez un Weekend minuntat! 🫶🏻 3 Link spre comentariu
Simpatic99 Reputație: 10 Postat Mai 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 6, 2023 Salutare! Am avut două vizite la Eva care chiar au fost fantastice de la primul mesaj pana la ultimul mesaj totul a decurs ok mesaj pe whatsap. Stabilim ora fără nici o problemă respecta de ambele părți. Ajung primesc ultimele detalii urc sus Eva o după ușa ma primese ma întreba un suc sau o apa stam la o țigară după care merg la dus și după în camera de acțiune nu întru în mai multe detalii. De revenit da 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 6, 2023 Membru Premium Partajează Postat Mai 6, 2023 Salut Nu am vrut sa scriu aceasta recenzie, dar o scriu si pt vecini timisoreni pt ca din pacate acolo va poposi Eva de Luni🙈. De ieri am tot framint sa o scriu, sa nu o scriu. Eva face parte din categoria celor puține, alta liga, sau liga florilor (cum imi place mie sa spun) La Eva nu mergi pt sex viteza, mergi sa te simti bine, sa te relaxezi, sa joci jocul seductiei si sa fii tratat asa cum trebuie. Drept dovada ea nu ofera servicii de jumatate... Inca de la discutiile pt programare simti ca e altceva, jocul seductiei de aici incepe. Cind am primit confirmarea ca pot sa urc am fost cuprins de niste emotii 🙈 am uitat cheia in contact, m-am impiedicat pe scari, am refuzat sa urc cu o alta femeie in lift..., ajuns in fata usii a trebuit sa respir adinc de 3 ori🙈, dar cind am intrat si ne-am imbratisat indelung, am intrat într-o alta stare, o stare de bine de relaxare. Cu siguranta Eva este cea mai de top domnita care ne vizitează, pacat ca nu o face mai des. Am ramas din nou impresionat de atentia care ti se acorda, prosopul il primesti cu dedicatie, cind a venit cu el pe ambele miini ma uitam sa vad daca are si tava dedesupt, am aruncat un ochi sa vad daca nu scrie si numele meu pe el🙈🤪. La baie totul e perfect curat si uscat, nu gasesti un picur de apa sau ceva in neregula. Si in dormitor la fel, totul e asa cum trebuie sa fie. Nu va asteptati sa găsiți o bomba trasa prin inel, dar fiti siguri ca veti gasii o doamna care emana senzualitate pasiune, feminitate prin toti porii. Cind am intrat in bormitor am gasito pe Eva intinsa in pat intro pozitie foarte sexy. Am inceput sa o mingii sa o sarut pe corp... Si la un momentdat imi spune "dar nu vrei sa vii linga mine in pat", nu mi-am dat seama ca eu sunt linga pat🤪. Cu Eva totul decurge firesc fara momente moarte. Fk - ul e f bun intretinut fara oprelisti, nu trebuie să-l cauti. Oralul este bun de tot, mai soft. Np este supeb, si mai incet si mai alert. Dar ce vreau eu sa scot in evidenta e ca totul vine firesc nu este fortat nimic. Eva este implicata total acolo cu tine. Dupa finalizare Eva a mers pina la baie, eu em ramas intins in pat si ea s-a intors linga mine si am mai stat citeva min sa ne mai alintam. Apoi hai la o tigara o poveste achitat relaxarea si cu greu "hai ca avem treaba" 🙆♂️ 7 2 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Acum 8 ore, Flx01 a spus: 🙈 Cind am intrat in bormitor am gasito pe Eva intinsa in pat intro pozitie foarte sexy. Colegu, eu credeam ca tie iti place sexul asa mai romantic, pasional, cand colo tu le insurubezi ca bormasina, de unde si denumirea de bormitor nu dormitor.😆😆😆. Hotaraste-te!🙃 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Mai 7, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 7, 2023 Dragilor, vizita mea sa încheiat imi pare bine ca v-am revăzut 🤗, pe data viitoare! 💋 Va urez o duminica frumoasa! 🍾 1 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Noiembrie 23, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Buna seara dragi mei Arădeni 🤗, de duminica voi di disponibila in Arad pentru cateva zile. Abia astept sa va revad 🤗. Va 💋💋, o seara frumoasa! 7 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Noiembrie 23, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Dragilor, am uitat sa specific un lucru , numarul vechi nu mai este valabil !! 🚨Nr nou : 0736841897 1 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Noiembrie 26, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 26, 2023 Buna dimineata dragilor 🤗! Pe astazi dispun doar de un singur loc liber la ora 14:00 😋. Locatie : Adora Park Programari doar pe whasapp, va rog sa specificați pana la ce ora pot reveni cu un raspuns. Va urez o duminica frumoasa! 💋💋💋 Nu raspund mesajelor in care mi se solicita detalii si pret/ servicii deoarece totul este detaliat aici 🙏🏻. Si nici mesajelor banale gen ,,Buna’’! Hei, cf, etc! Prefer domni care si-au rupt 5 min din timpul lor si au citit despre mine asa evitam pierderea de timp si întrebările inutile. Nu preiau programari de 30 de minute! Iar pretul nu este negociabil!!! Lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena .. ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală. ✅ FK ( in funcție de igiena si chimie) ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Anni/cunni (pasiv) ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌Cif PRET .. 💸💸 💸400/ 60 min 💸600/60 min deplasari doar la hotel ⏰PROGRAM : 11: 00 - 20:00 ☎️ CONTACT whatsapp - 📲 📌Lenjerii și prosoape curate🛁 lenjeria este schimbată dupa fiecare programare, prosoape albe curate, dezinfectate si parfumate! ❌❌Preturile nu sunt negociabile!!! 📲☎️ Întâlnirile sunt pe baza de programare, prefer sa stabilim prin whatssapp. ( nu raspund la telefon). 📌Programarile trebuiesc confirmate cu minim 2 h inainte, in lipsa confirmări programarea va fi anulată iar numarul blocat. 🛁Dușul este obligatoriu!!!! Veți gasi la baie produse pt igiena personală ( gel de dus diverse sortimente, apa de gura, periuța de unica folosință, gel intim) va rog sa le folosiți! 🔥Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela in baza a mai multor criterii. Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, marimi mari , in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe. Nu preiau programari de la persoane sub 30 de ani. 🔥Respecta si vei fi respectat! 3 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Noiembrie 27, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Disponibila pentru programari pana la 20:00 ! O zi frumoasa va urez dragilor! 💋💋 4 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Noiembrie 27, 2023 Acum 4 ore, EvaHoot a spus: Disponibila pentru programari pana la 20:00 ! O zi frumoasa va urez dragilor! 💋💋 😛👌💕💕💕🌹🌹🌹 Link spre comentariu
EvaHoot Reputație: 1006 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0736841987 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Dragilor, pe astazi dețin un singur lor liber la ora 18:00 .🔥 Va rog sa imi scrieti din timp pentru a ne sincroniza! 💋 Programari doar pe whasapp , va rog nu mai sunati! 🙏🏻 3 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Cam liniște p'aci 😎😁 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum