Sari la conținut

Ceva info 0753929187?

Postări Recomandate

• Oras:EU
Postat

Mulțumesc că îmi accepți părerea !

Cand ti-am văzut poza pe internet, pareai mai finuță. Totusi, ăn locție erai ne machiată și este explicabil. Totuși, nu poți să-i ceri unui client alt preț decât cel convenit la tel. Și dacă este pentru prima oară la tine, fă-l să se simtă bine, ca să-ti mai aducă bani !

Mulșumesc de răspuns !

• Oras:Piatra Neamț
Postat
La 24.02.2021 la 20:56, john_sp a spus:

Mulțumesc că îmi accepți părerea !

Cand ti-am văzut poza pe internet, pareai mai finuță. Totusi, ăn locție erai ne machiată și este explicabil. Totuși, nu poți să-i ceri unui client alt preț decât cel convenit la tel. Și dacă este pentru prima oară la tine, fă-l să se simtă bine, ca să-ti mai aducă bani !

Mulșumesc de răspuns !

Oare de ce am impresia că nu ești client ci o fostă colegă  ? 😂😂

Dar chiar si asa , iti multumesc pentru recenzie !

Si da , uneori nu ma machiez pentru ca nu imi e rusine cu fata mea . Prefer asa decat cu 7 kg de machiaj pe fata 😊

Te pup

Postat
Acum 5 ore, rebeccarbc a spus:

Oare de ce am impresia că nu ești client ci o fostă colegă  ? 😂😂

Dar chiar si asa , iti multumesc pentru recenzie !

Si da , uneori nu ma machiez pentru ca nu imi e rusine cu fata mea . Prefer asa decat cu 7 kg de machiaj pe fata 😊

Te pup

Bună ! Dacă ți se pare că nu am fost la tine, atunci gândeste-te la faptul că erai la et. 3 în spate la Intim, și cât am fost la tine ai pus muzică turcească (ceea ce m-a inhibat!) Te-ai grabit f. tare cu socotirea timpului (stii că te-ai cam plâns caă nu intră...)

Te-am convins ?

Postat

Am uitat să spun că in acea locație mai aceai o colegă în prima cameră (cee ce iarăși nu m-a făcut fericit!)

Am spus-o și prima dată - apreciez igiena de la tine și locație în mod deosebit, ceea ce este un PLUS . Dar, eu am fost la tine pt. f***t  nu să am la mine un creion sau pix cu care să mă joc !

Postat
La 10.03.2021 la 17:54, john_sp a spus:

Am uitat să spun că in acea locație mai aceai o colegă în prima cameră (cee ce iarăși nu m-a făcut fericit!)

Am spus-o și prima dată - apreciez igiena de la tine și locație în mod deosebit, ceea ce este un PLUS . Dar, eu am fost la tine pt. f***t  nu să am la mine un creion sau pix cu care să mă joc !

Repet , iti multumesc   pentru recenzie  ! 

Postat

Recenzia de mai sus a fost, doar ca sa-ti dai seama ca nu a scris careva dintre fetele ("colege") ca sa-ti faca rau.

Am fost sincer, poate te ajuta pe viitor.  Am evidentiat lucrurile bune la tine, si de asemenea am punctat ce nu mi-a placut mie.

Acest site este ca sa informeze barbatii. Ei aleg unde si la cine se duc.

Succes !

Postat
Acum 2 ore, john_sp a spus:

Recenzia de mai sus a fost, doar ca sa-ti dai seama ca nu a scris careva dintre fetele ("colege") ca sa-ti faca rau.

Am fost sincer, poate te ajuta pe viitor.  Am evidentiat lucrurile bune la tine, si de asemenea am punctat ce nu mi-a placut mie.

Acest site este ca sa informeze barbatii. Ei aleg unde si la cine se duc.

Succes 

Nu m-a deranjat deloc recenzia ta . Ba din contra , imi place cand cineva imi spune ce nu e ok , asa pot schimba unele lucruri . 

Multumesc frumos  !

Reputație: 4302
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

mersi de informatii de colegii se pare ca e la Turda acuma

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.