Sari la conținut

Galati - 0756624606 - Barbie silicoane botox tatoo

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 11 minute, madalinmad11 a spus:

Am drum spre buzau,nu cumva o tineti ascunsa pe blonda?😂

Ba da. Am luat-o acasa la mine.Deci daca mai vrei ceva,cu mine vorbesti...eu sunt impresarul...😂

Vizitator madalinmad11
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, nicoty2000 a spus:

Ba da. Am luat-o acasa la mine.Deci daca mai vrei ceva,cu mine vorbesti...eu sunt impresarul...😂

Da bravo tata,la anu esti top cu tiriac 😂😂😂

Postat
Acum 2 ore, madalinmad11 a spus:

Doamne ajuta! 😂

Postat
Acum 2 ore, madalinmad11 a spus:

Asta doresc la toata lumea...cash gros la buzunare si ciocanul cat mai tare! 👍

• Oras:Galati
Postat

Potoliti-va dracului cu scrisul off-topic. Am dat sa urmaresc topic-ul si mereu imi apar notificari si stau si citesc tampeniile voastre.

Cand/Daca vine o sa anunte cu siguranta

Vizitator madalinmad11
Postat
Acum 8 minute, haznaf a spus:

Potoliti-va dracului cu scrisul off-topic. Am dat sa urmaresc topic-ul si mereu imi apar notificari si stau si citesc tampeniile voastre.

Sa stai in baza ei ca ne anunta,pe tine te anunta in mod special,nu mai urmari topicul si ai o viata linistita 😂

Postat
Acum 3 ore, haznaf a spus:

Daca baga blonda 300 numaru sa vezi dupaia offline maxim la multi pe aici 😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 11 minute, gigi32g a spus:

Daca baga blonda 300 numaru sa vezi dupaia offline maxim la multi pe aici 😂😂😂

Au fost offline si la 250 stai linistit.La multi si 100 e prea mult. Cand labuta e gratis....toate curvele sunt scumpe.

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, nicoty2000 a spus:

Au fost offline si la 250 stai linistit.La multi si 100 e prea mult. Cand labuta e gratis....toate curvele sunt scumpe.

Eee nici chiar asa colegu 😂😂😂 la 100 stii si tu ce gasesti ca doar te vad destul de activ pe forum...asta este , n-ea prostit 😂 dar daca o mai prin ai rup pizda in ea pt oricat...doar asa se poate zice ca se merita .

• Like 1
Postat

S-a pitit blonda asta bine de tot se pare...ori a emigrat. Mai stiti ceva de ea?

Vizitator madalinmad11
Postat
1 oră în urmă, nicoty2000 a spus:

S-a pitit blonda asta bine de tot se pare...ori a emigrat. Mai stiti ceva de ea?

A fugit in tarile calde sau mai putin calde😂😂are si alt manager care nu se fereste sa apara in tik tok cu domnita😂degraba nu cred ca mai vine

Postat

Ce urata e in Tik Tok urile astea sa imi bag....era mult mai buna in pula .😀

Reputație: 1681
Postat

Nu stiu ce ati vazut la ea cu buzele alea pline de acid. Probabil se simt bine pe pula, dar sa dea naiba daca imi place. Exista curve mult mai frumoase ca ea fara sa fie vulgare si 50% din plastic. Asta e... Cioara tot cioara ramine.... :wink2

• Like 5
Vizitator madalinmad11
Postat
Acum 2 ore, max6969 a spus:

Nu stiu ce ati vazut la ea cu buzele alea pline de acid. Probabil se simt bine pe pula, dar sa dea naiba daca imi place. Exista curve mult mai frumoase ca ea fara sa fie vulgare si 50% din plastic. Asta e... Cioara tot cioara ramine.... :wink2

Adevarat,dupa operatii a scazut si nivelul serviciilor,dar si ca aspect nu mai e chiar asa wow cu bidoanele alea in fata😂curul e piesa de rezistenta si atat.....ultima vizita m a facut sa o tai de pe lista mea definitiv!

Reputație: -127
  • Oras:In apa... :D
  • Oras:In apa... :D
Postat
Acum 3 ore, max6969 a spus:

e strugurii acrii ? :)

• Minus 1
Reputație: 1681
Postat

:slap2Gingo ca de obicei vorbesti pe linga.... Am spus de 'jde ori pe ambele forumuri ca divele din plastic nu ma atrag DELOC! Asta mai e si diforma cu buzele alea tip bot de rata....

Dar ok, sa fii si tu fericit.... da, strugurii is acri. Cind dadea pizda pe bani la Salcia, la cca 100m de unde stateam atunci, si a descoperit-o Madalin (ca nu umbla initial cu pozele ei), ce sa fac si eu?... nu mi-am putut permite sa rup de-o curva in plus.

• Like 3
  • Oras:Aicisipestetot
Postat

Nu cred ca mai vine asta prin galati la cat au rupto si calarito baietii🤣🤭🤭

• Haha 2
Postat

Si e curios ca de fiecare data cand revine e prin zona aia buzau,focsani sau iasi,poate o prindem si noi prin apropiere,dar nu prea cred ....oricum fata e top de top,cine stie cunoaste🤣🤣 nicoty2000 baga o vorba buna sa vina si la gl  stii tu 😬

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...