Sari la conținut

Madalina 0759450902

rechinu00

Postări Recomandate

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat
17 minutes ago, Gingo said:

Bai carasule ai sa mori de foame in frig spargand seminte... Daca mai ai bani sa vii sa te invat cum se face "piar" ... ca faci pestii de rusine... o sa te exileze in Braila

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Like 1
  • Oras:Galați
Postat
Acum 18 ore, andrei058 a spus:

Eu stiu foarte bine ce vorbesc ,erau băieți tineri care fluierau si se uitau în sus și la mn cand am dat nas în nas cu ei au dat capu jos si au fugit în masini ,vad ca tu ai contul facut de o ora ,poate chiar tu ești pestele 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Asta chiar îi ultima 😂😂😂 , in zona aia sunt multi colorați să zicem așa.... Asta nu înseamnă că poți face afirmații de genul că erau la saraca fata numai că sa ii faci rău .....

Postat
Acum 18 ore, rechinu00 a spus:

Nu te contrazic, eu n-am fost personal la numarul asta nou 0759450902

Pai daca presteaza de vreun an, inseamna ca mai are cred macar un topic , sau a folosit alt telefon inainte de asta , ca 0759450902 asta il foloseste de luna asta.... Zi-ne si noua un numar de telefon vechi , sa ne lamurim despre cine este vb, ca din poze si dupa voce mie nu mi-e cunoscuta   :D

Vad ca si-a mai tras o poza , asta de mai jos

8462741d5ea0b25fe88bf7eaf0a46d34.jpg

Nu mai am numărul vechi, l-am șters îți dai seama dar știu că înainte avea o colega blonda Cristina sau ceva de genul (daca te ajuta informatia)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...