al-ahad Reputație: 4 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:Țara lui Moș Crăciun Oras:Țara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 15, 2020 On 12/11/2020 at 2:20 PM, mariax said: Cum am precizat și mai sus pozele sunt facute chiar in locatie...si nu as avea dece sa pun poze false...mi se pare o pierdere de timp in primul rand pt mine cst si pentru voi...logic daca nu sunt cea din poze pleci, deci pierdere de timp 😘... Buna! Bine ai venit pe forum. Fac parte din comitetul de primire si sunt interesat sa te cunosc. Am o nelamurire legata de pozele postate de tine. Daca sutienul se inchide la spate undeva pe directia coatelor, inseamna ca in fata dau de nista sani lasati pana la coate? 1
bbbull Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Postat Aprilie 12, 2021 Țepară! Convenit tot la telefon, confirmat că pot ajunge în 15 min. Revenit cu apel la barieră (prestează în unul dintre blocurile din complexul de lângă Anchor Plaza), a răspuns, mi-a indicat unde să parchez, am zis că revin cu apel pentru detaliile suplimentare (scară, bloc etc) și nu a mai binevoit să răspundă. O fi fost vreunul cu 30 sec mai iute de picior:))))) #primulvenitprimulservit
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Postat Octombrie 1, 2021 Am fost, am vazut, am fugit. Pozele de aici si de pe publi24 nu au nici o legatura cu realitatea.Este o telefonista si una la lucru. Naratiunea: Cand am ajuns la scara blocului telefonista m a rugat sa astept 10 minute deoarece colega a ocupat, singura camera din garsoniera si trebuie sa o astept. Am asteptat mai mult deoarece m a sunat un fost coleg cu care nu m am mai auzit si vazut de ani buni. Dupa 20-25 de minute a sunat inapoi si ajungand la lift am vazut celalalt lift coborand de la acelasi etaj, riscand sa ma intalnesc cu alt client la lift. Sus in garsoniera vad aratarea care mi a aparut in fata okilor, era in pasarica goala cu ceva din plasa pe ea si cu un sutien ce tinea sanii sa nu cada. Îi spun ca nu are nici o treaba cu pozele. A incercat sa ma convinga ca ea era, doar ca in poze era mai grasa. Am vrut sa ies dar mi a zis ca mai are o colega. A iesit colega (am recunoscut o dupa voce, era telefonista)... vorbea din nou cu un potential client la tel. Le am zis ca eu cu telefonista am negociat intalnirea....iar astalalta in pishu gol mi a replicat: - Pai cum vroiai sa ti raspund cu Pu..la n gura? Ma gandeam : 1.cand s a spalat asta in pishu gol ca cealalta era imbracata intr o bluza groasa si pantaloni tot la fel de grosi. Nu as fi ramas in nici un caz. 2.Sa raman cu asta in pishu gol....nu a avut timp nici sa si spele buzele de la gura, dar celelalte parti ale corpului. 3. Astea aduc clientii la scara blocului si îi pun sa astepte. Am pleca!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum